Slechte service

Zondag 15 oktober bestelling geplaatst, maandag zou ik het binnen krijgen. Woensdag gebeld bleek dat 1 deel niet voorradig was. Afgesproken dat ze andere deel zouden opsturen. Vrijdag pas ontvangen.

Snel verzonden netjes verpakt en goeie producten

Geweldige service

Al verschillende dingen besteld en elke keer weer goed gegaan. Snelle service, goeie artikelen. Dus conclusie ,heel tevreden met fonQ!

Mooie degelijke fauteuil

Ik ben heel tevreden met mijn fauteuil, dit is de ideale toevoeging aan mijn interieur. De fauteuil is mooi en voelt kwaliteitsvoller aan dan verwacht. De fauteuil werd beschadigd geleverd, maar dit probleem werd snel en goed opgelodt door Fonq.

Zolang jullie met budbee werken waardeloos

Product nog niet eens ontvangen. Al 3 avonden afgezegd. Gisteren zelfs net voor aflevering na sms : over 2 min ben ik er. Toch maar niet. Zou niets meer bij fonq bestellen zolang jullie met budbee werken

Bedankt. Netjes geregeld en prima ingepakt!

Snelle levering, mooie producten

Makkelijk te bestellen. Meerdere betalingsopties. Mooie producten.

Ik heb een toiletborstel en een toilet voorraad wc rolhouder besteld. Deze werden netjes in in doos naar mij toe verzonden, Vandaag besteld en volgende dag in huis. Dat vond ik perfect van Fonq. Nou heb ik ze nog niet uitgepakt omdat ik mijn toilet verbouw en hoop ze eind volgende maand uit te pakken en ingebruik neming te nemen.

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering, goed produkt

Ik zocht het product, dat was prima te vinden, besteld en volgende dag geleverd. Super service en een goed produkt, Tiger 2-Store Doucherek, handig om over een glazen wand in de douche te hangen. Niet boren, zo over de rand hangen met 2 bakjes, hoogte instelbaar.

Hele mooie producten met een snelle levering!

Ruime keuze!

Goede en snelle service

Pakket in goede orde ontvangen. Was goed verpakt (misschien iets te goed met al het karton). Product was zoals omschreven. Dus helemaal tevreden met product en service.

Keurig op tijd geleverd

Alles was overzichtelijk en duidelijk

Wat een super leuke stoelen. En zitten prima. Ik had ze als eens gezien voor op mijn balkon. Maar dacht ,wat staan ze leuk bij de eet tafel . Snel geleverd en goed verpakt.

Goede prijzen, goede service, snelle levering

Ik heb meerdere keren bij FonQ besteld en ben ook bij hun fysieke winkel geweest. De prijzen zijn altijd fair en het contact is altijd vriendelijk. FonQ is transparant m.b.t. levertijden en bied een uitstekende service. Levering is altijd snel en de communicatie is goed. Ik koop graag bij FonQ en zou ze van harte aanbevelen.

Niet kopen!!

De fauteuil hebben we gekocht voor op de slaapkamer, dus eigenlijk alleen voor styling van de kamer en om er ‘s avonds de kleren op te leggen. We vonden ‘m er leuk en warm uitzien door de vorm en het stof. Als de fauteuil bedoelt was geweest voor de woonkamer had ik ‘m zéker teruggestuurd, hij zit voor geen meter en het zitgedeelte is héél hard, dit is geen stoel om lekker een avondje op te zitten en zéker niet als je langere benen hebt. Het kussentje boven voor in de nek ziet er leuk uit maar je hebt er niks aan, gelukkig kan je het naar achteren klappen. Ik denk dat niémand comfortabel in deze fauteuil kan zitten, het is dus totaal geen aanrader.

geweldig bedrijf

Mooie producten, keurig verpakt en de dag na bestelling al in huis

Fantastische service!

Heel fijn persoonlijk contact en goede hulp bij retourzending. Dank Deveny!

Helemaal kut

Inclusief meubel service en en karton zou meegenomen worden. Zelf een uur staan schroeven zonder boekje en het karton meenemen is een leugen.

Geweldig geholpen

Product zoals op fotos ,zeer mooie kwaliteit

Snelle nette levering

Altijd mooie kwaliteit producten

Hele fijne klantenservice

Bij de bestelling kon een datum en tijdvak gekozen worden. Toen ik na het bestellen erachter kwam dat ik nog een kortingscode had, is dit vrijwel direct verwerkt nadat ik hierom had gevraagd. Een werkdag later had ik al het geld op mijn rekening staan. Super service.

Iet jullie schuld maar van post. Nl

Mijn pakket werd door het gekozen ophaal punt niet geaccepteerd maar naar een distributiecentrum gezonden die het retour aan jullie hebben gestuurd. Ik ben voor niets naar het distributiecentrum gereden en jullie missen de verkoop

Top website

Duidelijke omschrijving, mooi artikel, snel geleverd.

Geen gedoe.

Bij FonQ een kastje besteld maar helaas viel de kleur in het echt wat tegen. Meteen retour gestuurd en de klantenservice gebeld. Vlotte service, vriendelijk, geen gedoe. Ik krijg gewoon binnenkort mijn geld terug.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!