Eem mooie aanbieding en snelle levering

Altijd een ruime keuze dus voor elk wat wils

Snelle correcte levering! Bank op voorraad waar niemand anders deze op voorraad had.

Snelle en correcte levering!

Snelle levering!

Snelle levering, netjes verpakt.

Duidelijke website. Mooie producten. Goed verpakt en de vlgd dag al geleverd. Top

Zeer positief

overdreven snelle levering

zeer snelle levering. op zich zou het van mij ook wel een dagje langer mogen duren - ik vind het niet zo prettig dat allerlei mensen 's nachts voor mij aan het werk zijn. Binnen 3 - 5 zou prima zijn overigens: de lamp was makkelijk in elkaar te zetten en staat prima.

Fonq is een super website de stoelen waren helaas matig

Bestellen en assortiment super alleen de stoelen zaten niet lekker en waren te groot en grof.

Prachtig plaid van Silkeborg gekocht bij Fonq

Het dikke wollen kleed van Silkeborg is heel mooi van kleur én kwaliteit. Een product dat met aandacht is gemaakt en waar we heel lang plezier van gaan hebben.

Te duur, snelle service, goede producten, weinig keuze met fonQ waardebonkaart

Waardebon van 50 euro gekregen, waardoor alleen keuze om van en door fonQ zelf verkocht/geleverd te kiezen. Hierdoor weinig keuze als je filter aanzet, bijv. Keukenhanddoeken van 72 itemkeuze naar 0. Ook veel dure producten, elders goedkoper zoals o.a. theepot Eva solo 10 euro goedkoper bij bol.com en soms wel 20 euro bij andere sites (overigens ook niet te koop met fonQ filter aan). Verder is de levering snel en producten zijn goed. Wel stom dat je ook nog verzendkosten moet betalen bij een levering van verkocht/geleverd door fonQ. Conclusie, je waardebon van 50 euro is eigenlijk 27 a 37 euro waard.

Teleurstellend

Ik had een bon van Fonq besteld via een kerstkado site van mijn werkgever, omdat ik leuk bestek had gezien. Toen ik wilde gaan bestellen bleek ik dat artikel niet te kunnen betalen met die bon!! Heel erg jammer , dus ik moest noodgedwongen iets anders kiezen.

Prima ervaring met Fonq

Super gave lamp besteld van HK Living. Bestellen ging zeer makkelijk, het verzilveren van mijn kadobonnen ook en de lamp is de volgende dag bezorgd dus ook hele fijn! Goed ingepakt, misschien een beetje te goed met dubbele doos maar de lamp kwam iig niet beschadigd aan. Wel erg fijn! Kortom, een goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Snelle levering van koffiemokjes. Goed verpakt . Van HK living dus de prijs is zoals de mokjes overal verkocht worden.

Snelle levering en tevreden met de bestelling

Mijn bestelling werd snel geleverd! En ik ben ontzettend blij met de mooie tafel en de mooie stoelen. Conclusie: een hele te tevreden klant! Fijne feestdagen allemaal!

Zeer tevreden!!

Prachtige stoel en snel geleverd

Prachtige stoel zoals op de website staat en werd binnen een dag geleverd. Ik ben er heel blij mee!

Aanbeveling!

Super snel bezorgd en over product zeer tevreden

Zeer slecht

Met een cadeaukaart van Tingsz is de keuze héél beperkt. Je kunt alleen kiezen uit 'Fonq' artikelen.

Goed gedaan!

Naar wens

tevreden

Product bestellen en leveren vlot Producct naar wenms : ja

goede leverancier

TOP

Klantvriendelijk

De Moos Willy dressoir besteld. Bezorgingsvookeur kunnen bezorgen, en dat verliep helemaal top. Het pakket van de dressoir bestaat uit twee nogal zware dozen. Dan weet je dat het kwalitief in orde is. De instructies voor het assembleren waren helemaal duidelijk. Zelf de zakjes met schroeven en sleutels was goed genummerd, waardoor het vrij vlot ging. De kast is stevig en erg mooi. Ben er blij mee!

Niet goed.

Ik heb bij FonQ een bestelling geplaatst. Bij de bestelling stond dat het de volgende dag geleverd zou worden.Maar na 3 weken (23 november )kregen wij een bestelling. In de brievenbus zat een kaartje waar in stond dat we de bestelling moeten ophalen bij Shoeby in Goirle. maar daar bleek het pakket nooit te zijn aangekomen want wat bleek het pakket stond voor de vooerdeur zonder aan te bellen wnt er was iemand thuis. Geef ons maar een winkel waar we spullen kunnen halen ipv van online bestellen. Levering van onze totale bestelling 1000,- euro we missen nog produkten. Leveringen worden door bezorgers over de poort gegooid!! of gewoon aan de straat gezet . Hoe moeten klanten bewijzen dat ze producten ontvangen hebben. Zeer slechte service. Levering niet geleverd???? Verkoop door Flinders Onze verkooppartner Flinders bezorgt de onderstaande producten op het vermelde bezorgmoment. Design House Stockholm Knot Sierkussen Ø 30 cm (291007) Creme 1 stuk € 107,2 Niet geleverd???? Verkoop door Woonexpress Onze verkooppartner Woonexpress bezorgt de onderstaande producten op het vermelde bezorgmoment Mica Decorations Kandelaar Infinity - Blauw - Keramiek (2_101076953) Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis 1 stuk € 18,01

Goede communicatie, snelle service

Product snel geleverd, in stevige verpakking. Communicatie erg correct. Geen minpunten.

zeer slecht

niks ontvangen 2 maanden geleden en zeer slechte klantenservice die geen updates stuurt en waar je zelf moet berichten van waar je bestelling is. Inmiddels aangifte gedaan. NIET BESTELLEN!

Netjes op tijd mooie spullen en ik ben er tevreden over

Veel keuze, supersnelle levering en heel goed verpakt. We hadden servies besteld maar wat er ook met dit pakket gebeurd was, dat was nooit gebroken. Top!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!