Fijne service bij slordigheid leverancier

Servicemedewerker heeft goed haar best gedaan om mij te helpen. Helaas werkte de leverancier hier niet goed in mee.

Komt zijn belofte na

Op 15 september een pannenset besteld en de 16e in huis een snelle levering zoals beloofd was top.

Fantastische aanschaf

Een set van twee Demeyere aangeschaft. Zeer tevreden over de snellen, nette levering. De pannen zijn iets zwaarder dan die ik voorheen had, maar dat went snel. Pan heeft minder hitte/gas nodig om op temperatuur te komen-zijn-blijven. Ze kosten iets meer, maar... Keurig aan de was- en gebruiksvoorwaarden houden: dan gaat ie hopelijk heel lang mee

alles onder 1 dak

ik ben al meer dan 13 jaar fan van Fonq zoveel keus en inspiratie die ik er op kan doen

Fijne webshop

Mooi kastje gekocht, die keurig op tijd werd afgeleverd voor minimale verzendkosten, top dus!

Mooi product

Snelle levering van een mooi product

Geen geleverde montage materiaal

Bij het leveren van de tv kast van het merk Woood bleken de montage onderdelen te missen. Contact opgenomen, we zouden op de hoogte gebracht worden over de missende onderdelen. De mail kwam niet dus ik heb zelf Wood gemaild en die bleek dat ze de ‘missende’ onderdelen al naar fonq hadden gestuurd. 4 dagen later, missen we alsnog de helft van de onderdelen en hebben we er materialen er bij die niet eens bij de kast horen.

Uitstekend product snel geleverd !

Het bijzet tafeltje voldoet boven verwachting , mooi en stevig en oogt een mooi design. De snelheid waarmee het geleverd wordt is bijzonder fijn.

Prima !!!

Bestelling en bezorging een 10’

Tot voor een half jaar totaal onbekend. Nu altijd eerst Fonq!!

Prachtig tafeltje

Wij kochten via FonQ een prachtig tafeltje. Helaas was deze beschadigd maar we kregen de volgende dag meteen een nieuwe. Hele fijne en goede service!

snelle levering volgens afspraak

In goede staat ontvangen. Stevig verpakt,en netjes op tijd bezorgd. Kwaliteit is prima.

Bank is prima en binnen één dag afgeleverd en netjes uitgepakt. Verpakkingsmateriaal is weer meegenomen.

Zeer fijne webwinkel. Hier bestellen is heel simpel zonder al teveel gedoe. De producten zijn van goede kwaliteit en voor een zacht prijsje. De levering is heel vlot. Een absolute aanrader!!

Koop geen Fonq cadeaukaart!

Ik heb een cadeaukaart van Fonq cadeau gekregen. In eerste instantie heel leuk en handig voor ons nieuwe huis, Fonq heeft immers een groot aanbod aan interieur producten. Echter twee grote dompers: 1. De cadeaukaart kan alleen worden besteed aan producten van Fonq en niet van hun verkooppartners. Het aanbod van Fonq zelf is vele malen kleiner en bovendien overpriced (in alle gevallen duurder dan eenzelfde product bij andere aanbieders). 2. Je kan de cadeaukaart niet gebruiken in combinatie met een kortingscode. In mijn ogen is een cadeaukaart hetzelfde ‘geld’ als een gewone betaling met pinpas of creditcard. Wat is dan de redenering achter het niet mogen gebruiken van een kortingscode!? (De logica die ik zie, is dat de klant door de cadeaukaart toch al gebonden is aan iets kopen bij Fonq, dus ze hebben geen lokkertjes nodig om je als klant ‘binnen te halen’. Maar is dat eerlijk/redelijk!?) Conclusie: ik geef/koop/vraag nooit meer een cadeaukaart van Fonq!

Super snel en netjes

Mijn man weet nooit wat hij voor z’n verjaardag wil. Nu kwam hij een dag van tevoren dat hij een draadloze bbq thermometer wilde. Gelukkig heeft Fonq super snel geleverd en hadden wij een mooi cadeautje bij het ontbijt!!

Snel in huis fijne houten tafel. Mooi laag en makkelijk in elkaar te zetten

Leuk

Fris item in de woonkamer. Past verrassend goed bij de van onze spullen, miix van klassieke en moderne spullen. Degelijk verpakt, snel geleverd, blij mee.

Makkelijkl bestellen en snel leveren

prima service en snelle levering. Het juiste product is geleverd. Dus zou zeggen helemaal prima !

Top en snelle bezorging

Duidelijkheid in de site, snelle bezorging, goede service

Best choice made

Ik ben echt aangenaam verrast over het comfort en de afmeting van de bank. Ik ben wat sceptisch vertrouwelijk afgegaan op de reviews en ze zijn niet gelogen. Ik ben bij verschillende winkels geweest om naar comfortabele modulaire banken te kijken en om proef te zitten. En juist bij de ene waar dat niet mogelijk is ben ik ook écht meer dan tevreden over mijn aankoop. Is vandaag de dag ook een stuk duurder dan toen ik het kocht dus dat maakt de aankoop ook echt heel nice! Kwam ook echt de dag erna aan.

Fantastisch!

Na lang zoeken en twijfelen toch besloten deze kapstok te kopen en we hebben er zeker geen spijt van hij staat geweldig en is functioneel! Bestelling en levering waren zeer vlot en niet onbelangrijk: zeer goed en zorgvulding verpakt! Monteren was wel even passen en meten maar prima te doen.

Snel geleverd en geen mankementen

Binnen een dag werd de bestelling geleverd

very efficient and fast

Our 2 packages arrived within 24 hours of ordering.

Fijne webwinkel,snelle levering en alles naar wens. Ook waren de artikelen netjes en goed verpakt.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!