Mooi spul

Mooi spul en vlot geleverd.

Alles volgens afspraak nagekomen en snelle levering

Ik heb mijn favoriete braadpan kunnen kopen voor een goede prijs

De braadpan van Le Creuset die ik wilde hebben was bij FonQ het goedkoopst. Zij hebben hem gratis verzonden en ik kreeg hem binnen een paar dagen toegestuurd.

leuk kado

hartvormige spiegel, heel mooi leuk kado!!!!

Classic yet minimal design

The trolley has a beautiful design which is classic yet minimal. The delivery was very fast and the price of the same brand in fonQ is lower than other shops.

Super snel geleverd! En goede kwaliteit spullen. Aanrader!!

(Deel van een) tv kast besteld eind van de middag en de bezorger stond de volgende ochtend vroeg al op de stoep, en dat rondom de feestdagen!

Snelle levering, goede service. Ik ben er heel blij mee.

Prima niets op aan te merken

Pakketjes van andere partners en fonQ tegelijkertijd verzenden, beter voor milieu en maar 1 dag thuis wachten op pakket

Snelle levering, ik had een breekbaar product besteld, was keurig ingepakt. Sowieso een fijne webshop met een groot assortiment.

Snelle levering van een hele leuke bestelling

Prachtige champagne glazen van Ferm besteld, super snelle levering en goed verpakt!

Altijd goed bij fonq

Altijd snelle en goede service. Het retourproces zou minder omslachtig kunnen (gewoon label in doos). Maar verder uitstekend

Geen contact

Een aantal producten besteld. Blij me twee producten en wil de rest retourneren. Echter krijg ik geen contact gelegd met Fonq of de partners waar producten van zijn voor een retourlabel.

Mooie vaas gekocht, artikel zoals verwacht. Snelle verzending. Tevreden over Fonq

Prima wandrek alleen jammer dat er niet bij staat dat je hem zuid in elkaar moet zetten

Wij kregen wat wij mochten verwachten

Voor het eerst een aankoop gedaan in de vorm van een tweetal Leimotiv - tafellampjes. Prettig geprijsd mooi van vormgeving en snel goed verpakt geleverd. Het nieuwe jaar kan voor ons niet beter beginnen!!!

Mooie lamp, slechte handleiding

Het koste erg veel moeite om de lamp in elkaar te zetten De handleiding Sllleen een slechte tekening Was erv slecht

Mooi dekbed

Erg fijn dekbed met een mooie uitstraling

Prima producten besteld en goede levering

Hele mooie glazen, goeie levering

Erg mooie wijnglazen. De levering was ook super. De glazen worden erg netjes ingepakt.

Blij met de braadpan

Braadpan besteld en binnen 2 dagen geleverd. Problemen met cadeaukaart waren na mailcontact direct verholpen!

Toplevering

Bestelling werd snel en puntgaaf geleverd.

Mooie spullen en snelle levering

Altijd alles goed gegaan en ik ben super tevreden.

Had een toilet borstel houder besteld , was een dag later binnen , alleen hij moet tegen de muur geplakt worden maar hij plakt niet. Moet nu nog tape gaan kopen zodat ik hem vast kan plakken aan de muur

Alles zeer correct.

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Helaas moest ik deze terugsturen. De afhandeling hiervan was super snel en netjes!!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!