Geweldig vloerkleed

Voor de prijs is dit echt een super goed kleed. Kleuren zijn mooi en ziet er goed uit op een houten vloer

Makkelijk te gebruiken website

Makkelijk navigeren, de gekochte artikelen zoals belooft de volgende dag bezorgd en goed verpakt! Ook nog een leuke folder en kortingscode bijgehouden, top!

Niets op aan te merken

Verbaasd en verdrietig

Ik bestel voor het heerst super mooie tafels online gezien. Pakket komt binnen en mijn tafel in gewoon helemaal beschadigd!! Plus kleur wat online te zien is is totaal niet zelfde al online Heel jammer

Levering blijft uit

Wat een slechte ervaring met Fons en de bezorging. Na een week nog geen levering

Duidelijke site en vervolgens snelle service. Pakketje snel en netjes verpakt ontvangen. Blij mee.

Gemengd

De eerste levering van de lamp was ver onder niveau. De buitenste doos was geheel perfect, dus post.nl valt niets te verwijten alwaar de dame die ik aan de telefoon had op zinspeelde. De binnendoos alwaar de gedeukte stalen lamp verpakt was zat een groot gat (heftruck lepel) Deze doos is dus met gat en al ingepakt, dus moet je als inpakker gezien hebben. Dus kun je het weer inpakken, regelen en wegbrengen. Onnodige ellende en kosten voor beide partijen als de sorteerder zijn werk goed had gedaan. Tweede levering was goed.

Binnen 1 dag alles goed verpakt en heel binnen. Top

Ook heel goed bij retourneren!

Had dus de verkeerde vaas besteld. Stom stom! Via de site heel makkelijk te retourneren, gratis! En binnen een week ook geld retour! Top!

Geweldig!

Heel blij met deze tafel! De vorm en het materiaal zijn super. Het blad behandeld met vlekstop en ga ik behouden met groene zeep. Is het zeker waard.

Spelen correct geleverd

Mooi tafeltje, past perfect, leuke kleur!

Goede website en prima service

Duidelijke en zeer uitgebreide website. Gemakkelijk te bestellen en prima service en snelle levering.

Prima selectie keuze met bezorgmoment naar keuze!

Op een goed toegankelijke site onze keuze kunnen maken met daarbij ook nog moment van bezorging te kunnen kiezen1

Snelle en correcte levering

Laatste tijd meerdere malen artikelen besteld bij Fonq. Steeds snelle levering, zonder problemen. Top!

Supersnel geleverd eñ goede stoelen

Vlotte service

Mooie lamp, goed sfeerlicht

De Bali lamp overtreft mijn verwachtingen. Het duurzame merk straalt kwaliteit uit, en de lamp zelf biedt uitstekende verlichting. Zeer tevreden met deze aankoop!

Bestellen ging makkelijk, snel geleverd en mooi product.

Doen wat ze beloven.

Snelle levering en lage verzendkosten. Prima lamp.

Og niks ontvangen

Die ellendige bezorgdiens kwam in de avond toen we er niet waren Nu 7 dgn later

Onbetrouwbare, vertraagde levering door Budbee

Mooie artikelen bij Fonq, maar levering door Budbee is zeer vertraagd en onbetrouwbaar. Pakketjes zouden volgende dag bezorgd worden; kosten 2,99. Eén pakketje kwam twee dagen te laat, het andere is nog niet aangekomen en komt ongeveer een week te laat. Bovendien kreeg ik van Budbee het verzoek om nog eens 3 euro te betalen voor een preciezer tijdsvak van levering! Volgende keer bestel ik bij een andere webwinkel.

Snelle service en duidelijke communicatie

Snelle service en duidelijke communicatie

Mooiste kleed ooit!

Ik heb een prachtig kleed besteld, en hij is nog mooier dan op de foto. Mooie stevige kwaliteit echt een aanwinst voor de woonkamer. Ook was het kleed de volgende dag al in huis en de bezorger was super vriendelijk. Kortom aanrader!

Betrouwbaar

Lamp en lampenkap gekocht, echter bleek bijbij levering de lampenkap beschadigd. Dit kon ik makkelijk doorgeven en hier is snel en adequaat op gehandeld, erg tevreden!

Mooie lampen

Dit zijn echt waanzinnige mooie lampen en aan betaalbare prijzen. Bedankt voor de snelle levering xxx

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!