Barstoelen en douchestoel gekocht. Heel mooie prijs/kwaliteit en supersnel geleverd. Heel tevreden!

Top service!

Heel tevreden over mijn aankoop en de service!

Prachtige console

Onze aangekochte console is van goeie kwaliteit, mooi afgewerkt en de levering was top

Slechte kwaliteit, moeilijk in elkaar te zetten.

Product is slecht afgewerkt. Naden van de kast zijn niet dicht, bepaalde delen werden minder goed geschilderd geleverd. Concluderend te duur voor de kwaliteit die geleverd wordt.

mooi product, correcte levering

Snel en correcte levering

Positieve ervaring met dit bedrijf, alles zoals verwacht en een snelle levering

Uitstekende kwaliteit

Mooie borden.

Ontzettend Snelle levering, goed verpakt, product zoals beschreven

Geen commentaar!

Heel tevreden van het product, niet van post.nl

Bestelde producten zijn top!! Niets op aan te merken! Spijtig dat er samenwerking is mrt post.nl pakket werd 2 dagen te laat bezorgd en rechtstreeks in een ophaalpunt terechtgekomen. Ik was de hele namiddag thuis, geen bezorger aan de deur gehad.

Zeer tevreden van producten en snelle levering

Ik kocht de buddy wandhaken, die zijn supertof!! Maar ook heel goedkoop bij jullie :-) Ook heel tevreden van het mooie juwelendoosje Jamazaki Tower, handig en stylish in 1 :-) Zeer snel geleverd na betaling en producten kwamen in perfecte staat toe.

Zaterdag online besteld en maandag geleverd. Welliswaar niet tussen 2 en 4 zoals door Post Nl aangeven maar om 18:30. Toch puik werk !

Mooi bankje tegen faire prijs

Bankje werd geleverd in groot pak. Daarin zaten naast de onderdelen ook nogal wat piepschuim - beetje lastig want neemt heel veel plaats in de vuilniszak in (en eigenlijk moeten die grote stukken naar het containerpark). Je moet het bankje zelf in elkaar knutselen. Dat ging redelijk vlot, ook al hebben wij twee linkerhanden.... Twee schroeven braken af toen we ze in het hout boorden. Het was vreemd genoeg eenvoudiger om de schroeven in plaatsen zonder gaatjes te boren dan in de plaatsen met gaatjes. Maar het resultaat mag er zijn. Mooi afgewerkt bankje dat helemaal bij onze tafel past.

Niet zo goed

Beste Ik zou mijn bestelling vrijdag ontvangen. Nog steeds is deze niet toegekomen. Elke keer krijg ik melding van Post NL dat ik moet zorgen dat ik thuis ben want ze anders het pakket terug meenemen. Ik blijf hiervoor al 4 dagen thuis en elke keer wordt de levering geschrapt. Ik hoop ze ooit nog te ontvangen.

Prachtige tafeltjes én top service

Bestelden de bijzettafels voor naast ons bed, dacht eerst dat ze misschien klein zouden zijn: onterecht want echt ideaal formaat voor een boek, een wekkertje én een glas water. Mooi en degelijk materiaal. Super snelle levering. Heel blij mee!

Qualité-prix

Très bonne expérience, qualité et prix du produit, rapidité de livraison

Leuke items en snelle levering

Ruim assortiment, goede uitleg op website en zeer snelle levering (dag nadien)

Topservice, bereikbaarheid top, vlotte communicatie

Topservice, vlotte bereikbaarheid, super vriendelijk onthaal

Prachtig resultaat, veeleisende montage.

De bezorging van de 2 kasten verliep heel snel en vlekkeloos. Ondanks dat de montagehandleiding heel duidelijk is, moet je toch heel secuur kijken en vergelijken. Heel veel werk (meer dan 5u per kast) en soms wat prutsen om de kasten te monteren. Heel belangrijk dat je dit heel geconcentreerd en zonder haast doet.... Maar, het resultaat mag er absoluut zijn. Zeer mooie en robuuste kasten. ze voldoen 99,8% aan de verwachting. ;-)

Ik kocht 2 Greenpannen met een mooie korting. De levering was snel. De pannen waren in orde. Niks op aan te merken.

Ideale service

Het product is exact zoals omschreven. Prijs kwaliteit zoals verwacht. Levering was vlot en mijn voorkeur voor leveringsdatum werd gerespecteerd. Ik zou hier onmiddellijk terug bestellen!

Producten prima, maar geleverd op ander adres

De producten voldoen prima. De levering gebeurde echter bij één van onze buren (nr 54 ipv 58). De bestelling bleef daar 1 nacht buiten aan hun voordeur staan. 's Anderendaags kwam de bestelling dan via de buren wel bij ons terecht. Er werd niet gevraagd om te handtekenen bij levering.

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad met het winkelen op fonq. Snelle verzending ook en product goed verpakt.

Product niet ontvangen

Post nl vond mijn woning niet ofwel dom of lui

Uitstekende lamp

Lamp oogt mooi, verzending super vlug geleverd en voldoet volledig aan de beschrijving

contact

Superfijne site, mooi aanbod. maar wat enorm vervelend is, is dat er bij Fonq geen telefoonnummer beschikbaar is om iemand even te bellen ivm de levering van een bestelling, noch bij jullie vervoerdienst Dynalogic. Allemaal leuk die chatboxen en whatsapp-berichten maar op deze manier lukt het niet...

Reactorweg 53

3542AD Utrecht