Precies zoals op foto

Prima en snelle levering Keurig verpakt

Guys!! This redhot Kamado is the best!

Classic kamado sealed signed and…delivered. We Shipped it all the way to our Tropical Paradise. Grilling and baking away! Forget bbq, this is really relaxed next level outdoor cookin’.

wandkast

Prachtig vintage look wandkast

Kaartje was in eerste instantie vergeten, was niet ingepakt

Helaas was de bon niet ingepakt en het kaartje kwam er in een los pakket achteraan.

Kwaliteit van geleverde Spinder Design schoenenkasten is FonQ onwaardig.

Spinder Design Joey7 schoenenkast 303747 3x montage fouten. 2 x retour gezonden 3e levering zelf opgelost. Spinder Design Billy 5 schoenenkast 298564 2x transportschade 1x retour gezonden.

Snelle levering en een heel goed product.

Mooie producten, goede prijzen . Ik ben blij met fonQ.het

geweldig

vier prachtige stevige mokken, in geweldig mooie kleuren.

Doorverkoop Otix dubbelwandige koffieglazen

Voor kerst kreeg ik een cadeaucode van de cadeaucarrousel. Deze ingewisseld voor een FonQ cadeaukaart. Helaas bleek deze kaart lang niet voor alles inwisselbaar, omdat er wordt doorverkocht. Uiteindelijk maar ingewisseld voor vuilniszakken jaarverpakking. De koffie glazen die ik eigenlijk wilde van het merk Otix zelf betaald. Deze glazen hebben een witte sticker aan de onderkant met een echt ongelooflijke kleefkracht. Ik moest dus eerst stickerverwijderaar kopen en heb daarna een uur geboend. De glazen daarna nogmaals flink lopen poetsen om de geur weg te krijgen. Deze glazen zou ik zelf nooit weer kopen.

Goede ervaring met FonQ

Voor het eerst iets gekocht op deze site. Snelle levering en goed product.

Toffe artikelen, snelle levering...blij mee!

Genoeg keuze, leuke korting gehad en snel in huis! De 2 houten bijzettafeltjes van Woood zijn echt mooi!

Slecht

Pakket woensdag besteld, zou donderdag tussen 16.50 en 17.50 bezorgd worden. Kreeg om 16.55 bericht dat de bestelling geannuleerd was. Het is nu zondag en niets meer gehoord !

Fantastisch!

De bezorging was snel. Het product voldoet aan mijn verwachtingen.

Doen wat ze beloven

Goede kwaliteit en snel geleverd!! Top

Cadeaukaart voor heel veel producten niet te gebruiken

De cadeau kaart die ik had gekregen zijn voor heel veel artikelen niet bruikbaar. Ik raad het iedereen af die te kopen voor iemand.

Perfect qua levering en kwaliteit

Zeer vlot overzicht om te keuze te bepalen, makkelijk om te bestellen en op te volgen, zeer snelle levertijd, gewoon perfect

Fonq helpt je verder

Naar aanleiding van een review over een pannenset die al binnen een half jaar niet meer functioneerde heeft Fonq contact opgenomen om mij te wijzen op de garantie. Uiteindelijk heb ik het bedrag teruggekregen en kon in een nieuwe pannenset uitzoeken. Heel erg veel dank voor deze manier van afwikkelen.

Gewoon super bedrijf

Prachtige stoeltjes, zoals altijd mooi design en comfort

Blij met snelle leveringen en kwaliteit Goede bezorgingsservice

Foutje snel hersteld

Teleurstelling bij het uitpakken van mijn bestelling: in plaats van de verwachte wok bleek er een dekbedovertrek in te zitten. Maar het moet gezegd: deze fout is snel hersteld. Retour aangemeld (inclusief reden waarom), binnen een dag excuus met de mededeling dat mijn wok alsnog per direct zou worden verzonden en verzoek het verkeerde pakket m.b.v. toegezonden barcode af te geven bij een PostNL-punt. Wok volgende dag ontvangen. Prima afhandeling dus!

Super snel

Savonds laat besteld en de volgende dag bezorgd!

Makkelijk bestellen. (Le Creuset hapjespan). Goede prijs. Volgende dag geleverd!

Snel geleverd en product voldoet aan de verwachtingen en komt overeen zoals beschreven was in de omschrijving

Lamp besteld volgende dag in huis!

Zelfs in de kersttijd was de lamp de volgende dag ik huis. Heel fijn. Lamp is inderdaad wat gelig maar eenmaal opgehangen is het erg mooi. Onze plafonds zijn ook niet spierwit.

Je zal net degene zijn waar 't in de soep loopt

Heel vervelend. Ik zie een hocker online, maar hij is bij Fonq 30 euro duurder dan bij de concurrentie. Maar er staat 'wordt morgen geleverd' en dat was mijn bedoeling want dan heb ik 'm voor de Kerst. Ik dacht nog 'dat gaat toch nooit lukken?!', Dus ik vraag voor de zekerheid in de chat of ie echt de volgende dag komt want anders haal ik 'm liever zelf ergens op. Ja meneer, hij is op voorraad dus hij komt zeker morgen. En wat zie ik vanmorgen? Ja hoor, een email van de distributeur Dynalogic Benelux BV) dat ie woensdag, dus over vijf! dagen bezorgd wordt. De belofte op de website én van de medewerkers worden dus niet nagekomen. Zet het dan niet op de site! Ik erger me wild aan het feit dat het kennelijk okee is om maar wat te roepen als de klant zijn portemonnee maar trekt. Bah.

Snel en accuraat

Snelle levering en daarnaast een ruim aanbod

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!