Super content

Correcte afhandeling van onze bestelling en tot in de puntjes verzorgde aan huis levering. Alleen hadden wij graag vooraf het tijdstip (dag) van levering gekend.

Vlotte service

Mooi materiaal, stevig en mooi design

Goede kwaliteit met heel snelle levering

-producten van goede kwaliteit -aanvaardbare prijs -bij stock heel snelle levering -vriendelijke klantenservice

Gelukkig

Op 5 min had ik beslist om deze tafeltjes te bestellen . Super mooi voor een lage prijs !

Vlotte transactie. Goed product.

Zeer overzichtelijke website. Kwalitatieve producten aan redelijke prijs. Zeer snelle levering.

Snelle levering en prima in orde zoals altijd!

Snelle levering en prima in orde zoals altijd!

Vlotte, snelle service.

Leuke winkel

Ruime keuze. Vlotte levering. Tot nog toe dus alleen maar positief

Snelle en correcte levering

Tien

Iedere belofte wordt nagekomen. Ieder artikel is naar waarheid beschreven en elk aanbod is mooi en correct naar prijs, kwaliteit.

Altijd super service

Super tevreden van alle producten die ik er kocht. Vlotte levering en altijd vriendelijk contact.

Snelle verzending, perfect verpakt.

Een aanrader.

Slecht

Serax bloepot kwam aan met een sterk beschadigde onderboord.(stukjes beton weg) Weliswaar zeer goed ingepakt , dit was in de slechte staat verzonden . Heb onmiddellijk na ontvangst het probleem gemeld (zaterdag) met foto zeggende dat wij oudere mensen zijn en het moeilijk is dit zware pak opnieuw naar pickup te brengen Maandag dan uiteindelijk antwoord gekregen , 10 euro compensatie en ik mocht het product behouden . Op totale kostprijs is dit 25% voor iets dat onbruikbaar is, een nieuwe sierbloempot in de living met stukjes af. Fonq kan dit niet meer verkopen en wij moeten moeten het terugbrengen naar een servicepoint ipv van de vuilbak . Geweldige klantendienst zal nog lang cduren vooraleer ik weer aankoop (klant van vele jaren)

Creëert een heel tof en warm effect

Ik ging eerst voor de witte lamp gaan maar dankzij de reviews ging ik voor de gele. Die zorgt voor het warme effect dat ik zocht.

Zeer tevreden!

Snelle levering en zonder schrammen toegekomen

Supersnelle levering. Netjes verpakt. Will buy again!

prachtig

geeft veel licht heeft een unieke mooie vorm is kwaliteitsvol past in elk modern interieur

Zeer mooie salontafel/koffietafel

Mooi product en heldere communicatie i.v.m. de levering.

Voor herhaling vatbaar

Correcte service.

Mooi design, makkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit prima en snelle levering

Alle badkamer/toilet accessoires van dezelfde serie beschikbaar en snelle levering

Nooit meer

Tafel besteld, ik krijg een mail waarin staat dat de bezorger tussen 8 en 21 uur komt. Hele zaterdag weg met andere woorden. Hoor ik de bezorger 1X aanbellen aan de verkeerde deur, ik ga naar buiten om hem tegen te houden. Hij ziet mij en rijdt gewoon door. Dezelfde minuut krijg ik een bericht ‘jammer dat we je gemist hebben’. Klantendienst kan niets doen, ik heb geretourneerd zonder de tafel ooit te ontvangen. Duurt 2 weken om de retour te verwerken en dan nog eens een paar dagen om je geld terug te krijgen.

Doucherekje gekocht en heel tevreden! Topkwaliteit en snelle levering, voor een redelijke prijs!

VLotte en snelle levering.... Keurig verpakt en het product helemaal zoals verwacht. Een heel tevreden klant...Bedankt.

Mooie en originele producten. Veelal designer spullen

Reactorweg 53

3542AD Utrecht