Prachtige tafeltjes én top service

Bestelden de bijzettafels voor naast ons bed, dacht eerst dat ze misschien klein zouden zijn: onterecht want echt ideaal formaat voor een boek, een wekkertje én een glas water. Mooi en degelijk materiaal. Super snelle levering. Heel blij mee!

Qualité-prix

Très bonne expérience, qualité et prix du produit, rapidité de livraison

Leuke items en snelle levering

Ruim assortiment, goede uitleg op website en zeer snelle levering (dag nadien)

Topservice, bereikbaarheid top, vlotte communicatie

Topservice, vlotte bereikbaarheid, super vriendelijk onthaal

Prachtig resultaat, veeleisende montage.

De bezorging van de 2 kasten verliep heel snel en vlekkeloos. Ondanks dat de montagehandleiding heel duidelijk is, moet je toch heel secuur kijken en vergelijken. Heel veel werk (meer dan 5u per kast) en soms wat prutsen om de kasten te monteren. Heel belangrijk dat je dit heel geconcentreerd en zonder haast doet.... Maar, het resultaat mag er absoluut zijn. Zeer mooie en robuuste kasten. ze voldoen 99,8% aan de verwachting. ;-)

Ik kocht 2 Greenpannen met een mooie korting. De levering was snel. De pannen waren in orde. Niks op aan te merken.

Ideale service

Het product is exact zoals omschreven. Prijs kwaliteit zoals verwacht. Levering was vlot en mijn voorkeur voor leveringsdatum werd gerespecteerd. Ik zou hier onmiddellijk terug bestellen!

Producten prima, maar geleverd op ander adres

De producten voldoen prima. De levering gebeurde echter bij één van onze buren (nr 54 ipv 58). De bestelling bleef daar 1 nacht buiten aan hun voordeur staan. 's Anderendaags kwam de bestelling dan via de buren wel bij ons terecht. Er werd niet gevraagd om te handtekenen bij levering.

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad met het winkelen op fonq. Snelle verzending ook en product goed verpakt.

Product niet ontvangen

Post nl vond mijn woning niet ofwel dom of lui

Uitstekende lamp

Lamp oogt mooi, verzending super vlug geleverd en voldoet volledig aan de beschrijving

contact

Superfijne site, mooi aanbod. maar wat enorm vervelend is, is dat er bij Fonq geen telefoonnummer beschikbaar is om iemand even te bellen ivm de levering van een bestelling, noch bij jullie vervoerdienst Dynalogic. Allemaal leuk die chatboxen en whatsapp-berichten maar op deze manier lukt het niet...

Heel snelle levering maar product valt tegen

Sneller leveren dan dat kan niet: zondag besteld, maandag ontvangen. Product helaas van minder mooie kwaliteit dan ik had verwacht. In de poster zat reeds een hapering.

Bestelling is geleverd op de afgesproken dag. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Top service!

Altijd dik in orde

Zeer snelle , correcte levering. Al mijn aankopen van Fonq voldeden aan de verwachtingen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen, beloofd in 1 dag maar nu al 4 dagen!!

Mijn besteld product was gescheurd bij levering. Retour aangevraagd en de volgende morgen had ik reeds mijn nieuw product.

Snelle goede service

Snel en fijn geleverd. Leuke kapstok.

tien op tien

alles was zoals verwacht

delivery time kan beter

product is correct , beetje lange tijd om te delivered wel

Perfect!

Snel geleverd en heel mooi pegboard, net zoals aangegeven op de site. Heel handig met de reviews die al beschikbaar waren. Top!

Levering van een stel mooie en goede bakpannen van het merk Demeyere. Perfect verlopen

Schitterende service

Product was schitterend! Prachtig verpakt en perfecte levering. Kortom een echte aanrader

Happy

Snel en gemakkelijk!

Snelle levering en mooie zetel

Mijn bestelling werd de volgende dag al probleemloos geleverd. Het zeteltje was vlot in elkaar te zetten a.d.h.v. het stappenplan. Het oogt mooi, maar vooral, het zit super comfortabel. Heel bij mee.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht