Correct en snel geleverd mooie kwaliteit van product

Duidelijke info op de website, goede communicatieve wat betreft de verzending. De bestelling werd de volgende dag geleverd. Bedankt.

Zeer slechte ervaring

De afmetingen van de artikelen kloppen niet op de website. Na een vraag hierover, wimpelt Fonq alle verantwoordelijkheid van zich af.

Goede service en mooi materiaal

Goeie ervaring met dit bedrijf .

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte afhandeling en levering.

Interieurtopper

Nl 4 w wachten maar na 1 week waren artikels geleverd. Mooi product zeer blij mee.

Zeer goede service

Pakket was kwijt geraakt. Fonq heeft direct contact opgenomen met de pakjesdienst. Heel tevreden dus over de service.

Snelle levering, goed verpakt. Mooi en comfortabel zeteltje

Mooi

Mooie nachtkastjes. Helemaal zoals op foto. Makkelijk in elkaar te zetten.

Factuur kan niet aangepast worden

Tafel gekocht. Mooi geleverd. Nadien gezien dat de factuur niet op de vennootschap stond. Naar de helpdesk gemaild… ze kunnen dit niet aanpassen … Enige mogelijkheid is de tafel terug te sturen en opnieuw dezelfde tafel te bestellen via de vennootschap… Dus ze betalen liever drie keer transport dan gewoon een andere naam te zetten op de factuur… Ongelooflijk. Om nog te zwijgen over de ecologische voetafdruk. Ondertussen de tafel elders een pak goedkoper gevonden. Ze mogen ze dus houden en zijn een verkoop kwijt.

Bestelling perfect in orde.

Omschrijving kwam perfect overeen met het geleverd artikel

Prima service en kwaliteit

Snel in huis, mooie pot voor mooie prijs

Mooie kaars in super mooie pot

Qua geur Kan ik geen beoordeling geven, daar het voor een cadeau is

Teveel karton

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn pakket. Ik was enkel zeer verwonderd dat het over zo.n gigantische kartonnen dozen ging. Ik begrijp dat jullie willen dat glazen heel aankomen maar volgens mij had het met wat minder ook gekund.

alles in orde.

alles in orde met product en levering

Pannen slecht

Ik heb pas een set pan gekocht en na een keer gebruiken hebben ze al vlekken die ik niet wegkrijg. Heel spijtig

Snelle, correcte levering

Goede ervaring, geen enkel minpunt. Bestelling was juist en mooi op tijd.

Handig en snel

In de webshop is er een ruime keuze aan producten. What you see is what you get. En snel geleverd.

Top producten en top service!

Tevreden

Perfect voor een smalle ruimte

Ik kocht de tafel als 'tweedekansje', en ik ben zeer tevreden. Buiten enkele schrammen was de tafel in perfecte staat, heel makkelijk op te zetten en ziet er leuk uit. Het is een hele smalle tafel, dat is wennen. Maar aangezien ik slechts een smalle ruimte had, was dit perfect.

Volledig voldaan aan het beloofde

Alles op tijd geleverd

Ik was op zoek naar een paraplubak en was op jullie site terecht gekomen. Eens besteld de dag nadien geleverd. Zeer tevreden,mijn bestelling oogt nog mooier in echt. Ik ben fan !

Snel en correcte levering!

Positief. Vanaf het bestelling tot levering.

Nog niet geleverd

Kan er dus niet veel over zeggen

Levering op tijd geleverd

Goederen op tijd geleverd in perfecte staat

Reactorweg 53

3542AD Utrecht