niet ontvangen, maar volgens distributeur Budbee wel

Budbee heeft pakket nooit afgeleverd en reactie is ga even bij de buren checken. totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel dus. ook de tracking is waardeloos, dus Fonq, kies een andere distributeur voor deze regio. tot die tijd bestel ik niks meer

Goede actie, snel bezorgd!

Mijn pakket was er snel en voor een scherpe prijs. Toch een puntje van kritiek. Mijn kleine lamp kwam in 4 dozen! Een kleine doos van de lamp zelf, daar omheen een grote doos, die weer verpakt was in een nog grotere doos. Dat zou milieuvriendelijker kunnen.

Hele goeie ervaring

Ik heb nog niets mogen ontvangen.

Boe

Duidelijke website, super snelle levering en dan ook nog een mooi degelijk bankje.

Fijne snelle levering!

Ooit n keer iets moeten terugsturen. Super netjes afgehandeld, dus voor ons is Fonq helemaal okay.

Super mooie makeup box!

Ziet er in het echt nog mooier uit. Hele mooie kleuren! Perfect om als cadeau te geven.

Wordt niet op tijd geleverd

Op de site staat volgende werkdag geleverd. Nu een week later heb ik het nog niet. Ik ga het ergens anders halen en stuur het retour als het geleverd wordt. Ligt aan transporteur, maar dan moet je maar post.nl of DHL nemen en niet een of ander vaag bedrijf.

Super snelle levering en ze koken geweldig. Ff beetje water en sponsje en schoon.

Prachtige kleur

Prachtige zachte beige kleur en prettige stof.

Super goede service

Ik had een tafeltje besteld dat achteraf niet in m’n interieur bleek te passen. Goede afhandeling en ik had het bedrag snel terug op mijn rekening.

Erg mooi product, met mooi schijnlicht En straalt kwaliteit uit Heel blij mee

Keurig geregeld, via de mail op de hoogte gehouden en bezorgd.

Dag later bezorgd, toen ik dus niet thuis was, dan afgesproken en verkeerde product geleverd

Uitermate teleurstellend. Ik had de Elho Green Basics Kweek kit B 40 cm speciaal bij fonQ besteld omdat zij de 40 cm versie hadden. En wat wordt er geleverd? De versie van 35 cm, die ik overal kon kopen. Maar het ergste vond ik dat er gewoon een sticker met de juiste omschrijving en EAN-code, dus die van 40 cm, over de oorspronkelijke op de verpakking geprinte maat en de oorspronkelijke EAN-code zat geplakt. Maar helaas wordt het product daar niet groter van. Dus product per omgaande geretourneerd. Dat gaat best wel makkelijk bij fonQ, dat dan weer wel. En dat zal ook nodig zijn als je op deze manier levert.

Vindt FonQ een betrouwbaar bedrijf.

Heb er al verschillende artikelen gekocht en stuur ook wel iets terug.en dat wordt heel correct afgewerkt . Het fijne van fonQ is dat ze daar alle moeite doen . Het is gewoon een betrouwbaar bedrijf .

Betrouwbaar en goed

Recentelijk een IIttala vaas (Alvar Aalto) besteld bij Fonq. Het bestelproces is makkelijk. Het aanbod was goed geprijsd. De levering was snel en correct. Zeer tevreden over Fonq!

Alleen maar goede ervaringen.

Ruime keus, goede service en levering op tijd.

Prima goed geregeld

Prima werkt goed ook bij retour zenden snel het geld weer terug Alleen via de site met de bot praten heeft totaal geen waarde werkt helemaal niet Persoonlijk contact ik ook moeizaam

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik zou heel graag een review willen plaatsen om iets te vertellen over mijn bestelde product. Echter, ik heb mijn product nog niet ontvangen, ligt nog steeds bij de koerier en heb geen idee wanneer het geleverd wordt. Ik ben in afwachting……

Snelle levering, goede prijs.

Het bestelde was er de volgende dag en voor het produkt heb ik een faire prijs betaald. Ook vind ik de de artikelen die Fonq verkoopt interessant.

Super!!

Super winkel. Mooie collecties en aanbiedingen. Overzichtelijk en makkelijke site. Snel in huis en goed verpakt!!!

Gewoon waardeloos. Nog steeds niets geleverd

Zending word afgeleverd door Budbee. Wat een slechte organisatie. Dat jullie daar mee in zee gaan. Echt bagger. Ik bestel nooit meer iets bij jullie!

Slordig

2 artikelen van elho besteld. Zijn uit de originele verpakking gehaald en bij elkaar in een giga doos verpakt met heel veel ruimte over, wat werd opgevuld met luchtkussenfolie. Ik liet het bezorgen bij een afhaalpunt en daar stond ik, met een giga doos die niet in de auto paste. Ik begrijp dat de zending liever in 1x wordt verstuurd, maar dit sloeg nergens op. Ook ontbrak een onderdeel, maar dat kon ik via de chatservice niet duidelijk maken. Alleen dat ik kon retourneren. Ja hoor, weer met die giga doos richting pakketpunt. Ik koop het ontbrekende onderdeel wel bij de welkoop. De vorige keer een ook een probleem gehad met verpakking. De gieterwolf van pouls potten kwam onthoofd aan. Was gewoon in een doos verstuurd zonder waarschuwing breekbaar, En zonder folie o.i.d I

Snelle service met een mooi product!

Op zondagavond besteld en maandag geleverd. Het product was goed verpakt en was eenvoudig in elkaar te zetten. Heel erg tevreden over mijn aankoop bij Fonq.

Oncompleet product

Oncompleet product, 2 x gebeld. Helaas nog niks mogen ontvangen. Frustrerend

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!