Super fijne zaak kan het iedereen aan bevelen .snelle service.janny

top

super service,duidelijk, snelle levering,goed product!

Goed verpakt en snel geleverd

Alessi broodrooster

Hadden nieuwe broodrooster nodig nadat de andere met een huiveringwekkende klap op de grond was beland. De nieuwe Alessi rooster in het zwart doet het prima. Beetje groot model, maar dat mag de pret niet drukken.

Chique Toptafel

Blij met m’n eettafel van Woood , erg mooie tafel die snel is geleverd, alles heeel goed ingepakt . Stevige voet en je wordt erg goed op de hoogte gehouden qua levering. Had de tafel op afgesproken tijdstip dan ook binnen! Fons is zekerrr aan te bevelen!

Altijd goed

Ik bestel vaker bij Fonq. De producten komen altijd snel aan, goed verpakt en en goede staat.

goede site!

Mooie barstoelen besteld, zijn ook echt zoals omschreven, grote keuze op site. Zoals beloofd dezelfde dag verzonden, alleen PostNL kon het niet waarmaken.

Prima lamp, snel geleverd. Goede service

Ontzettend leuk schapenvacht gekregen

Ik heb een schapenvacht ontvangen van Lyko, ontzettend mooie kleur en prachtig ingepakt met een zacht roze strik

Snelle levering, goed bereikbaar via chatwaarin service voor op staat. Goeie kwaliteit.

Prima afgehandeld

Voldoet aan de verwachting!

Mooie lamp

Mooie lamp die makkelijk te verstellen is. Heerlijk om bij te lezen. Ook het bevestigen van de lamp is simpel.

Snel en altijd goed!

Hele fijne organisatie;

Zeer goede service

Vaker via Fonq besteld. Altijd netjes en op tijd ontvangen. Mooie artikelen.

Top!!

Prachtige Webby tafellamp, Fonq doet wat het beloofd!! Website zeer aanbevolen!

‘s avonds besteld volgende dag in huis

Ongekend snelle service. Prima op de hoogte gehouden. Alles verliep volgens het boekje!

Snelle levering van mooi product

Product was nog te leveren; snelle bestelling mogelijk en volgende dag al geleverd. Goed verpakt!

Prima service en producten!

Alles ging soepel, blij met mijn aankoop!

Breedt assortiment, snelle levering

Supersnelle levering

Stoel besteld. Was op voorraad geen lange levertijden zo fijn!:) Meteen de volgende dag geleverd! Top!

Geweldig!

Snelle levering, goede communicatie met de klantenservice van Safaary. Zeker betrouwbaar en een aanrader!

Supersnelle levering

Prachtige stoelen en snel geleverd, geweldig!

Snelle bezorging. Keurig verpakt, heel tevreden klant.

Superblij

Salontafel was goed afgeprijsd maar uitverkocht op een 2ekansje na. Op het 2ekansje zat nog eens ruim €50 extra korting vw. beschadigde buitenverpakking. Nu ben ik de laatste jaren nogal sceptisch over de service van vele bedrijven dus ik was een beetje bang voor een zoveelste teleurstelling. Bij aankomst was idd. de buitenverpakking op een aantal plekken beschadigd maar de doos had ook nog bescherming binnenin en de salontafel was 100% in orde. We zijn er superblij mee en bij Fonq gaat zeker vaker besteld worden!

Kwaliteit product en snelle levering. Ook eenvoudig in elkaar te zetten.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!