Ze leveren zeer snel, heel professioneel!

Over het algemeen leuke spullen en snelle levering !

Supergoede service en mooie producten

Mijn bestelling netjes en heel snel ontvangen. Contact met klantenservice was ook snel (terwijl ik berichtje over drukte kreeg, toch binnen 2 uur antwoord). Al met al een tevreden klant!

Pakket te laat geleverd

Helaas komt fonq de beloofde voorwaarde niet na. Het pakket kwam te laat binnen, helaas te laat om het cadeau te kunnen geven

Keurig verpakt en bezorgd

Mooie lamp welke goed verpakt en bezorgd is.

Mooi stoelen

Snelle levering netjes verpakt en heel blij mee na lang zoeken eindelijk goed maat gevonden en fijne zit groet Jolanda

Leuke en fijne lamp

Lang gezocht naar een mooie vloerlamp die gezien mag worden, maar ook niet te veel aandacht trekt. Tevens mocht de lamp strak zijn, maar niet te ‘kil’. Na deze lamp gezien te hebben wisten we: dit is m! Nu hij er staat zijn we er erg blij mee. Formaat is perfect. Lichtknopje mooi weggewerkt aan de bovenkant. Deze valt geheel niet op. Lampenkapjes kunnen worden naar boven of beneden worden gedraaid. Mooie lamp voor mooie prijs!

Altijd snelle en veilige service

Super fijn. Misschien wel de beste online shop.

Eenvoudig bestellen. Ruime keuze en leuke aanbiedingen

Grote teleurstelling

Wat een domper, prachtige sprei besteld van KAAT AMSTERDAM, 260x 260, eenmaal opgehaald bij PostNL, daar de doos open gemaakt, zit er een gat in de zak, (op de zaak staat ook een sticker met geseald , )thuis verder open gemaakt en op bed gelegd, zitten kreuken in logisch, maar nu ik hem goed bekijk zitten er diverse lelijke plekken in van plakband en het lijkt wel schade aan de stof, vlekken, waarschijnlijk door dat gat gelekt, wat een desillusie , wie stuurt er deze zak op naar klant? ik accepteer dit gewoon niet, gelijk retour aangemaakt & teruggestuurd, nog gebeld naar nemen de telefoon niet op pffffff, eens maar nooit meer……..

Bestelling snel geleverd!

Top, bestelling snel geleverd, goed ingepakt. Hele leuk artikel ontvangen.

Fonq maakt waar wat ze beloven

Keurige prijs voor kwaliteits wijnglazen. Snel geleverd.

Slecht en onverantwoord

Een verkeerd artikel ontvangen en gemaild, maar na 3 dagen nog steeds geen reactie ontvangen. Ze hebben ook geen telefoonnummer.

Prachtige lamp

Mooi zacht licht

Doen wat ze moeten doen

Duidelijke site Product is als afgebeeld Veilig verpakt Makkelijk bereikbaar voor vragen

Draaistoel bestelt en super snel geleverd.

Goed bedrijf en levering op tijd

Prachtige kaarsen en vaas. Dankjewel

Prachtige kaarsen en mooie vaas en snel geleverd. Blij mee!

Ik had een te grote pan besteld, wat mijn eigen schuld was, maar het retourproces liep vlekkeloos, ik kon achteraf gewoon een account maken met mijn emailadres en de bestelling stond dan al in mijn account, gratis retourneren, heel fijn, ik heb meteen een maat kleiner besteld bij Fonq

Uitstekende service

Ik had mijn postcode verkeerd ingevuld, waardoor het pakket op een verkeerd adres was bezorgd. Fonq heeft dit super snel opgepakt en het pakket kosteloos alsnog naar mij gestuurd.

Super slecht

Bezorging duurde dagen Pakket kwijt Geen passende oplossing Moet weer wachten

Geweldige trendy fauteuil!

Trendy fauteuil in okergeel, snel afgeleverd en zit heerlijk (vinden de katten ook)! Een echte blikvanger in onze huiskamer.

Snelle levering, vlotte communicatie en gespreide betaling mogelijk.

Super mooi product, snelle levering

Mooi tafeltje uitgezocht, leuke korting snel geleverd. Winkelen vanuit je stoel......

heel tevreden

snel en goed, eigenlijk altijd, jullie doen wat jullie beloven

Mijn ervaring van het bezorgen van mijn pakket vond ik helemaal top. Ook dat je de tijd van bezorgen kunt volgen. Keurig afgeleverd door de bezorger !

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!