Hele goede webshop!

Snel en netjes geleverd

Prachtige pannen met flinke korting, dag later al in huis, ook nog via een fietskoerier

Vertrouwenmooisnelgeleverd!

Zoals boven geschreven

Mooie producten

Ik heb onlangs een salontafel, kussentjes en vazen besteld. Allemaal nog mooier dan op de foto. :) En prima op tijd geleverd.

was goed en snel geleverd

was goed en snel zo als beloofd geregeld en dat maak je tegenwoordig niet altijd meer mee

Verbinding tussen Fonq en Budbee mist

Tevreden over shopervaring bij Fonq. Pakket echter nog niet ontvangen. Belofte was 20/11, werd (zag ik via app) 21/11 en is toen geannuleerd. Nu 23/11 verzoek om review maar bestelling in Budbee app heeft nog steeds status ‘geannuleerd’.

Prima levering

Keurig verpakt en (snel) geleverd

Mooi dressoir, duidelijk installatie instructie

Iets breekbaars besteld. Is snel bezorgd. Was goed verpakt.

Mooie tafel!

Mooie tafel van goede kwaliteit. Perfect verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Altijd goed bij FonQ! Aanrader!

Slechte product controle

1e ontvangst met deuk in metalen schoenenkast, 2e kastje met ook een kleine beschadiging en een scherpe punt op deksel

Wat een slechte service

Ik heb een bestelling gedaan van bijna 1800 euro waaronder een slaapbank. Echter werd deze in 2 kleuren geleverd (deel 1 grijs en deel 2 groen) tot op heden nog geen goede oplossing en ik voel me verre van serieus genomen. Ik besten nooit meer hier

Levertijd wordt niet nagekomen

Op de bestelsite van fonQ heb ik een leverdatum en -tijd aangegeven, die niet door de besteldienst werd nagekomen. Het pakketje kwam een dag later. Gelukkig waren wij toen ook thuis,

Onbetrouwbare levering

Je kan een tijdvak opgeven voor de gewenste bezorging maar daarin wordt het dus niet geleverd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Ik had een lamp gekocht en deze had beschadigingen. Heb Fonq een mail gestuurd en deze werd snel beantwoord. Ik werd meteen netjes geholpen. petje af.

mooi artikel, snel geleverd

zeer tevreden met het artikel en de snelheid van levering!

veel keuze en binnen 24 uur bezorgd

We hebben een uitstekende ervaring met FonQ. Veel aanbod in verschillende categorieen en prima geprijsd. Een paar maanden geleden bestelden we een vloerkleed bij een ander bedrijf met bezorgtijd van 7 weken, maar in de loop van de tijd nog eens 9 weken bovenop kwamen. Bij FonQ werd het kleed binnen 24 bezorgd, ongelooflijk hoe groot de verschillen tussen de bedrijven zijn.

Snelle service en goede producten

Vandaag besteld en morgen geleverd klopt ook echt , jammer dat bezorging van kpn niet zo goed gaat. Maar artikelen zijn werkelijk helemaal top!

Hele goeie service en tevreden klant

Eerste bestelling geplaatst en werd van a tot z op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Heel blij met onze aankoop en ook nog eens korting cadeau gekregen. Ga in de toekomst zeker nog eens bestellen en raad jullie zeker aan bij anderen. Toppie!

Goede ervaring met fonQ.

Produkt geleverd volgens afspraak. Product was zeer goed verpakt.

Mooi pannenset

Handig dat de pannen in elkaar passen en dat je de deksel door een slag te draaien vastzet en zo makkelijk af kunt gieten.

Goed advies en snel geleverd, fijne pannen van Greenpan!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!