Helder bestelproces en geleverd op beloofde dag:top

Fijne website en aanvullende informatie van product. Levering vanuit voorraad, dus snel in huis. Transportdienst hield mij fijn op de hoogte van het daadwerkelijke bestelkosten.

Subtiel design bij Fonq gevonden

Weer erg tevreden met de snelle levering van een mooi product door Fonq. Twee fijne leeslampen gekocht! Passen prachtig in een modern/industrieel interieur, maar zouden ook prima in een meer klassieke inrichting passen. We proberen nog aan een passend verlengsnoer te komen om de lamp nog meer flexibel in te zetten. (Bijbehorend snoer is overigens van normale lengte.) Erg blij met de aanschaf!

Slechte vervoerders

Moet €3,95 bij betalen als ik tussen 18.00 en 22.00 leveren in plaats van 16.00 en 22.00 En ook nog een dag te laat volgens afspraak

Nog steeds niets ontvangen

Er is al 2 keer toegezegd dat mijn bestelling zou worden bezorg, maar steeds wordt deze geannuleerd.

Snelle levering en mooie spullen

Leuk aanbod, echter aan de giftcard heb je weinig

Fonq heeft mooie spullen en een ruim assortiment. Spullen worden snel geleverd. Vervelend is wel dat je ongeacht de hoogte van de bestelling tegenwoordig verzendkosten moet betalen. Verder is het aanbod waarbij je de giftcard kunt inzetten ontzettend beperkt: dit maakt de giftcard helaas erg onaantrekkelijk om te krijgen als cadeau. Dat vind ik echt een probleem. Verder varieren de prijzen op de website heel snel zonder een reden: een item kan morgen opeens een paar eurootjes goedkoper/duurder zijn.

Top website en levering

Wij zijn erg tevreden over Fonq! Snelle levering en erg netjes verpakt. Bij deze levering is er alles aan gedaan om het veilig te vervoeren (het was breekbaar). Dit geeft een vertrouwd gevoel en maakt dat wij zeker vaker zullen bestellen bij Fonq.

Prima geregeld, en op tijd bezorgd

Mooie stoel, ondanks niet gepast zit ze goed. Dit dankzij de revieuws die ik las durfde ik hem wel te bestellen. Mooie stoel, stevige zit.

Hier moet je zijn voor je huis

Breed aanbod, mooie spullen, snelle bezorg service en makkelijk in elkaar te zetten.

Fijne webwinkel

Bij vragen krijg je snel en goed antwoord. Terug betalen bij een retour zending verloopt ook vlot. Wat ik anders zou wensen is dat je het retourlabel niet meer hoeft uit te printen.

Incomplete zending

Lamp ontvangen zonder ophangbeugel

Slecht

Heb het stage bed gekocht 389,99 en het stage kistbank 240.99.Kom ik er achter dat mijn matras 90/200 is Dus moest een matras bij kopen geen probleem ….. wil even advies dus bellen maar ,,nou ik moest maar zelf kijken welke matras het beste was RAAR Zeg nog welke matras kan ik het beste in het bed kopen Dat wist zeniet SORRY

!

Zeer tevreden en op tijd bezorgd!

Superleuke en mooie kast

Superleuke moderne kast. Zware kwaliteit. Staat stevig. Was wel wat lastig in elkaar te zetten.

heel mooi

om 21.50 besteld volgende dag netjes in huis. Hele mooie lampen voor een mooie prijs.

Mooi afgewerkte kapstok

De kapstok hangt stevig aan de muur en ziet er bijzonder en modern uit. Zelfs zware winterjassen hangen zonder problemen. Verder is de afwerking tip top in orde, waardoor je jassen niet kapot gaan.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Niks op aan de merken!

Tevreden.

Mooie producten, snelle levering en prima service.

Snelle levering!!

Betere prijs dan in de winkel en een groot assortiment! Super snelle levering!!

Mooie kast gekocht, alles paste perfect en het in elkaar zetten was goed te doen. Levering was ook zeer snel, Kwaliteit heel goed.

Vloerkleed ziet eruit zoals ik verwachtte. De levering was supersnel, de volgende dag al.

Zowel de snelheid van het bestellen alsook de levering is iets dat je altijd zo zou willen ervaren. Service met de hoofdletter S

Leverancier heeft niet geleverd

Ik kan niets zeggen over het product omdat de leverancier het pakket niet tijdig geleverd heeft en vervolgens ook nog eens op een andere plek heeft geleverd dan afgesproken. fonQ kiest voor een pakketdienst en is die leverancier is dus een verlengde van fonQ. Nogmaals: een slechte dienstverlening.

Alles wat mis kan gaan gaat hier mis!

Ik had een eettafel besteld die, zo stond er, meteen uit voorraad leverbaar was. Na de bestelling bleek dat toch niet zo te zijn. Kan gebeuren. Maar, ineens, goed nieuws, de tafel kon toch op donderdag bezorgd worden. Mooi dacht ik. Maar wat gebeurde er? Fonq bezorgde de tafel op het verkeerde adres bij een andere klant! Niet dat ze dat even melden. Ik had andere artikelen uit de bestelling ontvangen, alleen de eettafel niet. Daarom nam ik weer contact op met de klantenservice die me toen berichtte dat de eettafel verkeerd bezorgd is, eerst bij de klant opgehaald moet worden (die ook maar net thuis moet zijn) en dan kan de tafel bij mij worden bezorgd. En wat blijkt? Ze sturen de ophaalservice naar mij om de eettafel die NIET bij mij bezorgd is maar elders op te halen! Maar ik heb hem niet! Ongelofelijk! En nu maar eens kijken hoe en wanneer ik mijn geld terug krijg om elders een tafel te kunnen kopen die WEL bezorgd wordt. Mijn advies: bespaar u de moeite en koop meteen elders jouw meubels, dat bespaart u een hoop gedoe.

Prachtig product, werkt goed! Alleen de houtsoort is essen i.p.v. eiken zoals in de beschrijving....

Productinformatie klopt niet. Er staat in de beschrijving dat de peper-zoutmolen eiken is maar dat is niet waar. het is essenhout.......

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!