Prachtige spullen met goede service van Fonq

I kocht een design lamp van Hay. De lamp is prachtig. Ziet er ook uit als op de foto en werd snel verzonden door Fonq.

Bestelling in no time binnen en goed afgeleverd. Prijzen zijn wat aan de hoge kant maar vooral aanbiedingen en kortingscodes in de gaten houden.

Product is niet ok

Porcelijnen fitting is niet te bevestigen

zeer goed

goede comminicatie,prima service en super mooie dingen

Mijn bestelling was snel geleverd.

Super snel geleverd en goed verpakt

Geweldig snel geleverd en uitstekende service.

CoolBarTafeltje besteld, super snel geleverd. Helaas een gat in de bodem. Retour aangevraagd na overleg. Nieuwe super snel geleverd nog voordat ik de eerste had terug gestuurd, Geweldig toch. Dit alles binnen 3 dagen na bestelling, Top Shop. Peter een tevreden klant.

Snelle en correcte levering

Goeie ervaring, snelle levering, mooie producten

Heel tevreden met mijn BK pannenset Correcte levering en goed verpakt

eetkamertafel

Wat blij dat ik jullie heb ontdekt, prachtige tafel . Volgende dag al binnen, helemaal geweldig. Een prachtige tafel voor een hele goede prijs, prijs/kwaliteit; een 11

Mooie kast, gemakkelijk in je eentje in elkaar te zetten. Staat zeer stevig en een verrijking in de kamer!

Veel aanbod en goede service

Fonq heeft een groot assortiment en levert snel.

Geweldig. Hele snelle levering. Producten goed verpakt

Fijne webshop. Snelle levering. Goed verpakt. Top service.

Goede prijs

Significant goedkoper dan andere winkels voor mijn product. Verder ook snel geleverd. Niets te klagen dus.

Zoals gewoonlijk altijd top.

Ik heb al behoorlijk wat bij Fonq besteld en nog nooit geen problemen gehad.

Goeie buitenlamp

Had r al 1 van deze, gelukkig 2 dezelfde gevonden bij fonq. Zijn mooi en ook in de winter bij minder energie opwekking, toch volle bak licht

Heel goed , mooi verpakt. Zal zeker het aan bevelen bij familie en vrienden.

Ik heb een slechte ervaring

De cadeaukaart die ik heb gekregen voor mijn verjaardag kon ik alleen besteden aan artikelen van het eigen merk!

Snel, adequaat en juiste product

Site geeft ruime informatie over het product. Dit was niet het geval bij andere sites met hetzelfde product. Goede communicatie over de zending. Al met zl zeer tevreden

Ik wacht nog steeds op het pakket

Normaal zou ik jullie wel meer sterren willen geven. Mijn bestellingen bij Fonq worden altijd netjes afgeleverd. Behalve deze keer. Via Budbee zou koerier het bij de voordeur afleveren. De “afleverfoto” toont een andere voordeur. Het was al in de avond. Aflevering geweest eerder dan afgesproken en gemeld. ‘S avonds als een dief langs alle voordeuren gelopen. Pakket niet meer te vinden. Melding loopt bij Budbee. Kortom ben ik blij met deze aankoop? Tot nu toe niet.

Zeer tevreden, snelle levering,en de stoelen zeer mooi,ik raad het iedereen aan

Mega snelle levering!

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag mijn bestelling al in huis. Een zeer goede prijs en het product was netjes verpakt.

Fantastische lamp

Ik zocht een lamp om een moeilijk hoekje op te fleuren en ik ben uitstekend geslaagd bij Fonq. Mooie terra cotta kleurige lamp die echt een blikvanger is

Mooie kast

Bij de levering ontbraken er diverse schroefjes. Die worden binnen 10 werkdagen geleverd. Op een dinsdagmiddag was bellen niet mogelijk; alleen chatten. De kast wordt snel bezorgd maar we zullen even moeten wachten totdat hij compleet is..

Retourbeleid stug

Er is geen enkele coulance ten aanzien van retourbeleid. Je verstuurt in een verpakking retour en toch worden er 2 x retourkosten in rekening gebracht. Waarbij een groot deel van de bestelling is gehouden.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!