Fijne onlinewinkel

Hele fijne en duidelijke onlinewinkel. Als je iets besteld heb je het redelijk snel in huis en als het niet goed is of niet bevalt is retouren heel eenvoudig en snel geregeld en dat wordt verders keurig afgehandeld. Ik zou het zeker aanbevelen om online te shoppen bij FonQ

Meerdere keren er achteraan om geld terug te krijgen

Ik had een bestelling gedaan met cadeaukaarten, waar ik tot mijn verbazing ook niet het hele assortiment kan bestellen. Je kan alleen een beperkt aantal producten bestellen met een cadeaukaart. Bij de eerste bestelling heb ik een deel geretourneerd omdat het niet naar de zin was. Helaas hebben we meerdere keren er achteraan moeten gaan om het geld terug te krijgen.. ongeveer 1 maand later was het geld teruggeboekt op de cadeaukaarten, bleek het niet het volledige bedrag te zijn. Na verschillende keren contact te hebben is het geregeld.

Goede service!

Mijn ervaring met fonQ is naar volle tevredenheid! Prachtige stoel, zit goed en de stof is perfect! Ook mijn ervaring met de klantenservice was goed! Ik ben erg tevreden over de service! Heel erg blij meer fonQ

Professioneel.

Ik heb diverse items besteld bij FonQ, ivm een design opdracht. Van eetkamerset tot wandkasten, alles prachtig en snel geleverd. Bij vragen over producten en/of leveringen kon ik terecht bij hun klantenservice en ik had wat vragen haha. Ze hebben telkens super aardig en professioneel geholpen. Het is gewoon echt een super goed bedrijf met prachtige producten. Ik heb dan ook echt bijna alles bij FonQ besteld. Ik vind het een aanrader. Tip, filter, op voorraad, de producten die je hebt uitgezocht worden dan binnen drie dagen geleverd :)!

Kies een Sparkle, kies voor Fonq

Bij Fonq vind je de leukste artikelen. De website is heel prettig in gebruik, je kunt lekker lijstjes maken, op allerlei manieren zoeken en Fonq is betrouwbaar in haar bezorging en service. Ik bestel al heel lang bij Fonq en heb ook vaker kortingcodes ontvangen van hen. Leuk, makkelijk en betrouwbaar.

Zeer slechte kwaliteit

Mijn tv meubel had ik niet eens in elkaar gezet en een stuk van m’n plank was afgebroken. Direct bij grofvuil gezet. Ik kon ook niet veel verwachten voor het geen dat ik betaald heb, maar dit is wel echt heel erg zonde. Jammer dat ik geen foto’s kan delen van het product.

In een woord geweldig

Perfekte aflevering en verpakking. Pannenset ziet er fantastisch mooi uit Moet ze nog uitproberen,kookplaat was nog niet geleverd.

Leuke kast maar een draak van een handleiding

Je begint met de kast op zn kop in elkaar te zetten, aan het eind moet je hem omdraaien. Dat wordt niet heel duidelijk uit de handleiding dus het was flink vloeken en puzzelen voordat hij goed in elkaar zat. Ik denk dat ik elke plank vier keer opnieuw heb vastgezet. Als hij eenmaal goed in elkaar zit: hartstikke leuk!

Uitstekende service

Wij zijn zeer goed geholpen door Fonq, eerst in de toonzaal later bij de verzending die niet helemaal klopte. Alles werd in een zeer snel opgelost. Zeer tevreden.

Last minute geen probleem

Ik wilde een kado bestellen maar had dat wat lang laten liggen. Gelukkig kreeg ik het kado al een dag ma bestelling. Prettig ook dat het tijdstip van bezorging zo precies mogelijk wordt doorgegeven. Ps kado is nog niet uitgepakt dus over de inhoud kan ik nog niets zeggen.

Salontafel naar tevredenheid

Mooie salontafel gekocht. Bezorgd op door mij opgegeven dag door Dynalogic. In de nacht ervoor is een tijdsblok doorgegeven. Dat ging ook goed.

Tevreden over product maar niet over bezorging

Na het bestellen volgt bevestiging, waarin wordt gemeld dat er de volgende dag tussen 16.00-22.00 uur bezorgd gaat worden. Best ruim tijdvak, moet je wel vrij houden, maar oké. Echter op de betreffende dag, waarop er bezorgd zou worden, komt er om 14.00 uur een onduidelijk berichtje, waaruit uiteindelijk blijkt dat het een dag later wordt, weer tussen 16.00-22.00. Hiervoor moet wederom het een en ander geregeld worden. Garantie van voor 22.00 uur besteld , volgende dag in huis klopt dus niet. Was wat ons betreft ook helemaal niet nodig, liever dag later met duidelijkheid, dan toezegging die vervolgens niet wordt nagekomen. Reactie van klantenservice ook erg laks, sorry mijnheer, daar kunnen wij ook niks aan doen.

Snel en mooi

Binnen 1 dag geleverd en echt een hele mooie kleur! Ook goede stevige kussens. Zit/ligt ligt lekker.

Producten prachtig, levering budbee afschuwelijk

De bestelling was prachtig, goed ingepakt en goeie communicatie. De bezorgdienst echter heeft het pakket in de hal geflikkerd van de flat. De toegangshal en toen pakket op bezorgd gezet.... als ik niet naar onder was gelopen was het zeker verdwenen

Nette en goede afhandeling van mijn retour

Ik had een groot item die retour moest maar dat ging makkelijk door de uitstekende verpakking en de efficiënte manier van aanbieden bij post NL! Een dag later stond mijn geld weer op de bank

In de wachtstand

We hebben onlangs sierkussens besteld voor ons hotel en deze zouden binnen een paar dagen geleverd worden. Helaas was de levering niet compleet. Na 2 x telefonisch contact met FONQ waar geen terugkoppeling opvolgde en vervolgens via de whatsapp, moeten we het afwachten! De kussens worden door een externe partij geleverd, de zending is zoek of niet verstuurd....geen idee. Deze is overigens wel betaald, dat wel. In de wachtstand dus! Voor hoe lang? Ook daar geen antwoord op. Nooit meer een bestelling bij FonQ!!

Goed en snel

Gewoon zoals een webwinkel hoort te zijn. Groot assortiment met duidelijke voorraadstatus. Bestelling snel verzonden en goed verpakt.

Prima snel geleverd

Heel snel geleverd

Bestelling geplaatst volgede dag snel geleverd

Goede service en goede informatie verstrekt

Je besteld een product met een levertijd van 2 maanden

Ik bestel een poef van PIP bij FONQ en krijg een levertermijn van 2 dagen. Vervolgens krijg ik een mail van een shop partner met een leverindicatie van 2 maanden. Wat een vreemde manier van aanbieden van een product. Ik wil graag per direct mijn geld terug

Bouwpakket voor gevorderden!

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het in elkaar zetten van meubels. Het in elkaar zetten van deze sidetable was echter a hell of a job, dus zeker geen klus voor beginners. We zijn hier 4 uur mee bezig geweest: de beschrijving was erg summier, we moesten zelf enkele gaatjes boren omdat deze ontbraken en het kostte enige moeite om het metalen onderstel recht te krijgen. Voor deze prijs moet er wel teveel werk worden verricht. Het resultaat was wel naar verwachting.

Degelijke pannen

De tijd zal leren of deze pannen duurzaam zijn. Ze zien er in ieder geval mooi uit. Een puntje van aandacht voor Fonq: in de beschrijving staat dat de Demeyere Industry 3 Duraslide Koekenpannenset - Aluminium - Ø 24 + Ø 28 cm een keramische laag heeft, daarom had ik deze gekocht. Toen ik de pannen had uitgepakt blijkt dat dit niet het geval is. Deze pannen hebben een zogenaamde PTFE laag, ook wel Teflon oftewel PFAS. Omdat ik alle verpakkingen al had weggegooid, heb ik de pannen maar gehouden, maar dit is geen juiste informatie.

Wat een keus en snelle gratis levering & retour !

Prachtig eetkamerstoelen gekocht, helaas bleken ze voor mij niet de juiste keus. Zo belangrijk wat bij je lichaamslengte past. Dus retour snel geregeld via Fonq.

Goede en snelle levering.

Misleiding door cadeaubonnen

2 jaar lang heb ik mijn vrienden en vriendinnen om cadeaubonnen gevraagd om een mooi item te kunnen kopen in ons nieuwe huis. Wil ik het item kopen kan dit niet omdat het van de verkoop partners is. Erg raar dat ik cadeaubonnen koop van fonq en dit niet uit kan geven aan producten die jullie op de site hebben staan.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!