Sneller dan de wind;-)

Sneller dan de wind en helemaal zoals beschreven in alle andere reviews. Voortaan zijn mijn knutselkasten hondproof, verrijdbaar en knap in ´t interieur.

Prachtige lamp!

Het pakketje werd netjes en vlot afgeleverd. Alles veilig verpakt en goed aangekomen. De lamp voldoet 100% aan mijn verwachtingen en was makkelijk te monteren. Super blij met m'n aankoop :) .

Correct op alle vlakken. Niets op aan te merken !!

Een aanrader !

Betrouwbaar en vlotte service

Al enkele keren bij Fonq besteld: telkens zeer snelle levering, netjes verpakt. Kwaliteitsvolle producten.

Heel stevig en kwalitatief

Aangenaam verrast. Als je schoenenrekjes koopt kunnen die vaak heel wankel en onstabiel zijn. Dit rek is van staal, heel stevig en was bovendien al volledig gemonteerd! Gewoon uit de verpakking halen en klaar! Heel tevreden mee.

Tevreden

Heel tevreden met mijn aankoop en zoals beschreven voor 23u besteld volgende dag geleverd is ook zo.De industriële plafondlamp is van goede kwaliteit en oogt mooi.En is helemaal niet zo moeilijk om te installeren.Enkel opletten bij het regelen van de hoogte dat je de vijsjes die daar voor dienen niet te veel vast en los draait want ik had het probleem dat het vijsje niet meer los te krijgen was,maar gelukkig had ik al de juiste hoogte om de andere zijde daar aan aan te passen.

De glazen zien er fantastisch uit

Alles op tijd geleverd. Onze glazen zaten in beschermde dozen . Jet zijn mooie glazen zoals op de afbeelding , wij zijn alvast heel tevreden.

Topkwaliteit met 1 minpuntje voor postnl

Alles goed ingepakt en topkwaliteit. Enig minpuntje is dat ik speciaal een latere datum had gekozen wegens een verlofdag en dan leveren ze niet maar de dag erna wanneer men terug gaan werken is. Zou geen probleem zijn moest de huidige chauffeur van postnl niet elk pakje aan de voordeur in de regen zetten ipv onder afdak.

Kwaliteit

Vuilbak Brabantia Bo Pedaalemmer 2x30L. Had voorheen al een vuilbak van Brabantia. Kwaliteit overtuigde me om er opnieuw voor te gaan. Vorige was niet defect na 12 jaar maar koos nu voor een duo-vuilbak voor rest en pmd te scheiden.

Snelle goeie service

Mooie stoelen, zeer snel geleverd. Vriendelijke leverancier

Snel geleverd en leuke producten

Recent ben ik verhuisd en ik moest heel wat nieuwe spullen kopen. Van alle winkels waarvan ik heb besteld is Fonq de enige waarvan ik het correct en snel geleverd kreeg

Snelle levering aan mooie prijzen

Kwalitatieve vuilnisbakken, veilig verpakt en snel verzonden. Dankjewel!

Voldoet aan de verwachting

Een leeslamp besteld, mooi ontwerp. De levering was de afgesproken dag en tijd, ik ben er blij mee Dankjewel Fonq

Levering na 3 weken, amper communicatie

Bij bestelling leek het product voorradig, na enkele dagen kreeg ik bericht dat dit toch niet zo was en dat dit drie dagen later door de leverancier bij Fonq zou geleverd worden. Daarna volgde een week niks van communicatie. Na het eerste contact met de helpdesk (tiental dagen na bestelling) ging dit worden opgevolgd en zou ik op de hoogte worden gehouden, niets meer gehoord. Nog een week later terug contact opgenomen waarbij ze de desbetreffende afdeling gingen bevragen en terugkoppelen. Dan volgde twee dagen later een verzendbevestiging zonder verder bericht.

Top service!

Mooie site, correcte communicatie en levering!

Echt kwaliteit

Prachtig pouf gekocht

Zeer vlotte, snelle en correcte levering van al mijn bestellingen

Fonq heeft prachtige meubelstukken en design voor een aanvaardbare prijs. Tot nu toe heel erg tevreden met de vlotte, snelle en correcte levering van alle bestelde artikelen, en telkens heel blij met de stukken en de kwaliteit. Mooi!

Alles perfect volgens afspraak

Zoals eerder in het verleden ook nu weer een keurige afhandeling van mijn aankoop. Zeer tevreden over de informatie van het product vooraf en waarheidsgetrouw. Tussen bestelling en levering is de route te volgen en de levering gebeurde keurig zoals afgesproken.

Zeer tevreden, snelle levering en alles in orde !

alles perfect en vlot verlopen en ongelooflijk vlug geleverd !

'S avonds besteld, de volgende avond thuis geleverd, what do you want more ?

Zeer tevreden .

Snelle correcte levering en info over mijn bestelling beste ervaring tot nu. Top thks Kristof

mooie klok maar niet zoals de beschrijving klonk

ik selecteerde op stille klokken en maakte daar dan een keuze in, alleen... de klok is helemaal niet stil, geen ramp natuurlijk maar dat is wel een fout in de selectie om beschrijving van het product

Mooi lamp en dag erna in huis!

Mooie tafellamp besteld, had hem dag daarna in huis. Ben blij!

Reactorweg 53

3542AD Utrecht