Mooie bijzettafel/kastje van BePure

Blij met dit stijlvolle bijzetkastje met 2 lades van BePure. Netjes geleverd door Fonq

heel goed

heldere website en communicatie, snelle levering.

Mooi sterk gevoerd kleed

Mn rond gevlochten kleed binnen de kortste keren stuk. Deze van HK is mooi en sterk.

Cinderella dekbed

Goede aankoopprijs lekker warm voor de winter en koel in de zomer. Aanrader

Bestelling duurde lang. Daarna ging het heel soepel

Bestelling liet redelijk lang op zich wachten. Bezorg proces ging heel snel

snelle levering altijd behulpzaam!

Verschrikkelijk

Onvriendelijke en onbehulpzame klantenservice. Afspraken worden niet nagekomen. Totaal niet oplossingsgericht. Alle risico wordt volledig bij de klant gelegd en tegemoetkomingen bestaan niet bij fonq. Leveren absoluut niet wat ze beloven en helpen dan ook niet mee aan een oplossing. Het enige antwoord wat fonq kan geven is “het past niet in ons systeem”. Klant staat zeker niet op nummer 1 maar ergens onderaan. Heel teleurstellend.

Super mooi vitrinekast!

de kast kon ik heel makkelijk in elkaar zetten en is super mooi

Mooi en snel

Mooie product. Snelle levering. Netjes ingepakt.

Genept

Er wordt aangegeven dat je met korting kan kopen maar de kortingscodes werken niet en niemand kan je vertellen waarom niet. Met de belofte dat het verrekend zal worden koop je toch… om volgens nog geen excuse te ontvangen, laat staan je geld, enkel loze beloftes. Weken wordt je aan het lijntje gehouden, in de hoop dat je het laat gaan of vergeet?

Netjes en snel bezorgd. Duidelijke website met veel artikelen voor een goeie prijs.

Mooie grote bank

Bezorging verliep goed. Helaas werd de verpakking niet meegenomen, hierdoor was onze prullenbak in een keer helemaal vol vanwege al het plastic en karton. Maar naast dat is de bank echt heel mooi en zit het fantastisch! Mijn vader kan nu eindelijk comfortabel liggen op deze bank inplaats van onze oude, te kleine zwarte leren bank met ook nog eens een hoge armleuning in zijn nek.

Betrouwbaar

Vanaf het bestelmoment word je op de hoogte gehouden van het proces.

Snelle levering super product

Product exact zoals verwacht & snelle levering.

Mooie lamp

Mooie lamp, snelle bezorging.

Super snel geleverd

Super snel geleverd heel goed verpakt

Snelle service, makkelijk te regelen, beslist een aanrader

Heel fijn!

Hoge fijne afval bak. Makkelijk in gebruik!

Super service

We hadden twee tv meubels besteld, ik was er helemaal verliefd op. Lang gezocht naar iets moois en kwam steeds weer bij deze uit. Kasten uitgepakt en neergezet, waren ze allebei kapot, dat was ff niet leuk. Maar gelijk contact opgenomen met de klantenservice, en de volgende dag stonden er twee nieuwe kasten in huis!! Dat vind ik echt top! Ze staan geweldig en ben er helemaal blij mee.

Een echte eyecatcher

Zeer tevreden over de lamp. Goeie kwaliteit, mooi materiaal. De service was uitstekend binnen 24uur werd de lamp thuisbezorgd.

Snelle levering en goede producten

De levering kwam op het moment zoals beloofd. Omdat het een groot pakket was werd dit in de PostNL app erbij vermeld wat handig was. De producten zijn van goede kwaliteit en zien eruit zoals op de website afgebeeld.

Fantastische service!

Helaas kwamen twee van de vier mokken gebroken aan in de doos. Ik werd door de klantenservice super snel, vriendelijk en zorgvuldig geholpen. Eindresultaat, vier hele mokken zodat we in stijl kunnen genieten van latte macchiatos.

Goed!

Zoals verwacht, in orde!

Mooie stoel

Zuiver heeft prachtige meubels. Deze stoel is iets harder dan verwacht maar prachtig ontwerp. Kleur staat ook mooi en de hoogte is prettig.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!