Super snelle levering

Mijn levering is super snel geleverd en in goede orde ontvangen. Één minpuntje, de baas die online staat afgebeeld ziet er geleverd heel anders uit. De baas die ik heb ontvangen is wit met gele slierten en online is de vaas toch echt geel met witte slierten. Daarnaast is de binnenkant van de vaas vies en al gebruikt.

Telkens weer topservice bij FONQ !

Fonq heeft mij nog nooit teleurgesteld, zowel op gebied van service als van kwaliteitsprodukten en ook dikwijls prijsakties. Aanrader, zeker weten !

Snel, correct en sfeervol!

Voor de nieuwe inrichtingen diverse bestellingen geplaatst bij FonQ. Assortiment is erg breed met (te) veel leuke items. Levering is altijd snel en correct. Ik zou FonQ aan iedereen aanbevelen.

Ik heb mijn stoeltjes nog niet ontvangen

Dus waar zou deze review over moeten gaa?

Toen er problemen waren die gelukkig snel opgelost waren reageerde jullie direct en dat was zeer fijn bedankt daar voor

De volgende dag stond mijn Red Devil op de stoep!

Natuurlijk keek ik verder dan de bekende webwinkel. En gelukkig geeft Fonq prima service en fikse korting. Waarom duur doen als het bij Fonq voordelig en vlot winkelen is.

Bad quality of item

Bad quality made in China crap!! Poor quality and poor design, there is no mounting point, the front knob breaks while screwing to the wall. Such a waste of money!

• Would you recommend us? No

pan is snel geleverd en goed verpakt

Goede ervaring klantenservice, slechte ervaring geleverd product.

Er werd een andere fauteuil dan die ik besteld had bezorgd. Én er zaten geen stoelpoten in de doos. Ophalen en omgeruild worden voor de correcte fauteuil in hetzelfde bezorgmoment is niet mogelijk. Een aparte ophaaldag voor de verkeerde stoel, en vervolgens weer een andere bezorgdag voor de correcte stoel. Jammer. Helaas staat het door mij gewenste artikel niet in de showroom. Anders was ik daar wel naar toe gegaan.

Prachtig nieuw meubilair

Snelle levering! Mooie product en goede service

Product bevalt goed en werd verrassend snel geleverd in goede staat.

Eerste keer, duidelijke en makkelijke website

Zeer gebruiksvriendelijk, fijn dat je geen verplicht account aan moet maken.

Snelle levering, duidelijk tijdslot. netjes en veilig verpakt pakket. Product is mooi!

uitermate tevreden

ondanks dat de 1e bestelling niet oké was is er binnen 1 dag een nieuwe geleverd

Heel blij mee maar de bezorging kan anders

6 fotolijstjes gekocht bij Fonq (klein formaat). Ontzettend blij mee, mooie kwaliteit! Het enige nadeel is dat deze bestelling in 3 verschillende pakketten via drie verschillende koeriersdiensten werd bezorgd. Ik kreeg van DHL, Budbee en GLS pakketjes en uiteindelijk dus per koerier 1 of 2 fotolijstjes. Dat is vooral voor het milieu wel echt jammer en vind ik onnodig.

Geweldige service

Vooral bij de afhandeling van een retour,binnen 1 dag het geld retour op mijn bankrekening!!

Goede en snelle service

Zie hierboven

Overgehaald door goede reviews

De bank had reeds een paar weken mijn interesse, de goede reviews op Fonq trokken mij over de streep om deze bank online te kopen. Levering was een ramp met postnl@home. Eerste dag was de bezorger ineens verhinderd, autopech (kan gebeuren) de reactie van postnl was erg onvriendelijk toen ik hun benaderden hierover. Ik gaf aan dat ik de volgende dag niet thuis zou zijn en toch werd de levering ingepland. Lastig bereikbaar, dus gaf wel wat gedoe om er achteraan te gaan om de chaffeur niet voor jan snot te laten rijden. Uiteindelijk gelukt! (Dat is het belangrijkste). Twee dagen later kwamen ze gelukkig wel (woopwoop)! Uitpak service en op zijn plek zetten klopte hier gedeeltelijk. Het werd wel uitgepakt maar de bank stond in twee delen midden in de huiskamer. De bezorgers moesten er echt vandoor. "Dag hoor mevrouw". Dw plastic verpakking was op meerdere plekken beschadigd en open (bij het leer notabene). Gelukkig lijkt het leer niet beschadigd. Na het uitpakken is de onderkant op meerdere plekken kapot (grote gaten). Dit moet eerder zijn gebeurd want het plastic was daar nml niet stuk. Het is de onderkant, dus hoeveel last heb je er van? Nee ok, maar het hoort niet bij een nieuwe aankoop. Reactie van Fonq op de beschadiging lijkt op van kastje naar de muur. (Geen zin in, dus laat maar. Maar hier koop ik nooit meer!). De bank heeft duidelijk een mindere kwaliteit dan mijn vorige leren bank. Het leer voelt op de een of andere manier meer kwetsbaar. Het zal de leersoort wel zijn. De kleur is wel echt donker! Op de foto's bij Fonq varieert de kleur duidelijk. Het is donker bruin ipv cognac!! Het oogt zeker als een mooie bank, maar ik zal een volgende bank niet meer online kopen. Het blijkt toch belangrijk te zijn een bank goed te bekijken maar ook te voelen..... De harde zit, die ik in voorgaande reviews lees vind ik nog het minst storende aan deze bank. Ja, het is een harde zit, maar ik heb (toch nog) vertrouwen dat de zit vanzelf goedkomt.

Teleurstellend

Ik kreeg de cadeaubon van €30,- van mijn zus voor mijn 65e verjaardag. We zijn druk met verandering van interieur dus ik dacht dat ik zeker wel iets zou kunnen vinden. Ik zag een mooie grijze plaid in de collectie die ik graag wilde aanschaffen. Dit bleek niet te kunnen in combi met een Fonq-bon. Ik moest me bewerken tot de Fonq-collectie. Hier kon ik niet vinden dat ik kon gebruiken. Heb uiteindelijk voor een dekbedovertrek gekozen dat ik niet echt nodig had maar zonde om niets met de bon te doen. Ik vind dit echt teleurstellend als je zo'n bon krijgt.

Super mooie dressoir

Is goed verpakt en snel na bestelling binnengekomen. De instructie is niet duidelijk en vergt wat gepuzzel maar het resultaat is prachtig. Erg blij mee !

Mooie potten, snel in huis

En ook nog eens geweldig goed verpakt. Dat is Fonq!

Sneller geleverd dan ik had verwacht, helaas had die meneer geen steekwagentje en. Oest hij het pakket over de oprit duwen, ik kon niet helpen helaas, maar verder alles prima geregeld, ben zeer tevreden

Snel geleverd en goede kwaliteit

2 lampen setten besteld volgende dag in huis alles netjes verpakt en weinig geld

Mooie collectie,snelle en super nette bezorging

Altijd goede ervaring met Fonq!! Één van de weinige webwinkels met een uitgebreide collectie....in alles wat je maar zoekt voor in en om je huis!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!