Fijne winkel

Mooie spullen en goede retourmogelijkheden.

Snelle levering, helaas kan een Fonq bon niet zomaar ingeleverd worden

Een bon gekregen voor mijn verjaardag, maar tot mijn verbazing kan die alleen bij hun eigen producten ingeleverd worden. Vervolgens ging er wat mis met bestellen en was de bon daardoor ook leeg en moest ik het volle pond betalen. Na 24 uur is dat wel opgelost, maar helaas heb ik dus wel iets anders moeten bestellen dan ik van plan was.

Mooie spullen voor een goede prijs

Snel in huis

perfect en snelle levering

erg fijn dat de bestelling zo snel en netjes verpakt aan komt

Zeer overzichtelijke webshop; doen wat ze beloven

De webshop is de winkel: deze klopt helemaal. Je kunt heel precieze filters toepassen waardoor je efficiënt kunt shoppen. De levering van de producten verloopt snel en heel correct. Alle rommel/karton etc werd netjes meegenomen. Zeer tevreden.

Helemaal prima!

Helemaal duidelijk op de site, goed kunnen snuffelen en simpel met bestellen. Helemaal duidelijk. Succes.

Prachtige bank en zit perfect!

Prachtige bank en komt overeen met de foto’s en omschrijving. Ook de bezorgers waren heel aardig én behulpzaam. Pakten de bank mee uit, namen verpakking mee en hebben de bank mee op z’n plaats gezet. Extra complimenten voor de bezorgers.

Ik ontving een kapotte lamp. Ik heb hier een mail over gestuurd en ontving de volgende dag gewoon een nieuwe. Goede service!

uitstekend!

super mooi dekbedovertrek gekocht. Past perfect. Kleuren komen overeen met het voorbeeld. Tevreden ! ga er voor de winter in teddy zeker nog één bestellen.

Goede, snelle service en ook nog de goedkoopste

Goede, snelle levering en ook nog in de aanbieding. Mooie merkstoelen.

Mooie spullen, vlot geleverd.

We waren op zoek naar bijzettafeltjes. Veel dure merken gezien en uiteindelijk uitgekomen bij een setje van nog geen €50,- met dezelfde uitstraling.

Highly recommended

Fast delivery, great products!

Geweldig product en snelle levering

Na mijn bestelling te hebben gemaakt duurde het maar 1 dag en mijn prachtige lampen waren al binnen. Geweldig!

Prima product en snelle levering!

Makkelijk besteld en snel in huis!

Snelle verzending en mijn salontafels kwamen perfect binnen.

Geslaagd!

Snel en correct

Geweldig hoe betrouwbaar en snel er geleverd wordt! Best bedrijf waar ik graag en altijd eerst mijn spullen bestel!

Super goede service

Eenvoudig bestellen, snelle levering, top levering en ook achteraf snelle afhandeling wanneer we nog een vraag hadden.

Precies goed

Van het bestellen via de website tot en met de levering; het ging allemaal goed!

Daarnaast incompleet product geleverd.

Tot op heden nog geen reactie op bericht naar klanenservice.

Levering niet volgens de beschrijving.

Omdat mijn bestelling niet volgens de beschrijving was heb ik de bestelling terug gestuurd jammer dat daar niet opgelet wordt. Verder was het allemaal goed geregeld verzending goed en snel.

Razendsnelle bezorging en een prachtig plaid met bijpassende kussens

Het plaid heeft mooie warme kleuren en speelse franje. Met een bijpassend vierkant èn een rechthoekig kussen, is de woonkamer weer helemaal klaar voor de herfst! Heel blij mee.

Werkelijk een prachtige en comfortabele stoel

In het echt net zo mooi als op de foto. Degelijk gebouwd, comfortabel en echt prachtig!

breekbaar item zorgvuldig ingepakt

Eigenlijk zegt de titel alles. spullen gekocht, werden keurig op tijd geleverd. en vooral heel zorgvuldig ingepakt, want breekbare items.

Handleiding klopt niet

Wij hebben de Teun XL vakkenkast ontvangen. Helaas klopte de handleiding niet met de letters die aangeplakt zijn op de onderdelen van de kast. Waardoor we de kast bijna in elkaar hadden en weer uit elkaar konden halen. Uiteindelijk zelf wel ontdekt hoe die wel in elkaar gezet moest worden. En zat er een voorgeboord gat op de verkeerde plaats waardoor we hier geen schroef konden plaatsen. De kast zelf is erg mooi en stevig. Maar helaas zwaar geïrriteerd door hoe dit geleverd word.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!