Snel

Snel geleverd en goed en stevig verpakt (servies)

Goede koop

Ronde tafel, laag en komt goed tot z'n recht. Zo opgeruimd. Goede service qua bestelling en levering.

Gesmeerde machine!

Alles verliep soepel en makkelijk van bestellen tot levering. Via mail op de hoogte gehouden van het verloop van bestelling tot levering. Loopt als een gesmeerde machine! En producten precies als beschreven op site. Erg blij mee!!!

Super snelle levering

Goede prijs en supersnelle levering, de volgende dag was het in huis.

Super levering

Blij met ons prachtige HK Living schilderij!!

Mooie vaas, snelle levering, zorgvuldig ingepakt

De vaas is prachtig! maar 45 cm was voor ons echt te groot. Nu wilden we de vaas retourneren maar dat lukt niet zonder account. Klantenservice op maandagmorgen niet bereikbaar.

Super webshop

Betaalbaar, betrouwbaar

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten. Echt aan te raden!

Een hele mooie tafel

Een hele mooie tafel, erg makkelijk in elkaar te zetten en een snelle levering.

Snel,netjes,vriendelijk en goed verpakt

Langdurig

Via werk een voucher gekocht. Deze kan niet voor alles worden ingeleverd. Alleen maar van Fonq zelf. Dit was een beetje vaag en heb echt moeten zoeken om iets leuks te kunnen bestellen. Ik kies dus nooit meer een Fonq voucher/ tegoedbon. De bestelling gedaan en de levering duurde meer dan een week. Klantenservice heeft goed en aardig geholpen.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, mooi product.

Ik heb al veel via fonQ besteld en alles voldeed altijd aan mijn verwachtingen. Bijzondere, mooie, eigentijdse items waar je blij van wordt.

Prima levering en product is van goede kwaliteit

Foto's tonen het product heel duidelijk, beschrijving klopt en levering binnen 1 dag. Dus niets op aan te merken.

Fonq is uitstekend

Snel en makkelijk bestellen via de website. Levering snel. Prima bedrijf.

A beautiful marble dining table

Quick delivering& good quality marble with a reasonable price!

Super blij met deze aankoop!

Na wat onduidelijkheid in de ochtend over de levering (de tafel werd in 2 pakketten geleverd met 2 verschillende bezorgers) had ik in de middag de tafel compleet. Super goed verpakt en hele aardige bezorgers. De tafel heeft een super mooie en luxe uitstraling en ik heb na het lezen van de reviews ook een en ander in huis gehaald om het blad te impregneren. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten maar je moet het wel echt met z’n tweeën doen want het blad is loodzwaar. Kortom; heel blij met deze aankoop en ik kan het iedereen aanbevelen!!!

Snel en goed

Besteld voor 21.00 uur en volgende dag hing het al aan de wand.

Mooie producten. Snelle levering!

Super goede service. Mijn bestelling kwam niet helemaal in orde binnen. Nadat ik dit op de website had aangegeven ontving ik meteen de volgende dag een nieuw product.

Geweldig mooi assortiment

Als ik naar iets nieuws op zoek ben, kijk ik altijd eerst op fonq. Bijna altijd vind ik daar wat bij mijn wensen aansluit.

Prima lamp en snelle levering

Erg mooie lamp voor een goede prijs. Korting op de lamp. Goed verpakt en staat erg leuk. Geeft mooi licht met dimbare lampen in 3 standen.

Prachtige kandelaar

Door zijn lengte en eenvoud krijgt hij een prachtige uitstraling.

Tevreden over product en levering

4 sterren, geen vijf, omdat de levering de volgende dag zou zijn, bij bestelling voor een bepaalde dag. Maar product is in goede staat geleverd en levering was toch binnen een paar dagen.

Maken waar wat ze beloven. Bezorging volgende dag. Top!!

Snelle levering maar niet zoals verwacht

Braadpan van Sola besteld. Ik had een kadobon waar ik een frituurpan voor wilde kopen. Dit bleek helaas niet mogelijk met de kadobon, omdat de frituurpan door een externe verkoper werd aangeboden. Dit werd pas duidelijk bij het bestellen. Omdat ik ook nog wel een goede braadpan kon gebruiken heb ik deze maar aangeschaft van de waardebon. De levering was vlot en het artikel was goed verpakt. Achteraf gezien was dezelfde braadpan bij een andere website 20 euro goedkoper. Al met al zou ik niet heel snel meer bij Fonq bestellen.

Vandaag besteld morgen in huis. Producten zijn zorgvuldig verpakt

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!