Snelle levering, artikel goed verpakt

Snelle levering, artikel omschreven zoals op de foto. Goed verpakt zodat het niet kon beschadigen.

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden wat betreft bezorging. Zou vrijdag bezorgd worden. Het is nu maandagavond en nog altijd niks binnen. Waardeloos.

Super fijn

Super fijn en snel en goed ingepakt

Prima levering en product voldoet aan de verwachting

wmf pan heeft vlekken

ik bestel een hele set wmf pannen, steelpan heeft vlekken op de bodem, kennelijk al gebruikt door iemand anders. krijg ik een voucher aangeboden voor een volgende aankoop. sorry hoor maar ik verwacht een nieuwe onbruikte steelpan, zeker voor dit bedrag

Nog niks ontvangen

Kan nog geen review geven want Post NL geeft aan dat het pakket nog niet bij hen is. Bezorging behoorlijk verlaat.

Komen beloofde bezorging niet na

Vandaag besteld voor (bepaalde tijd) Morgen in huis Het is vandaag morgen en nog niet ontvangen voor post nl. Zet dat dan niet zo in de website en email als je het niet kan nakomen

Prachtige pannenset van Sola gekocht, snelle levering en de pannenset is geweldig, met afgietsysteem, maatvoering aan de binnenkant en dikke bodems. Kortom topkwaliteit!

Heel tevreden.

Snelle levering en veilig ingepakt. Heel blij met de mooie koffiekopjes van Serax.

Zeer snelle levering op afgesproken tijdstip!

Zeer snelle levering en op afgesproken tijdstip

Goed bereikbaar en goede service!

Goede service !!

Slechte bezorging daardoor tot op heden geen bestelling ontvangen

Zie boven

Snel en goed

Supersnelle levering en uitstekend product. Voldoet volledig aan de verwachting

Niet flexibel

Hi, ik wilde graag een andere leverdatum, maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Gezien een verbouwing kan ik de producten nog niet op locatie ontvangen.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Prettig om bij Fonq te shoppen. Duidelijk en snel!

No niets ontvangen

Na donderdag een factuur te hebben nog niets weer gehoord dus lastig om een goede review te schrijven. Pakket volgen via Budbee lukt niet. Ben dus in afwachting. Mvg. Jannie Drenth

Tevreden met artikel

Hoeslakens van Beddinghouse waren goed: mooie kleur, kwaliteit van jersey voldoende. Levering was wat traag.

Mijn bankje zit nog in de doos helaas, maar het pakket was netjes en snel geleverd.

We hebben nog steeds géén lamp!!!!

Graag zou ik een review willen schrijven....maar helaas....wij zitten al dagen te wachten op jullie bezorging...wat een slechte organisatie...die Budbee...ze zouden al 3 keer hier geweest moeten zijn.....maar helaas....er komt gewoon niemand....'s avonds speciaal de buitenlamp aangedaan, zodat ze het huisnr.konden zien.....niemand gekomen....je krijgt ook totaal geen bericht waarom ze niet komen en je krijgt niet te horen wanneer ze wel komen.....ik vind dat een bedrijf als FONQ met een hele slechte bezorg partner in zee is gegaan! Dit zorgt ervoor dat ik de volgende keer wel eerst ergens anders ga kijken voor mijn bestelling!!!!!

Mooi en goed product

Lampje eerder besteld en beviel goed. Vandaar nog een extra voor een andere kamer.

9 boven verwachting

De tafeltjes zijn boven verwachting mooi. Een snelle levering en heel goed verpakt.

Artikelen prima, bezorging niet goed

Had gevraagd mijn gekochte artikel met DHL te verzenden en geen Budbee. Vanwege eerder slechte ervaringen met deze Budbee. Kreeg het toch geleverd met Budbee, zonder enig bericht vond ik het s’ morgens voor de voordeur! Dus waarschijnlijk geen Fonq meer.

Leuke site

Service is goed en leuke webwinkel!

Prijs kwaliteit top

Dit kussen heb ik eerder gekocht! Heerlijk zacht maar ook stevig kussen.

Geen commentaar

Goed verpakt

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!