Veel defecten

Elke keer als ik grote producten bestel worden ze beschadigd geleverd.

Tevreden

Ik ben tevreden . Mooie meubel stuk. Snel geleverd. Zorgvuldig. Vriendelijk bedankt.

Mooie kast

Een prachtige kast en de gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en de maatvoering is ook erg goed alleen de prijs kwaliteit verhouding klopt niet als je kijkt naar de tijd die je eraan moet besteden om hem netjes in elkaar te krijgen en de geleide rail van de deur had zeker voor dat geld in soft- close uitvoering mogen zijn, ook had het handig geweest als de codering van de onderdelen erop hadden gestaan, maar nogmaals de kast is erg mooi

Precies wat ik wou!

Ik zocht een ‘chunky’ bank en kwam deze tegen. Is natuurlijk altijd afwachten wanneer je online een meubelstuk aanschaft maar dit is een voltreffer! Comfortabel, mooi, kwalitatief en inderdaad, heerlijk chunky.

top!

Product precies zoals verwacht & de volgende dag geleverd.

Zeer tevreden, wel vrij lange bezorgtijd.

Brabantia prullenbak gekocht, kwam na 1 week maar helaas met deukje erin aan de voorzijde. Direct mail gestuurd en binnen een uur al een reactie om de omruiling te regelen dus tot zo ver heel tevreden en hoop dat de nieuwe er snel is!

Snelle levering, goed product

Product volgende dag geleverd. Kast is stevig en was al in elkaar.

Service is top

Had van hk living schaal besteld maar leek helemaal niet op de kleur die aangegeven was op de website. Heel jammer. Maar service prima. Dinsdag besteld Woensdag in huis en terug gestuurd. Vrijdag mijn geld weer op de rekening.

Goede ervaring

Perfect. Wilde een product en had het de volgende dag meteen in huis. Netjes verpakt.

cadeau bon

Jammer dat een cadeau bon alleen maar op fonq artikelen is in te leveren. Vooral als het niet je stijl en smaak is.

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Servies besteld, werd snel en in perfecte staat geleverd.

Kleine bol spontaan gebarsten

De lamp is echt geweldig mega mooi. Alleen is er 1 bol na dat de lamp hing gebarsten. Dat vind ik echt mega jammer.

Défaut dans le pied

2 chaises sur 4 ont un défaut de conception, du fait que le pied avant gauche est un peu court,

Snelle levering!

Super service!

Oké design, hangt stevig

Flink bedrag voor een kapstok die naar mijn idee niet mooi is afgewerkt. De schroeven aan de zijkant liggen erop in inplaats van mooi afgewerkt erin. Ook moet je de kapstok als een IKEA stuk zelf nog in elkaar zetten. Hij hangt wel stevig aan de muur. Overal wel bljj mee.. maar de volgende keer geef ik mijn geld aan een mooier afgewerkt design.

Snelle duidelijke service

Wij hebben een stoel gekocht bij fonQ, duidelijke communicatie over de levering. Ging vlot en verliep heel duidelijk en soepel.

Dikke duim

Pakket netjes op tijd geleverd. Snel gemonteerd en genieten maar!!

Vandaag besteld en morgen in huis.

Mijn bestelling was goed ingepakt. Snelle levering. Goede kwaliteit voor de betaalde prijs.

Fijn bedrijf! Goed aanbod, goed contact en lekker efficiënt.

Ik ben blij met Fonq. Al een paar keer besteld en steeds goed geholpen. Leuke producten en er wordt snel en adequaat op vragen gereageerd. Ook een ruiling of retour gaat lekker efficiënt. Ik ben fan!

Waardeloze webwinkel!!! Ik geef nul sterren

Diverse projecten zijn na uitzoeken niet leverbaar, tegoedbon is bij veel producten niet inwisselbaar.

Veel te laat geleverd

Ze waren mijn pakket kwijt volgens Fonq en volgens PostNL was het niet aangeleverd, daarom een week later mijn pakket ontvangen. Had gevraagd om een compensatie voor al het ongemak, maar werd niet op gereageerd. Jammer! Verder super blij met mijn aankoop. Zeker aan te raden.

Slecht

Ik zit al sinds 15 januari te wachten op een artikel dat via GLS bezorgt zou worden.het is nooit aangekomen op ons adres. Het is nog in onderzoek bij GLS? Het is inmiddels 23 februari!! Mijn geduld begint een beetje op te raken.

snelle levering en super service !

Snelle levering en een hele goede klantenservice!

Aflevering oké , jammer dat giftcard maar beperkt verzilverbaar is

Ter aanvulling hierbij dat de uitgegeven giftcard (cadeaukaart) slechts beperkt verzilverbaar is omdat de vele leveranciers van Fonq deze niet accepteren. Slechts enkel voor eigen Fonq producten met een stevig prijskaartje inwisselen mogelijk ( cadeaubedrag staat niet in verhouding tot de Fonq prijs)

Snelle levering! Fauteuils naar wens.

Snelle levering! Fauteuils naar wens.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!