Prachtige koffiekopjes!

Mooie mokken die fijn drinken. Ik ben er erg blij mee. Bij de levering in eerste instantie had één van de kopjes een kleine beschadiging; dit is heel goed en snel opgelost door FonQ en nu ben ik in het bezit van een prachtige, complete set.

Goede klantenservice

Onze tv meubel heeft transportschade opgelopen. De klantenservice van Fonq heeft alles netjes opgelost. Wij zijn tevreden!

Mooie producten en snelle vriendelijke klantenservice. Heldere website met veel keuze.

Mooi spullen, snelle levering & mogelijkheid betalingen

Ik heb veel huis assortiment besteld ze zijn goede kwaliteit en snel geleverd. Fonq wel ietsje duurder dan andere website maar bij Fonq kan je makkelijk de items zoeken. De website is overzichtichlijke..

Prima keuze, mooie produkten en snelle correcte levering.

Probleem met een levering.

Een probleem met een levering is door Fonq netjes opgelost.

Snelle levering goed verpakt!

Kwaliteits producten!

Super service en kwaliteit!

Een nieuw servies besteld. Een van de weinige websites die daadwerkelijk ‘volgende dag in huis’ waarmaken. Het servies werd keurig verpakt de volgende dag geleverd binnen het tijdslot en het is een super mooi en leuk servies. Blij mee!

Bij Fonq is het prima winkelen

Helaas stond mijn oude adres nog in de gegevens bij Fonq. Op zondag en avonden geen contact mogelijk dus helaas aflevering op verkeerde adres. Na contact op maandag alles snel en netjes opgelost. Extra controle op adres voor verzending?

Snelle levering. Gewoon top

Zeer slecht

Bezorging niet gedaan terwijl we wel thuis waren

Zeer mooi

Snelle levering, zeer mooie lamp. Makkelijk en stevig op te hangen. Hier kan ik nog jaren van genieten.

Hele fijne klantenservice

Er was een artikel kapot gegaan en via een vriendelijke klantenservice werd dit snel opgelost.

Waardeloos

Bestelde producten zijn niet leverbaar. Hierover word je niet geïnformeerd, hier moet jezelf achteraan! Contact opgenomen met de klantenservice, gevraagd of hetzelfde product (andere kleur) geleverd kan worden. Dit is mogelijk, maar tegen een meerprijs! Zie in andere recensies dat ik niet de eerste ben waarbij FonQ de mist in gaat met hun stocktelling. Had ik dat maar eerder geweten, winkelen bij FonQ is verspilde tijd...

Levering was keurig verzorgd

De vier artikelen van Zone Denmark Nova zien er mooi uit. De kleur 'taupe' ziet er op de site anders uit. In werkelijkheid is de kleur iets grijzer. Maar gelukkig paste deze ook goed mijn badkamer.

Uitstekende levering en compacte verantwoorde verpakking

De 2e lamp via Fonq besteld en wederom prima en mooie moderne lamp

Mijn eerste bestelling bij Fonq. Ik ben blij verrast. Duidelijke communicatie, zorgvuldig verpakt. Ik kan niks anders dan chapeau zeggen.

Makkelijk bestellen en snelle service

Bestellen, bevestigen en direct leveren van een prachtige salontafel.

mooie producten !

Zeer prettige service!

Mijn ervaring met Fonq is supergoed. Vlotte reacties én acties, snele leveringen en prettige communicatie. Heel fijn!

Alles fijn verlopen, zowel de bestelling als bezorging,,bedrijf waar je van opaan kan.kom je niet vaak meer tegen. Bedankt

Zeer goed!

Snelle levering, artikel zoals omschreven en nette foto!

Goede kwaliteit, mooi uiterlijk en eenvoudig te monteren

TV kastje moest uit het buitenland komen maar is snel geleverd. Pakket was bij aflevering aan buitenzijde beschadigd op verschillende plekken maar omdat het door de fabrikant goed en degelijk was ingepakt met voldoende beschermende materialen is er geen schade aan de inhoud ontstaan. Kastje is van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren, appeltje eitje eigenlijk.

Super snelle levering

Mijn levering is super snel geleverd en in goede orde ontvangen. Één minpuntje, de baas die online staat afgebeeld ziet er geleverd heel anders uit. De baas die ik heb ontvangen is wit met gele slierten en online is de vaas toch echt geel met witte slierten. Daarnaast is de binnenkant van de vaas vies en al gebruikt.

Telkens weer topservice bij FONQ !

Fonq heeft mij nog nooit teleurgesteld, zowel op gebied van service als van kwaliteitsprodukten en ook dikwijls prijsakties. Aanrader, zeker weten !

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!