Snelle verzending, netjes ingepakt (wel grote doos voor een kaars), maar daardoor helemaal goed! Aanrader.

Zeer snelle levering van de produkten . Produkten zijn nog niet in gebruik overigens .

Artikel goed verpakt,makkelijk in elkaar te zetten. Stoeltje kraakt wat je er ook aan doet(Helaas),model is mooi.draait soepel.Stof wordt snel ruim,maar trekt wel weer bij.Had een wat betere kwaliteit verwacht,ben benieuwd hoelang het stoeltje mooi blijft.Zal aan ons niet liggen zijn erg zuinig op onze spullen.

Zuiver Barbier bijzettafel

Tafel/ nachtkastje is prachtig en stevig. Goed verpakt. Alleen de poten eronder draaien en klaar (gelukkig geen zelfbouwpakket). Levering van Budbee was niet oké. Pakket in centrale hal gezet zonder te melden. Iedereen had het mee kunnen nemen. Door de slechte levering maar 3 sterren. Bijzettafeltjes zelf is meer dan oké.

Mooie stoelen. Snelle service.

Vooral de bezorger was geweldig. Goede service, behulpzaam. En vriendelijk. Mogen jullie trots op zijn.

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering De lampen die ik besteld had waren heel goed en stevig ingepakt. Heel blij met onze Rakel hanglamp

Kleur is net offwhite, alsof het verwassen is en kreukt enorm

Ik dacht mooie witte en zachte dekbedovertrekken te hebben gekocht. Heb er helaas meteen twee gekocht. Helaas, want de kleur is “wit alsof het met iets donkers is meegewassen”. Bovendien is het enorm gekreukt, ook als je het meteen na wassen uithangt. En echt lekker zacht is het ook niet. Spijt van mijn aankoop dus.

Fijne winkel, mooie spullen

Fijne webshop met een assortiment om van te watertanden. Mooie kwaliteitsspullen. En als het onverhoopt toch niet bevalt wordt er niet moeilijk gedaan over retourneren.

Mooie producten en snelle levering

Prima kast fijn

Kast is fijn stevig en makkelijk in elkaar te zetten.

Supersnelle levering!

Nadat ik een Brabantia prullenbak had besteld zou hij de volgende dag al binnenkomen. Mijn man en ik hadden een wedje; hij dacht dat hij later zou komen en ik dat hij optijd zou komen. Een bedrijf kan wel zeggen 'de volgende dag levering', maar dat is ook nog afhankelijk van de drukte bij de post natuurlijk. Als ik gelijk zou hebben zou mijn man een mooi flesje wijn regelen, en anders ik. Ik ben spekkoper in deze zin: én snel de prullenbak én een mooi flesje wijn om samen te drinken.

Helemaal top

Mega snelle levering, netjes op de plek gezet en afval weer meegenomen. Top!

Prima deal!

Ik was op zoek naar een specifieke lamp en via Google kwam in uit bij fonQ. Alles ging heel vlot, bestellen, verzende, ontvangen en verpakking. Het zijn precies de lampen die ik zocht voor een superprijs, helemaal leuk! Ik ben een tevreden klant

Soepele ervaring

Snelle levering, bestelling volgens verwachting

Zo blij met mijn aparte kandelaar

Mooi product Tijdsblok levering vind ik erg groot Jammer dat er geen afhaalpunt is

We hebben 's avonds een bankje besteld en de volgende dag werd het la geleverd! Netjes verpakt, de montage was heel eenvoudig. Super service!

Geweldig snelle levering

Waar andere leveranciers een levertijd voor de Jax bank van HK Living hanteerde van 8-10 weken, heeft Fonq het eerste deel van de order al binnen enkele dagen uitgeleverd. Het tweede deel kwam I.pl.v. 6-8 weken al in de tweede week binnen. Snelle, maar ook zeer correcte service met goede communicatie.

Verschrikkelijk

Kastje besteld. Zou binnen 5-6 werkdagen binnen zijn. Na aantal keer de leverdatum te hebben verschoven door Fonq kreeg ik twee maanden later het kastje binnen. Verkeerde kast! Als antwoord per mail; Je mag het zelf terug sturen en dan is de levertijd voor de goede kast nog eens minimaal 6 weken! Wat een enorme flop, poppenkast! Vandaag zelf maar de moeite genomen om te bellen, vriendelijke dame heeft me beloofd terug te betalen en de kast op te halen maar wat een treurige bedoeling daar!

Product beschadig, behandeling retourneren verliep goed

Product kwam slordig ingepakt, beschadigd en duidelijk tweedehands aan. Helaas geeft dit weinig vertrouwen. FonQ heeft mooie artikelen volgens de folder. Dan moet wel zorgvuldig gezorgd worden dat artikelen onbeschadigd en netjes ingepakt bezorgd worden. De afhandeling van retourneren verliep goed.

Prima ervaring

Snelle levertijd, goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden over levering van product! Tevreden dus

Houtskool snel superheet

Het was altijd gedoe met bbq'en, maar nu kun je de houtskool gewoon op een hoopje leggen, warm maken met de looftlighter en je kunt aan tafel. En de bbq bleef een stuk langer en beter warm dan voorheen het geval was. Aanrader! Wel de echte Looftlighter gekocht voor de zekerheid, en geen goedkopere variant.

Snel en goed

De bestelde tafel kon snel worden geleverd. Goed verpakt en op het afgesproken tijdstip. Enige puntje van kritiek was de vervoersdienst. In eerste instantie wilde de bezorger het zware pak niet (met de lift) naar onze voordeur brengen. Na enig aandringen gelukkig wel.....

Snel levering en goed ingepakt

Items snel geleverd en heel goed ingepakt, ik zal meer bestellen van FonQ!

Blij met de mooie lampen

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Goede beschrijving van het product

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!