Makkelijk besteld snel in huis

Makkelijk besteld Snel in huis Spullen zoals beschreven

3 maanden wachten

Nadat mijn bezorg datum verlopen was en niks gehoord te hebben moest ik zelf naar de klanten service toe gaan om te vragen waar mijn pakketje bleef "Morgen verstuurd de leverancier het op, er was een <generiek smoesje>" herhaal dit 3x en je hebt mijn ervaring met FonQ. Ik had dit allemaal minder erg gevonden als FonQ mij proactief had geïnformeerd, maar ik moest iedere keer zelf naar de klanten service nadat ik mijn pakketje niet had ontvangen.

Teleurgesteld

Zeer teleurgesteld over de vertraagde levering , daarna mail gekregen dat verwachte levering 5 januari zou worden , vervolgens pas op 17 januari ontvangen dit is bijna 4 weken later als in de eerste mailing stond.

lees mijn ervaring

Helaas een dag te laat geleverd, waarover is gecommuniceerd en alsnog was het er al de tweede dag. Zelf vind ik het niet zo'n mooie tafel, qua prijs-/kwaliteitverhouding goed. Nog niet in gebruik gehad, maar blad beter dan verwacht (ik heb de bruine; zag bij recensies bij zwart en wit dat er beschadigingen kunnen komen). We hebben helaas wel het blad met een beschadiging ontvangen (onderkant blad). Tafelblad blijft ook na stevig aandraaien schroeven wat ronddraaien). Waarom dan toch voor deze tafel gekozen? Het is een zeer elegante tafel voor in een kleinere ruimte vanwege het schuine tafelblad en slecht één poot (die we gaan verven). Dus zoek je iets voor een wat kleinere oppervlakte? Hij is minder solide dan wat ik gewend ben (wiebelt iets), maar top voor hier nu. Aanrader dus!! Ook geeft de doorsnede van 110 cm mogelijkheden tot genoeg oppervlakte om te kunnen werken / creabea / met meerdere mensen aan te kunnen dineren.

Top product. Keurig op tijd verzonden en uitstekend bezorgd door Budbee. Alle lof.

Super tevreden

Snel geleverd, een goede kwaliteit, top service

Ik heb alleen maar goede ervaringen met fonq. Van mijn artikelen was precies wat ik van verwacht en in gedachte had.

Mijn bestelling kwam op tijd en aan de deur gebracht.

De beloften werden prima nagekomen.

Prima snelle afhandeling

Snel artikel geleverd!

Van bestellen tot aan levering gewoon snaarstrak allemaal!

Snelle levering, netjes verpakt en prima communicatie

Super service!!!!

Verkeerde bestelling gedaan, geld binnen 2 dagen retour en nieuwe levering ook weer na 1 dag ontvangen. Kortom super levering en service. TOP

Leuke trendy winkel

Mag hier graag shoppen. Groot assortiment en klantvriendelijk.

Vandaag besteld morgen in huis. Breekbare vaas keurig verpakt

Zeer snel geleverd

De salontafel werd zeer snel geleverd (via Dynalogic); daar werd goed over gecommuniceerd en de tafel was makkelijk in elkaar te zetten. Ook ontving ik per mail instructies hoe de tafel mooi te houden.

Prachtig bestek!

Het Sola bestek is prachtig van kleur, mooie glans en fijn in de hand.

Prachtige producten, veel keuze

Altijd mooie producten volgens laatste trends. Fijne website, snelle levering en vaak mooie aanbiedingen!

Wat een leuke stoeltjes!! Zit ook prima. Ben er heel blij mee. Keurig verzorgd en keurig afgeleverd.

Binnen 1 dag geleverd!

Een bankstel van het merk Zuiver waar de meeste online winkels 12-15 weken levertijd voor opgaven binnen 1 dag thuis ontvangen. Ook geweldige klantenservice! Had wat twijfels nav de mindere reviews maar mijn ervaring is absoluut positief.

transactie is goed verlopen

geen problemen gehad

Blij met mijn bestelling!!

Mooi bijzettafeltje besteld, was snel binnen en makkelijk in elkaar te zetten! Heel blij mee!

Super fijne service

De kleed is echt heel mooi . Lust voor het oog en je hebt echt een eyecatcher in je woonkamer. Een Beatty ! De service van fonq overtreft alle verwachtingen, direct volgende dag geleverd! Met en T&T die soepel en nauwkeurig de tijd aangaf! Top service van fonq!

Zeer snelle levering

Snelle en goede bezorging, goed ingepakt

Prachtige tafel, makkelijk in elkaar gezet en erg goed verpakt. Ik ben er super blij mee

Prima geregeld!

Ik vind het fijn dat het kleed wat ik gekocht heb precies aan de verwachtingen voldoet en dat je zelf kunt kiezen wanneer het bezorgd wordt.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!