Bank gekocht, werd snel geleverd. Omdat wij hem niet lekker vonden zitten teruggestuurd. Alles was zeer snel geregeld en binnen 14 dagen geld weer op mijn rekening. Zeer tevreden over fonQ.

21.39 besteld - volgende dag in huis

70 euro goedkoper dan elders in de winkel. Binnen 24 uur thuis bezorgd. Grote klasse.

Goede website snelle levering betrouwbaar bedrijf

Mooie panneset en veel goedkoper dan andere

I am always happy with fonQ

I have been ordering from fonQ for years now. Their speed, their responsiveness, the client service are all aspects that makes the user experience seamless. I always recommend them to everyone.

Goed, snelle levering en retour ook top geregeld

super snelle levering

Het pakket was goed en stevig verpakt.

Top website

Veel keus, veel leuke en verschillende opties. Geen probleem bij levering en montage. Korting op een aantal dingen, kortom goede website.

Precies zoals op foto

Super snelle levering...duidelijke website...goede kwaliteit...informatie omtrent bestelling

Komen afspraken wat betreft de levering na, ook al is deze laat op de avond.

Super vriendelijk, tot klantenservice. Ik heb tafel en kast gekocht en zijn van top qualiteit.

Op onze wenken bediend...

Zeer tevreden op onze aankopen! Sieraden in ons home.

Uitstekend! Snelle levering!

Vandaag besteld is morgen in huis. Artikel in goede staat ontvangen. Zeer tevreden!

Uitstekende product met uitstekende bezorging

Het product voldoet aan mijn wensen en ziet er tegelijkertijd ook smaakvol uit. Past voor 100 % in mijn interieur.

Snelle levering.

Volgende dag al in huis en heel goed verpakt.

Snelle levering en artikelen zijn goed omschreven

Mooie duidelijke omschrijving Verzending van geleverde artikelen goed ingepakt Snelle levering

Snelle en correcte levering. Helemaal top.

Duidelijke site en snelle levering

Snel gevonden wat ik wilde bestellen en een snelle levering. Met zorg ingepakt met een persoonlijke touch. Dank daarvoor.

Uitstekende service

Op een avond besteld en het pakketje de volgende dag in huis ! Goed verpakt. Dit kan niet beter !

Slechte afhandeling klacht.

Bij controle onderdelen was een noest van 1 deur dichtgesmeerd met een goedje in een totaal andere kleur dan de deur en 1 deur had een buts met een barst. Ook ontbraken er 2 scharnieren. Gemeld bij Fonq. Volgens leverancier Woood geen gegronde klacht want “dit is inherent aan het product en elk dressoir is uniek”. Als de noest in de deur gewoon de noest was gelaten en de andere deur niet beschadigd zou zijn dan was het dressoir inderdaad uniek geweest, maar nu niet. Erg jammer dat het zo makkelijk wordt afgedaan door de leverancier. Van mij geen punten voor zowel Woood als Fonq.

Geweldig!

Ik heb de Dutchbone Flavi Kapstok gekocht. Stevige kapstok, compact en prachtig! Snel levering ook nog. Ik ga zekers iets anders op Fonq.nl bestellen!

Tegoedbon is waardeloos

In kerstpakket van werkgever tegoedbon gekregen. Deze blijkt alleen geldig te zijn voor Fonq producten. Van het hele assortiment wordt maar een fractie door Fonq zelf aangeboden. Dus is de bon praktisch waardeloos.

Zeer betrouwbare site.

Ik heb nu 2 keer producten bij FonQ besteld. Keurig en op tijd geleverd.

Mooie lamp

Hele mooie lamp voor een lage prijs. Werd keurig thuisbezorgd.

Supersnel en uitstekend geregeld.

Een Pols Potten vaas gekocht die niet meer voorradig was in de Bijenkorf. Heel blij mee en was nog voordeliger dan de Bijenkorf ook!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!