Fonq's respons op mijn defecte Grohe Red kraan negeerde de Nederlandse wettelijke garantie

Fonq lijkt de wettelijke garantie die in Nederland geldt voor consumenten, te negeren. Mijn Grohe Red kraan, die volgens Grohe een verwachte levensduur van 5 jaar heeft bij normaal gebruik, ging al na 3.5 jaar stuk. Ik verwachtte van Fonq een vlotte garantieafhandeling, maar kreeg in plaats daarvan te maken met ontwijkende communicatie. Het uiteindelijke probleem, een kalkpropje, loste zich vanzelf op. Desondanks was de houding van Fonq in deze situatie teleurstellend en niet in lijn met wat ik van een gerenommeerd bedrijf zou verwachten.

Jammer

Stoel besteld, zou de volgende dag geleverd worden, maar helaas, contact opgenomen met Fonq, zouden t uitzoeken en via de mail op de hoogte worden gehouden..'s middags nog masr eens contact opgenomen of ze al meer wisten en of gevraagd of ze niet een nieuwe stoel konden bestellen in tussentijd maar helaas..tot op heden nog geen mail en reactie.. oftewel jammer

Product kwam beschadigd binnen, nu bezig met omruilen

Jammer, kost met extra tijd en energie en moet dat zelf regelen ipv dat het bedrijf iets voor je uit handen neemt.

alles top en volgens verwachting

alles top en volgens verwachting

Snelle levering, erg tevreden

Snelle levering, mooie spullen

Verschillende spullen besteld. Allemaal snel geleverd

Prachtige lamp

Mooie lamp. Plaatje aan de muur.

Mooie collectie spullen, tijdige levering

De paar keren dat ik heb besteld bij fonQ was ik zeer tevreden. Website werkt goed, bezorging altijd op tijd. Het enige minpunt is dat de artikelen vaak aan de prijs zijn, maar dat krijg je met mooie spullen.

top

zeer goede wat mooie artikelen hebben ze

Mooie robuuste kas

Goed geleverd zonder beschadigingen, hiervoor al 2 soort gelijke kasten thuis laten bezorgen allebei weer moeten retourneren, dus zo blij dat deze goed is gegaan. Kast voldoet aan al mijn verw8ingen.

We hebben een nieuwe eethoek, voorzettafel, vier stoelen, een bureau en een bureaustoel gekocht en we zijn onder de indruk van de prijs kwaliteit verhouding. De materialen zijn hoogwaardig en heel erg mooi. Ook de bezorging is goed geregeld. Ze maken waar wat ze beloven. We hebben onze favoriete interieur leverancier gevonden.

Eettafel plus eetstoelen besteld de andere dag al binnen.

Goeie prijs en binnen 24 uur bezorgd.

Kan Fonq aan iedereen aanbevelen

Snelle levering. Ik had zelf een fout gemaakt bij het bestellen wat vervolgens, nadat ik contact op had genomen, heel adequaat is opgelost. Ik ben zeer tevreden.

Mooiste kado voor mijzelf

Demeyer is echt een professionele merk voor in de keuken want ik ben zelf een kok en dit is de enige echte aanrader voor wie thuis aan de slag wil koken.

Geweldig online bedrijf

Allles wat ik bij Fonq besteld heb voldoet aan de verwachting, alles leuk geprijsd en netjes op tijd geleverd !

Snelheid

Mijn bestelde product binnen no time thuis ontvangen. Klasse.

Zoals verwacht

Keurig verpakt Geen bouwpakket Zeer sterke constructie Ruimte voor 9 schoenen op het rek en 3 eronder.

Zeer mooie en goede pannen ben zeer tevreden.

Heel leuk

Erg leuke wanddoek. Het komt in een rol aan en was er super snel. Het wanddoek/ poster ziet er leuk uit en heeft een mooie warme roze achtige kleur.

Prima verpakt Op tijd geleverd Tafel van uitstekende kwaliteit

De lampen zijn mooi maar de bezorging niet.

Ik had gekozen om het pakketje bij de deur neer te zetten omdat mijn kindje lag te slapen wanneer de bezorger langs zou komen. En ineens kreeg ik een foto van mijn pakketje in een andere tuin. Na even gezocht te hebben heb ik het pakketje gevonden maar leuk was dit niet.

Super fijn

Snelle levering en super nette en snelle service

Snelle levering, goede communicatie, op tijd bezorgd

Prachtige ovenschaal.

Heel blij met deze ovenschaal. Mooi formaat, en staat stijlvol op tafel.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!