Beste aankoop van het jaar: HKliving XXL Jungle Wandkleed (okergeel)

Warmte, (tropische) sfeer, verbeterde akoestiek, prachtige print in naturelle tinten (okergeel, kaki, beige), vintage en rustige uitstraling, kortom: de final touch en vooral de eye catcher in onze woonkamer! Wij zijn net verhuisd en ik was op zoek naar iets voor op onze lege muur in de woonkamer en ook iets om de akoestiek te verbeteren. Toen zag ik dit prachtige XXL Jungle wandkleed van HK Living, helemaal in mijn smaak. Ik las in een review op FonQ, dat de kleur iets meer richting oker was dan fris en dat klopt: precies wat ik wilde. Toen heb ik besteld. De volgende dag was post.nl al bij ons aan de deur. Het wandkleed is zo mooi, zelfs mijn man vond het mooi (hij was eerst niet echt overtuigd toen ik hem het wandkleed op internet liet zien). Het wandkleed is prachtig overdag en ook in de avond. Elke keer dat ik in mijn woonkamer stap, denk ik WAUW! Beste aankoop van het jaar!

Snel en netjes bezorgd

Ik ben heel tevreden met Fonq én het product. Het waren de producten die ik nodig had en het was ook nog eens heel erg snel geleverd. Producten waren netjes verpakt.

Goeie zaak

Zeer goed verzorgd!

Prima websitebezoek met duidelijke informatie, goede afbeeldingen en omschrijvingen van de aangeboden producten.

Onvoldoende werking

De lamp gaat 3 a 4 maal even aan en blijft gedurende de verdere nacht uit. Zelfs de 1e maal dat hij brandt geeft hij eigenlijk vrijwel geen licht.

Goede service!

Goede prijzen ook!

Prima service, snelle levering.

Snelle levering en prima service

Stylish, comfy couch but the buttons are bit loose

Very comfortable and easy to assemble couch. Only problem is one of the buttons fell off after my guest slept on it one night

Medium klantenservice, leuke producten

Helaas geen paprika ervaring met de manier van behandelen van de klantenservice. Wel een erg leuke bank gekocht!

Prima winkel

Fijne afhandeling en snelle levering. Prijzen zijn vaak zeer scherp.

Fijne website en service

De service is goed en snelle levering!

Super ervaring

29 december besteld, 30 december binnen op afgesproken tijd. Top geregeld.

Goed product en snelle levering.

Product voldoet aan verwachting, netjes verpakt. Snel geleverd, top!

Je krijgt wat je besteld. Mooi product snelle levering

Snelle en correcte levering

De levering was zoals beloofd supersnel geleverd en bestelling was tiptop in orde.

Was het goedkoopste op internet

Zeer snel geleverd en was het goedkoopste en een prachtige vaas was het

Stevige tafel voor veel personen

Multifunctionele tafel. Handig om flexibel met de ruimte om te gaan. Uit te breiden tot 12-14 persoons. Helaas valt de kleur te geel uit hierdoor past deze niet in ons interieur. De tafel had ook iets hoger moeten zijn. Hierdoor retour moeten sturen.

Snelle bezorging en uitstekende service

We hadden onze bestelling de volgende dag al in huis. Goede begeleidings-mail van PostNL. Goederen waren netjes verpakt en keurig geleverd!

Goede klantenservice, bestellen en bezorgen verloopt soepel

Voor 23.00 de BK pannen besteld en de volgende dag had ik ze al in huis.

Belofte waarmaken.

Als je belooft dat een pakket de volgende dag bezorgd wordt, zorg dan dat je dat waar kan maken! Budbee heeft een uur in mijn omgeving rondgereden en plotseling kreeg ik om 22 uur een bericht dat mijn bestelling geannuleerd was. Terwijl hij om de hoek was en een cadeau bij zich had dat ik de volgende dag nodig had!! Ik adviseer iedereen om gewoon bij een lokale ondernemer te kopen! Dat ga ik voortaan ook weer doen!

Prima afhandeling van mijn bestelling en een mooi product.

Mooie badkameraccessoire gevonden, die nu mooi in mijn badkamer hangt. Ik ben heel tevreden.

Al een aantal keer wat bij fonq besteld. Nooit klachten gehad. Snelle levering.

Is goed snel reactie op vraag over bestelling

Bij vraag over bestelling vlot contact via chat met werknemer en geen robot ,wel bestelling vertraagd en dat duurde even voordat ik daar bericht over kreeg.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!