Twee kamerlampjes besteld op vrijdag en zaterdag al in huis. Zien er prachtig uit.

Dramatisch

Er was wat misgegaan bij de retour, maar in plaats van dit te proberen te verhelpen vond de klantenservice het een beter idee om het gesprek voortijdig af te sluiten.

Oplichters

Een product was kapot gegaan maar in plaats van het volledige bedrag te vergoeden, zoals ze beloofden, hebben ze nog niet eens de helft vergoed, zonder hier ook maar iets over te communiceren.

bijzettafeltjes Dendron van Zuiver

Mooie bijzettafeltjes van Zuiver besteld via Fonq, heel blij mee! Op de afgesproken datum geleverd. Jammer dat Post.nl het pakket niet had afgemeld, zodat we nog 3 dagen gemaild werden met een nieuwe bezorgdatum....

supersnelle levering

Drie lampen besteld bij Fonq, de volgende dag werden deze al geleverd. De lampen waren erg goed verpakt, en zagen eruit zoals op de site. Ik ben er erg blij mee.

Meer dan tevreden!

Prima stoelen, zeer snelle levering! Duidelijke website! Kortom, top!

Goede en snelle service

Artikel ziet er in werkelijkheid net zo uit als op de site. Snelle levering. Betrouwbaar.

Onlangs een moos toekan kandelaar gekocht via afspraak. Prima gerereld.

Sidetable mat beige

Vorige week besteld nog steeds niet binnen! Zou de volgende werkdag binnenkrijgen. Nou echt niet hè!

Goed gevoel, fijne service

Duidelijke en vriendelijke communicatie. Goede retourservice. Mooie producten.

Teleurgesteld

Ik had een schattig stoeltje besteld naar er zat in het ruggedeelte allemaal plooien die er niet in hoorde. Ik probeerde het met mijn hand nog weg te strijken maar dat lukte natuurlijk niet. Tja dan moet hij nog terug en dat kostte ons dan wel 25 euro om op te halen. We hebben het maar gedaan want wd zijn 70+ en hebben geen auto om een stoel naar een winkel te sjouwen kunnen wij niet. Nee ik neem niets meer van fonq. We zijn zo teleurgesteld.

Besteld, snel bezorgd, goed geïnformeerd over bezorgtijd, vriendelijke bezorger.

Mooi product, prima bezorging, goed verpakt

Mooie HK-living bekers en schaaltjes besteld. Gemaild dat ze weer op voorraad waren. Snelle levering. Goed verpakt.

Uitstekende service

Mijn bestelling van Hk latte mokken werd snel geleverd. Helaas bleek 1 latte mok gebroken en 1 van de koffie mokken beschadigd. Contact gehad met Fonq en volgende dag was alles opgelost en geregeld. Ik beveel fonq zeker aan voor de snelle reactie en afhandeling

Leuk kastje gekocht maar omschrijving niet correct

Mooi kastje gekocht voor een leuke prijs, de omschrijving gaf aan vol hout. Dit bleek na aankomst toch gelamineerde spaanplaat te zijn.

Fonq cadeaukaart niet geldig voor alle producten

Via mijn werk kon ik als kerstcadeau kiezen voor diverse cadeau bonnen. Nadat ik een mooi product op Fonq had gezien, koos ik voor de fonq cadeaukaart. Bij afrekenen bleek echter het product niet af te rekenen met de cadeaukaart, slechts een beperkt aantal "eigen" producten zijn te kiezen voor de cadeaukaart. Ik vind als je cadeaukaarten verkoopt en daarop staat gewoon een geldbedrag dan moet je daar ook alles mee kunnen afrekenen op de site, daarom deze negatieve score voor Fonq.

Mooie producten en snelle levering

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is goed omdat het pakketje de volgende dag in goede staat al heb gekregen en ook heel goed verpakt was.

Een fijne webshop

Mooi assortiment, kwaliteit en snelle levering. Een fijne webshop!

Alle handelingen zijn correct uitgevoerd !!!

De begeleiding bij onze aankoop, maar ook het door ons retourneren is door Fonq professioneel opgepakt

Correcte en fijne afhandeling

Ik had een bank gekocht die niet klopte met de omschrijving op de website, lang verhaal kort. Fonq heeft mij hier ontzettend goed mee geholpen waar ik ze dankbaar voor ben. Veel dank voor de correcte afhandeling.

Glazen vaas super goed verpakt.

Ook als cadeau verpakt. Super fijn allemaal!

Product is perfect, alleen niet geleverd zoals aangegevb

Ik hen de trolley van Dutchbone gekocht voor een goede prijs. Levering is alleen een dag later gedaan dan was aangegeven, maar was nog steeds op tijd voor mij. Aankoopproces verliep makkelijk, daarom heb ik hier al vaker iets gekocht.

Corekte levering en snelle afhandeling

Zie boven

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!