Mooie regenton, onduidelijkheid over pluggen

Mooie ton, vriendelijke mensen. Echter zijn er geen pluggen meegeleverd, de bouten zijn een weinig voorkomende maat, ik heb 3 bouwmarkten bezocht. Voor E210 mag je toch wel verwachten dat er pluggen bijzitten, of een duidelijk advies over de maat van de pluggen. De klantenservice doet zijn best, maar weet het (nog) niet.

Nice and trustworthy webshop

I specially like ordering when Fonq ships it, then you have no problems at all to return in case you change your mind, they even come and pick it up if the package is big. When others ship it then you have to use their return process which is not as good as Fonq's.

Alles goed , jammer dat post nl niet goed meewerkte, bezorging kwam niet op afgesproken tijd

Een buitenkansje gekocht. Zoals beschreven zag het buitenkansje eruit

Snelle zorgvuldige service.

Het product zondags besteld en werd dinsdagochtend al bezorgd , prima service

Heel goed!

De stoelen zijn prachtig en zitten heel goed. Ze werden de ochtend na bestelling prima bezorgd, top!

Dit was de eerste keer dat ik iets bij fonq heb besteld. De levering was precies zoals werd aangegeven. De kwaliteit prima. Ik denk dat ik wat vaker op de site ga kijken voor een leuke aanbieding

Top service ook bij garantie.

Had een garantie geval met mijn pannenset, binnen een week werd alles keurig geregeld en vervangen. Je wordt ook snel geholpen. Kunnen ze elders nog een voorbeeld aan nemen. Ga zo door fonq!!!!

Uitstekende service en snel antwoord

Een aantal keren contact gehad met de klantenservice over hoe ik onze bestelling kan retourneren. Er wordt adequaat en netjes gereageerd. Daarnaast zijn bestellingen snel binnen, goed verpakt en van prima kwaliteit. Tevreden!

Super snelle levering en top product voor een mooie prijs!

Snelle levering en ook nog eens de goedkoopste met het product.

Super snelle verzending netjes en goed verpakt!

Kunnen betalen met Fonqy cadeaukaart en VVV cadeaukaart tegelijk, heel fijn! Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Rond kleed badkamer en toilet

Snelle service van fonq en makkelijk te bestellen. De kleden staan erg leuk in de badkamer en het toilet en is van goede kwaliteit.

Heel tevreden met de verzeding !!

De verzending, , was snel en heel blij , met mijn vloerkleed !!

Mooi tv meubel

Tv meubel werd snel en netjes geleverd. De communicatie hierover was top. Was goed verpakt en staat mooi in onze woning. Handleiding was prima te doen, in elkaar zetten lukt grotendeels met 1 persoon. Jammer dat de bolling die als accent op het deurtje zit niet 100% netjes overloopt van het deurtje naar de voet, we krijgen dit niet helemaal perfect helaas. De groene kleur van de foto's komt niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Op de foto's is hij iets feller groen van kleur en in het echt wat doffer/valer groen. Dit zou wel iets beter kunnen op de website, een van de afbeeldingen is namelijk te veel bewerkt waardoor de kleur echt anders is dan werkelijk. We hebben er niet voor gekozen om het meubel in een winkel te bekijken, maar de gok erop te wagen, heeft voor ons toch goed uitgepakt.

Na vaak kijken en dan nog eens kijken besloot ik vrijdagavond dat ik besluiteloos genoeg was geweest en plaatste ik onze bestelling voor een mooie set vazen, kleed met bijpassende kussens én een prachtige tafellamp, allemaal van HK Living. We zijn er zo blij mee!

Goede prijs, snelle levering, mooi product.

Het product wat ik heb gekocht is te koop bij meerdere leveranciers. Bij Fonq was de prijs het laagst. 's Avonds om 22.15 besteld en de volgende morgen de levering. Wat een snelheid. De stoel is geheel volgens de beschrijving. Ik ben dik tevreden.

Top pannenset

Goede prijs kwaliteitverhouding. Fijn dat er een grote soeppan bij zit.

Duidelijke site, goed geprijsd en snel geleverd

Heb een prachtige creuset pan gekocht en omdat hij snel geleverd is kon ik er de volgende dag al heerlijke pannekoeken in gebakken.

Zoals verwacht!

Snelle verzending Wordt middels email goed op de hoogte gehouden. Tevreden!

Goede service!

Supersnel geleverd en zeer vriendelijke bezorgers.

Slecht

Post heeft het pakket in een andere plaats het pakket afgeleverd. Fonq kan niets doen totdat het is terug gestuurd.

Fijne pannen

Goede kwaliteit en prijsverhouding.

Scherpe prijs, snel en goed

Goede website en snelle levering. Ik ben er blij mee

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!