Mooie website en snelle levering

Via de site een mooie buitenlamp besteld. Betaling en bestelling verliepen heel soepel en opties tot afleveringen werden keurig opgegeven. Heel tevreden over het bestelde product en de levering.

Altijd goed

Bestel regelmatig wat bij Fonq. Leveren altijd zeer snel uit en is altijd prima verpakt. Goede communicatie en duidelijke website. In het verleden 1 keer iets ontvangen wat defect was en dit is prima en snel opgelost. Costumer service was prettig.

Voldoende potentie maar zeer zwakke executie

6 stoelen besteld, met levering in de avonduren. Levering werd snel bevestigd voor de volgende avond, maar volgende dag werd een nieuwe levertijd overdag bevestigd. Thuis gewacht maar levering vond uiteindelijk toch ‘s avonds plaats - en maar 4 van de 6 stoelen. De overige twee zijn dagen later nog steeds niet geleverd. De stoelen zelf ben ik heel blij mee, maar 1 stoel is het hout gescheurd en kan niet worden gebruikt. In potentie dus een prima keuze, maar levering is stuitend slecht geregeld en de afhandeling van de kapotte stoel moet nog blijken

Bestellen , leveren, goede instructie, kwaliteit en naar het zin

Op uistekende wijze snel efficient en naar wens voorzien van mooie lampen.

Betrouwbaar en snel!

Perfect geregeld.

Makkelijk en snel

Bestellen en betalen ging gemakkelijk en het product werd snel geleverd.

Makkelijk besteld en de volgende dag in huis!

Makkelijk besteld en de volgende dag in huis!

Geweldige winkel!!!

Fonq heeft een leuk en goed assortiment en concurrerende prijzen. Het is makkelijk bestellen en wordt snel geleverd. Helemaal top!!

Snelle levering leuke kortingen

Geregeld koop ik bij Fonq en ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. De artikelen zijn altijd van prima kwaliteit en worden snel geleverd. Evt. vragen worden altijd vriendelijk en adequaat beantwoord.

Mooi product en snelle levering

Een stoel gekocht bij fonQ (Lifa Living Sofia fauteuil) voor maar €52 en deze werd de volgende dag - echt! - al geleverd. Product is van prima kwaliteit en mooi verfijnd stoeltje. FonQ stuurde ook nog een e-mail met info hoe je het beste je meubel kunt onderhouden. Service! Heel tevreden hier.

goede service mooi product

Mooie lamp. De kleuren zijn op het plaatje iets helderder dan in het echt. Perfecte service, lamp was snel binnen.

Tevreden!

Snelle bezorging. Prima verpakt

Snel , makkelijk , degelijk

Bestelde goed afgeleverd ,bestelde degelijk verpakt dus schadevrij Doucheglaswand hanger v

Snelle levering mooi product

Ik heb een dutch bone meubel aangeschaft bij Fonq en de dag na de online aankoop had ik het product in huis. Mooi product, kant en klaar geleverd en dat binnen een dag.

Prachtige stoel!

De perfecte stoel voor naast onze haard! Hij zit niet alleen lekker, maar is ook nog eens een eye catcher.

Snel en accuraat

De bezorger kwam op het afgesproken tijdstip en heeft het pakket keurig afgeleverd. Alles wat ik besteld had was aanwezig en in perfecte staat. Prima service.

Ondermaats product geretourneerd, afhandeling was meer dan prima.

We hebben een marmeren klok van Zuiver gekocht waarin helaas geen marmer aderen te zien waren. Dit is een aanvaardbaar risico bij het online aanschaffen een een dergelijk natuurproduct. De verdere afhandeling van retourneren ging zeer soepel.

snel en goede service

Mijn bestellingen zijn er altijd heel snel en mocht er iets zijn dan is het ook snel en vriendelijk opgelost.

Mooi product, vlotte levering volgens afspraak

super blij

Heel mooi mandje, je ziet dat het kwaliteit is!

Deze tafel veranderd je leven

Wat een feest deze tafel is in een woord fantastisch. het perfecte design, de mooie vrouwelijke ronde vormen oe-la-la. Mijn vrouw vindt de tafel zozo ik zie er meer in ;-) .

Mooi product, snelle levering

Op zondag besteld en volgende dag in huis. Goede kwaliteit en scherpe prijs

mooie, moderne, goedzittende fauteuile.

snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, goede kwaliteit.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!