Vlotte levering,mooie pan.netjes bezorgd met foto in mail waar hij stond.

Lang vertraagd en uiteindelijk foutief geleverd

Besteld omdat er een korte levertijd vermeld stond. 5-8 dagen werden ruim 25 dagen. Bij uiteindelijke levering bleek een doos te missen waardoor mijn bank incompleet is. Nu heb ik een doos met eettafel stoelen van iemand anders in mijn woonkamer staan. Op mijn WhatsApp berichten wordt niet meer gereageerd... Ik verwacht een zeer spoedige juiste levering en passende compensatie

Bureau met meer mankementen dan vooraf beschreven

Binnen 24 uur een buitenkans bureau binnen, super snel! De doos kwam binnen met aan alle kanten beschadiging. Vooraf op de foto’s was alleen de beschadiging op het blad laten zien. Aan de onderzijde is het bureau gerepareerd maar niet op een nette manier. Gelukkig zit het net aan de kant van een muur zodat we er niet naar hoeven te kijken.

fonQ was geweldig!

Het meubel is precies wat ik verwachte! Echter, de verzending via post.nl was compleet bagger! Tim

Snelle service en bezorging.

Erg mooi serviesgoed

Artikelen zijn prima maar erg jammer dat je een cadeau kaart niet voor alles mag gebruiken.

Hij is lang genoeg om een groter oppervlak te pakken. Het rubber voelt prettig aan en hij is licht in de hand wat erg prettig werkt.

snelle levering. zorgvuldig verpakt

Zie boven

Toppie

Snelle levering, goed verpakt, mooie lampen! Product zoals op de foto.

Punctueel, adequaat, kwaliteit

Punctueel, adequaat, kwaliteit

Stoer & zacht

Prima bankje in ons tv-hoekje. De zitkussens moeten nog wat "inzitten" maar de stof is lekjer zacht en door de brede rib lekker stoer.

snel en makkelijk

Website is duidelijk en betaling gaat achteraf ook eenvoudig Product kwam goed verpakt heel aan.

Dekbed besteld, niet al te duur en een hele mooie kleur. Volgende dag geleverd en hij slaapt heerlijk!

Ik kreeg prachtige lampen opgestuurd, goed en netjes verpakt. Helaas pasten ze niet in ons interieur qua grootte. Het terug sturen bleek wat ingewikkelder dan gedacht ivm meerdere dozen maar ik kreeg een keurige mail dat zij het in de gaten zullen houden. En dat ik bij aankomst nog een bericht zou krijgen. Dat voelde voor mij erg goed. Reden om zeker nog een keer wat te bestellen bij Fonq. Dank voor het meedenken!

Helemaal naar verwachting

Snel geleverd, goede informatie en tevreden over de stoelen. Fijn dat ze al gemonteerd waren!

Binnen 1 dag geleverd keurig verpakt

Super netjes

Snel verzonden ,helaas teruggestuurd

Mooie lampen besteld maar helaas voor de plek waar ze moesten komen te weinig licht. Makkelijk retour en zonder kosten

Goede ervaring lekkere korting en snelle levering

Fonq moet nooit weer in zee gaan met Budbee als bezorger

De vaas is na vele omzwervingen bij de achterbuurvrouw de tuin in gegooid. Heeft t gelukkig overleefd, maar niet dankzij de hufterige bezorger. Waardeloos!!!

Het wordt altijd goed verzorgd

Netjes snel geleverd heel mooi halbankje ben er heel blij mee

Zeer goede service en levering

Aankopen via FonQ zijn altijd snel en goed

Goede kwaliteit dekbedovertrek, snel geleverd

Én: de beste prijs op internet! Goed gedaan Fonq!!

Tevreden met FonQ, de bezorgdienst Budbee is geen aanrader

Onze bestelling is snel in behandeling genomen. Fijn snel in huis.....daar ging het mis de bezorgdienst leverde het pakket aan de andere kant van het dorp voor de deur gezet zonder dat bewoner op hoogte was. Via chat erachter gekomen waar het was. Uiteindelijk zelf op laten halen, was dure bestelling is alles behalve prettig, Eind goed al goed maar voor geen Budbee meer.

Prima alles goed te volgen via de App.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!