Super snelle levering en prima kwaliteit

Helaas heb ik een andere kleur bank gekregen.

Ik heb een verkeerde kleur bank gekregen.

Giftcardbeleid waardeloos

In tegenstelling tot vele andere bedrijven keert FonQ niets uit bij net verlopen giftcards. Geen enkele coulance. Makkelijk en zeer bewuste manier om jezelf zonder enige tegenprestatie geld toe te eigenen. Geen fijn kado om weg te geven....

Mooie stoel

Leuke betaalbare stoel en zeer vlotte levering

Klassiek groen klemspotje

Super functioneel goed klemmend, met breed klemoppervlak, spotlicht. Het snoer is fijn lang, de scakelaar zit dicht bij de armatuur en… het snoer is mooi met gewoven stof omwikkeld. Goed stevig, Fonq waardig, verpakt geleverd. Het spotje geeft een mooi goed gefixeerd oppervlakte goed werk licht.

Leuke artikelen , maar mijn tafeltje in de opruiming was kapot

Ik heb 2 artikelen in de opruiming besteld ,van Mila Tonie het tafeltje was kapot de schroefjes waar de onderplaat mee bevestigd was waren lam gedraaid , de gaatjes helemaal uit murw gedraaid , dus die doen het niet meer ,jammer ik bedenk me wel voor ik weer opruimingsspul koop . De lamp moet ik nog uit pakken ,op hoop van zegen

Goede kwaliteit en goed koop prijs

Besteld tijdens de kerstdagen, en de dag na kerst direct geleverd! De stoelen zelf zijn precies zoals gehoopt en dus super mooi, stevig en compleet. Ze waren ook heel goed verpakt zodat ze onbeschadigd uit de doos kwamen.

Goeie service

We hadden een bank voor ogen die bij jullie in de sale en zónder levertijd de volgende dag bezorgd kon worden. Heel fijn dus!

Giftcard oplichting

Voor onze verhuizing kregen we van vrienden een giftcard van €20,- van fonQ. We hebben verschillende keren bij verschillende producten geprobeerd deze giftcard in te zetten - lampen, sierkussen, tuinmeubulair - en iedere keer de melding dat de kaart voor deze producten niet in te zetten is. De giftcard blijkt maar voor een deel van de producten die fonQ aanbiedt te gebruiken (en dat moet maar net zijn wat je nodig hebt of mooi vindt). Dat gecombineerd met een zeer beperkte gebruiksperiode (1,5 jaar) heeft ertoe geleid dat we ons tegoed nu kwijt zijn, terwijl we meerdere keren hebben geprobeerd hem te gebruiken. Vanuit de klantenservice van fonQ komt er geen enkele coulance. Ter vergelijking: bij bol.com kan je een giftcard inzetten voor het gehele assortiment, inclusief producten van andere aanbieders die via hun platform verkopen. Wij vinden wat er bij fonQ gebeurt pure oplichting en diefstal: een giftcard-verdienmodel waarbij het de klant zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt om er nog iets mee te kunnen. Helaas staat de wet dit gewoon toe. We kopen echt nooit meer iets bij fonQ.

Stijlvolle Chaise Bank - Een Perfecte Aanwinst

Graag wil ik mijn oprechte tevredenheid delen over mijn recente aanschaf van een chaise bank, waarvan ik kan zeggen dat het niet alleen mooi en netjes is, maar ook ongelooflijk comfortabel. Bovendien ben ik zeer onder de indruk van de snelle leveringsservice die mijn verwachtingen heeft overtroffen. Wat als eerste opvalt aan mijn nieuwe chaise bank is de esthetische pracht. Het ontwerp is verfijnd en eigentijds, waardoor het een echt pronkstuk in mijn woonkamer is geworden. De aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking getuigen van de zorg en toewijding waarmee deze bank is vervaardigd. Daarnaast moet ik benadrukken hoe comfortabel de chaise bank is. Het zitgedeelte is royaal en de bekleding voelt heerlijk zacht aan. Het is werkelijk een genot om na een lange dag neer te strijken op deze bank en te genieten van het ultieme comfort dat het biedt. De chaise is ook perfect gepositioneerd, waardoor het zitgedeelte nog veelzijdiger en ontspannender is. Het proces van bestellen tot leveren verliep vlot en efficiënt. Ik waardeer het dat mijn nieuwe meubelstuk zo snel in mijn huis kon worden verwelkomd, wat getuigt van een uitstekende service. Voor iedereen die op zoek is naar een prachtige en comfortabele chaise bank, kan ik deze van harte aanbevelen.

Elegante lamp

Mooie lamp die we in de keuken hebben geïnstalleerd. Geeft sfeervol licht en past perfect in ons jaren 30 huis. Montage was makkelijk.

Wijnglazen zeer hoge poot

Op de foto had ik me niet gerealiseerd dat deze wijnglazen zo'n hoge poot hebben. Wie weet mooi in een sjeik restaurant. Thuis past het in geen enkele kast en vind ik het wat over de top om mijn wijn in te drinken. Jammer, dat is het nadeel van een online aankoop dat je je vergist

product is goed, bezorgen zeer slecht

De bezorger belde niet aan, legde het pakje buiten bij de deur in de regen.

Snelle levering van prachtige producten

Giftcard kan niet op alles gebruikt worden

Vanuit mijn werk een giftcard gekregen voor fonq. Nu kun je de kaart echt alleen voor de producten van fonq zelf bestellen..en dus niet op alles wat er op fonq staat. Zo vallen er heel veel keuzes weg wat erg jammer is. Ik was opzoek naar een elektrische deken of een gewone dikke plaid maar dat heeft fonq zelf niet. Dus heb noodgedwongen maar een sierkussen moeten kiezen..alles is voor de rest ook vreselijke duur...

Waanzinnig

Initieel getwijfeld of ik het de prijs waard vond, maar ik had nooit verwacht dat ik zo enthousiast kon worden van beslagkommen. De formaten en volume aanduiding zijn ideaal, de gebogen rand maakt dat ze makkelijk vasthouden tijdens het mengen en de flinke wanddikte maakt ze zeer robuust. Echte aanrader voor eenieder die voor de rest van zijn leven ‘gebakken’ wil zitten met één set beslagkommen.

makkelijk bestellen en snelle levering

fijne site, levering goed te volgen en de klantenservice reageert snel op vragen en regelt snel een verzoek.

Goede koop

Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe gootsteenorganizer. Deze past goed bij de rest van de keuken, is stevig en heeft genoeg ruimte voor het afwasmiddel, doekje en het sponsje.

Snelle levering, mooie producten

Fonq levert altijd snel. Leuke collectie met een inspiratieboekje. Fijne nataal mogelijkheden. Retourneren is goed geregeld.

Product prima, levering onvoldoende

Na een eerste globale bezorgdatum hoor ik niets. Een week na deze datum neem ik zelf contact op. Dan kan er plotseling bezorgd worden over 3 dagen. Ik zou de avond vantevoren een mail/sms krijgen voor de tijd. Ik krijg de avond ervoor niets, bel de volgende ochtend en ze komen niet. Reden onbekend. De volgende dag kan wel. S middags krijg ik wel via mail een bevestiging . De dag erna kijk ik via de link. Komen ze weer niet, want het wordt weer een dag later. Ik bel weer, blijkt dat transporteur de datum een dag heeft verschoven (zonder overleg). Op dag 3 eindelijk wel bezorgd. Samenvatting: product prima, maar bezorging en communicatie daarover veel te verbeteren.

Zeer goed!

Gebruiksvriendelijke en duidelijke website, snelle bevestiging en leveringsinformatie in de email. snelle levering. product zoals beschreven en beste prijs! Fonq maakt online shoppen leuk.

Slechte ervaring

Had product uitgezocht en wilde daarvoor mijn Kerst giftcard gebruiken. Bij de betaling, bleek dat dit niet gebruikt kon worden voor producten van verkooppartners van Fonq. Dit staat op de website maar nooit gelezen, omdat ik een giftcard zie als een cadeaukaart die op alles inwisselbaar is. Wàt een teleurstelling, ook al omdat er voor mij weinig producten overbleven waarvoor ik mijn giftcard kon gebruiken.

Heel tevreden

Snelle levering en producten zoals op de foto

Van teleurstelling naar heel blij!!

Ik had een bestelling gedaan waarvan op de website stond àlles voorradig.,Groot was ook de teleurstellingen toen ik op de afgesproken leveringsdatum een mail ontving dat de levering veel later zou komen., Via mail contact opgenomen met de klantenservice en daar werd mij toegezegd dat tweederde van de bestelling alsnog geleverd kon worden en daar werd ik heel BLIJ van.,De volgende dag werd de bestelling stevig ingepakt en op tijd voor kerst keurig afgeleverd.,Al met al zeer blij met de geboden oplossing.,dus DANKJEWEL Alewijn van de (klantenservice) Met vriendelijke groet Ilona

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!