De bestelling, levering en kwaliteit van het product waren prima in orde. En vragen die ik had zijn ook duidelijk beantwoord

tevreden klant

Snelle levering, ben dik tevreden.

lastig op te hangen

Er zijn twee hele kleine schroefjes die met een inbussleutel vast moeten erg lastig met 1 hand (de andere hand moet de spot omhoog houden ) een van de spots wil niet draaien en zit vast

Heel erg tevreden over bestelproces en levering !

Duidelijke website, snelle levering, artikel was keurig verpakt !

Niet geweldig

Afgelopen woensdag een bestelling gedaan. Zou donderdag worden bezorgd maar tot op heden (het is nu zondag) nog niets ontvangen.

Prima kopjes

Leuke kleurrijke kopjes van HK living.

Prachtige kandelaar

Prachtige kandelaar van Pols Potten gekocht, was met zorg verpakt en snel geleverd, Bij Fonq kan je de mooiste design items kopen tegen een leuke prijs, waar je blij van wordt.

Alles is naar tevredenheid gegaan.

Ik mijn product besteld, en naar twee dagen Is deze geleverd. Het product een lamp was precies zoals op foto. Ik ben helemaal blij ermee.

Handige site!

Meerdere keren geslaagd bij Fonq. Leuke verlichting. Veel keus en voor iedere portemonnee.

Gebruikte artikelen en langere levertijd dan aangegeven.

Op 18 november hebben we zes (6) verschillende kasten van Vtwonen modulair besteld. De aangegeven levertijd op het moment van bestellen was 5 tot 7 dagen. De dag na betaling ontvingen we een bericht van Fonq dat de laatste kast pas op 25 december zou worden geleverd. Ruim 5 weken na bestelling! Er van uitgaande dat de levertijd 5 tot 7 dagen zou zijn, hebben we de oude kast al opgeruimd. Op ons verzoek zijn daarom de kasten die wel leverbaar waren in twee aparte zendingen geleverd. Daarnaast werd een compensatie voor het ongemak beloofd. Hier hebben we vooralsnog niets van gehoord. In de tijd tussen bestelling en zending werd de prijs van de kasten verlaagd. We vinden dit niet fraai, maar hebben hier compensatie voor ontvangen. In de tweede zending werd een kapotte kast geleverd. Het was duidelijk dat deze kast al gemonteerd en gedemonteerd was. Letterijk ieder onderdeel was beschadigd! De kleine onderdelen (schroeven en spijkers) waren incompleet. We hebben de schade telefonisch gemeld op de eerst volgende werkdag. Tijdens dit gesprek werd begripvol gereageerd, rekening houdend met het feit dat de kasten al veel later werden geleverd dan aangegeven. Hierbij werd afgesproken dat er diezelfde dag een nieuwe kast zou worden verstuurd onder voorwaarde dat we foto’s zouden sturen van de schade. Dit hebben we gedaan, maar kregen geen antwoord. Daarna hebben we nogmaals contact opgenomen via Whatsapp omdat Fonq telefonisch niet meer bereikbaar was. Uit het contact via Whatsapp bleek dat de nieuwe kast nog niet was verzonden en dat we deze eerst retour moesten aanmelden. Prima, maar dat had ook via de telefoon gemeld kunnen worden. Daarnaast werd gemeld dat de kast niet direct kon worden geleverd zoals beloofd, maar dat hier 3 tot 4 weken levertijd op zit. We kunnen dus nog langer wachten! Al met al komt Fonq de beloofde levertijden niet na, leveren ze gebruikte (kapotte) artikelen en is de aftersales service slecht.

product defect geleverd, trage respons klantenservice

tafel gekocht van woood, 2 planken waren krom. ok, kan gebeuren, contact gehad met klantenservice, werd 2x om extra info gevraagd voor mijn klacht bevestigd werd. op zich ook nog prima: op 21-11 werd beloofd binnen 5 dagen vervangende planken te versturen, maar nog niks ontvangen op 3-12 en klantenservice reageert niet meer op mn mail. teleurgesteld in de service van fonq en woood...

Matige kwaliteit

Met name de scharnieren zijn zeer matig van kwaliteit. De afstelschroeven waarmee het ene deel op het andere deel zit, zijn zeer snel dol gedraaid. We hebben ze moeten voorzien van betere schroeven en moeten voorzien van extra moeren in het kastdeel. Wua prijs voor die kast verwacht je niet zulke matige kwaliteit.

Betrouwbaar en bereikbaar

Producten snel en vakkundig geleverd. Ook retourservice is goed

Mooi kastje!!

Mooi stijlvol kastje!! Heb het in de hal neergezet. Met genoeg opbergruimte voor bijvoorbeeld sjaals en handschoenen

Slecht geen bezorging

Slecht na 1 week nog steeds geen cadeaubon Sorteerfout????

Duidelijke site, goede communicatie en levering op de dag zoals beloofd.

Mooie meubels goede kwaliteit

Perfecte service. Snelle levering. Ook een retour is goed geregeld bij Fonq.

Ik wilde graag bestellen met de 10 euro inschrijfkorting voor nieuwe klanten. De code kwam alleen pas een dag nadat ik moest bestellen binnen. Toen ik dat aangaf hebben ze alsnog de 10eu korting teruggestort. Onhandig dat het met deze omweg moest, maar supernetjes dat ze het toch hebben geregeld. Erg tevreden

Wat een snelle service. Ik ben zeer enthousiast over financiële.

Een pan teruggestuurd. Heel snel was het probleem opgelost. Snel een nieuwe pan toe gestuurd gekregen.

Mooie stoelen, zitten lekker.

Snel geleverd, mooie stoelen met subtiele "glans" over de stof. Erg tevreden!

Snelle levering, prima verzorgd!

Een mooi product uitgezocht! Helaas niet voor ons bruikbaar! Geen probleem voor fonQ om te retourneren!

Goede website

Duidelijke website. Bestellen is zo geregeld. Contact leggen daarentegen is enorm lastig. Via de chatbox onduidelijke antwoorden en wordt “niet begrepen”. Doorgeschakeld naar whatsapp en daar duidelijk de vraag neergezet maar helaas “niet begrepen”. Heb t maar opgegeven.

De 2 sidetables waren net zo mooi als op het plaatje en de levering en verpakking waren top!

Levering klopt. Meubelservice niet

Mooie bank gevonden, gekocht en op zelfgekozen dag geleverd. Voor goed prijs. Op de meubelservice moet je niet te veel rekenen alleen. Bank uit verpakking halen en verpakking meenemen hadden de bezorgers geen tijd voor. Prima, maar zet dat er dan ook niet bij.

Heb mijn bestelling nog steeds NIET ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen,zou afgelopen woensdag 29 nov. geleverd worden

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!