Zijn er heel blij mee, geweldig mooi ontwerp

Mooi ontwerp en krijg veel complimenten. Helaas is de achterkant open van klok en dat vind ik minder. Hij staat op tafel waardoor je dat altijd ziet, maar aan de muur is het oké.

Meer dan tevreden

Snelle levering, duidelijke omschrijving op de site, veel korting en mooi product.

Fijne en goede levering

Mooie tafel

Niet positief

Het bezorgen van het pakket is gebeurd op een plek waar je maar 2 uurtjes per dag terecht kan. Bovendien was dit niet de aangegeven locatie. Een slecht bereikbare plek

Supersnelle levering

Ik heb een tafel, stoelen en een lamp besteld. Alles werd razendsnel (in twee delen, maar wel op dezelfde dag) afgeleverd.

Mooie bank geleverd goede kwaliteit.Bezorging prima.

Prima kwaliteit bank, goede bezorging,communicatie en prijs.

Product voldoet aan alle wensen

Goed service, snelle levering, product prima verpakt. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

Prima product geleverd met heel goede service

De aflevering werd goed gedaan het pak was groot en werd helemaal naar binnen gebracht. De krukken moesten in elkaar gezet wat door mijn kleindochters in een paar minuten gedaan werd. De krukken zitten heerlijk!

Snel

Ondanks drukke periode( bijna kerst) toch binnen 24 uur in huis

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Snelle en goede service

Binnen no time had ik mijn product in huis! De volgende keer zou ik weer wat bestellen bij fonQ.

Goeie kwaliteit kastjes snel en netjes bezorg

Twee mooie nachtkastjes besteld, die zijn van goeie kwaliteit. Goed verpakt en snel bezorgd. Zeker een aanrader.

Fonq producten zijn perfect afgeleverd, stoel via Basiclabel nog niet.

De producten die Fonq zelf leverde waren perfect en op tijd afgeleverd!! De stoel die via Basiclabel zou komen (dezelfde dag als de Fonq producten) is er nog niet, en een update mail van basiclabel is ook nog niet binnen (misschien vandaag).

Supersnel

Heel vervelend dat de contacten niet via Fonq gaan m.b.t. retouren

Heel vervelend dat de contacten niet via Fonq gaan m.b.t. retouren. En ook heel erg lastig dat het winkelmandje niet geleegd word als je items hebt besteld!!!

Fantastische service

Goede communicatie, zeer snelle levering en probleemloos retourneren!

Zeer goed en snelle levering.

Top, snel en goed ingepakt

Snel en fijne verzending. Het ging om servies, erg tevreden

Vieze vlekken in dekbedovertrek

Echt vies bah… retour product brrr

Klopt altijd

Alles gaat altijd naar wens bij Fonq. Niks toe te voegen…

prima product ontvangen; goede en snelle service

Ruime keus en goede kwaliteit

Ik voelt vertrouwd aan om hier iets te kopen

Leuk klein stoeltje voor erbij

Ik zocht een kleien fauteuil. Deze ís klein! Mooie stof.

Goede info; mooie keus

Op site al snel keuze gemaakt, leuke sale, snelle levering

Mooie sidetable

Makkelijk in elkaar te zetten. Staat stevig en ziet er sjiek uit

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!