Mooi schoenenrek!

Was goed verpakt, en bleek zeer eenvoudig te monteren; kortom: een aanrader!

Fijne website en supersnelle levering. Groot aanbod producten .

Late levering,,

Niet zoals beloofd 5 dagen later..

compact nachtkastje gevonden!!

Snelle levering betaalbare nachtkastjes kwaliteit prima erg tevreden

Super goede service

Wij hadden 4 eetkamerstoelen besteld. Naast het feit dat we er heel blij mee zijn , zijn we ook zeer tevreden over de bezorging. Een vriendelijke dame van PostNL heeft ze keurig op tijd bezorgt.

Makkknke site. Goede informatie. Snelle levering.. lrachtjge bekers.

Fijne online woonwinkel waar ik vaak slaag

Ik heb al aardig wat spullen bij fonQ besteld en de service is altijd goed. De foto’ s op de site geven een zeer goede indruk van het product. Ook als een geleverd product een keer niet helemaal in orde is, wordt dat goed opgelost. Een fijne winkel waar ik regelmatig terugkeer om wat voor in huis of tuin te kopen.

Betrouwbaar en goed

Bij Fonq winkel ik altijd met een gerust hart, is voor mij een van de meest betrouwbare webwinkels. Goede bezorginfo en levering!

Super snelle levering

Altijd fijn hoe snel jullie leveren.

Geweldig.

Het is een fijne ervaring om iets te bestellen bij fonQ. Fijne vluggge bezorging.

Duidelijke communicatie over het product en over de levering ervan. Product voldoet aan de verwachtingen.

Product erg onhandig

De verzending is netjes en snel. Maar het product is erg onhandig. De wekker is zo moeilijk in te stellen.

Supersnelle service!

Bestelling in de avond geplaatst en kon deze de volgende dag al ophalen, supersnelle levering dus. Omschrijving van het product was duidelijk en door foto’s kon je zien hoe het in de ruimte stond. Ben kortom heel tevreden met Fonq!

geleverd zoals beloofd

Alles liep gesmeerd, snelheid van levering, levering zelf, producten zoals omschreven en verwacht.

Mooie kandelaar...en heel snel geleverd

Mooie lamp, snelle levering

On line kopen is toch altijd afwachten of het is zoals het plaatje laat zien. Deze lampen zijn top! Mooi licht, eenvoudig te installeren (handige echtgenoot), en met de aanbevolen lampen hebben ze een warme zachte verlichting.

Moeiteloos winkelen

Bestelproces top! Info/reviews top! Retourneren goed! Contact klantenservice top!

Lekker tevreden

Prima en snelle levering tot voor de deur. Lage bezorgkosten en de kasten zijn goed geprijsd door de hoge kortingen.

Snelle levering en goede verpakking

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering!

Ben erg tevreden, had nog nooit eerder bij Fonq besteld en had pannen nodig en die heb ik dus besteld en het is zeer snel binnen gekomen erg betrouwbaar

Mooie parelmoer vazen

Twee mooie parelmoer vazen gekocht. Ik had al meerdere van deze collectie in huis. Stijlvol en rustieke uitstraling. De bezorging was perfect door Budbee. Goed geïnformeerd over de de bezorgtijd en de bezorger heeft het pakket overeenkomstig de door de Budbee voorgestelde opties afgeleverd.

Snel geleverd en een goed product Zeer tevreden

Mooi product, kleur klopt niet

Het tafeltje is een mooi product. Degelijk en stevig. Enige grote nadeel is dat de beige variant niet overeenkomt met de foto's van het product. Die van ons was nagenoeg grijs en komt meer overeen met de derde foto. Niet aanbevolen vanwege het grote kleurverschil.

Kwaliteit is zoals verwacht, heel mooi ontwerp! Eerst had ik hetzelfde ontwerp van merk QUVIO besteld, viel heeeel erg tegen. Het glas ging alle kanten op, ondersteuning van het glas was te klein en zichtbaar. Maar dit ontwerp is overal goed over na gedacht. Heel tevreden.

Mooie en stabiele tafel

Een mooie zwarte marmer look tafel! Door de metalen poten is het een stabiele tafel

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!