Heel snelle levering maar product valt tegen

Sneller leveren dan dat kan niet: zondag besteld, maandag ontvangen. Product helaas van minder mooie kwaliteit dan ik had verwacht. In de poster zat reeds een hapering.

Bestelling is geleverd op de afgesproken dag. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Top service!

Altijd dik in orde

Zeer snelle , correcte levering. Al mijn aankopen van Fonq voldeden aan de verwachtingen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen, beloofd in 1 dag maar nu al 4 dagen!!

Mijn besteld product was gescheurd bij levering. Retour aangevraagd en de volgende morgen had ik reeds mijn nieuw product.

Snelle goede service

Snel en fijn geleverd. Leuke kapstok.

tien op tien

alles was zoals verwacht

delivery time kan beter

product is correct , beetje lange tijd om te delivered wel

Perfect!

Snel geleverd en heel mooi pegboard, net zoals aangegeven op de site. Heel handig met de reviews die al beschikbaar waren. Top!

Levering van een stel mooie en goede bakpannen van het merk Demeyere. Perfect verlopen

Schitterende service

Product was schitterend! Prachtig verpakt en perfecte levering. Kortom een echte aanrader

Happy

Snel en gemakkelijk!

Snelle levering en mooie zetel

Mijn bestelling werd de volgende dag al probleemloos geleverd. Het zeteltje was vlot in elkaar te zetten a.d.h.v. het stappenplan. Het oogt mooi, maar vooral, het zit super comfortabel. Heel bij mee.

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Duidelijke, degelijke kwaliteit en snelle service

prima - snel geleverd en mooie kwaliteit

Snelle levering, product zoals beschreven. Perfect!

Mooi, correct en vlot

Verschillende items besteld, eenvoudig met één muisklik kunnen bestellen en geleverd op de gewenste dag. Tevreden over de hele lijn, van product tot leverancier.

Mooie producten, perfecte levering

Leuk assortiment voor ieder wat wils. Vlugge levering. Alles in orde

Zoals steeds, heel tevreden.

Mooie producten aan mooie prijzen. Zo eenvoudig te bestellen, deftig verpakt en snel geleverd.

Tout était parfait , seul bémol, livraison à domicile hors que j’avais demandé dans un point relais.

Produit conforme à la déscription , paiement facile et livraison rapide aussi. J’ai enlevé une étoile pour le lieux de livraison qui n’a pas été respecté.

mooier en beter dan verwacht

Het meubel werd dag na order reeds geleverd, heel stevig verpakt. Handleiding heel goed en na ineenzetten ( wat vlot ging ) : prachtig ! Mooie patine , mooie houttekening, degelijk, heel stevig en vooral perfect passend in het geheel van onze slaapkamer! Zijn er echt blij mee..

Vlugge service

Snel antwoord over een bestelling die niet aankwam. Direct werd mijn bestek terug opgestuurd en de volgende dag kwam pak aan. 10 op 10 voor klantenservice.

Top zou het iedereen aanraden.

Heel tevreden , zoals afgebeeld en super snel geleverd . Doe zo verder .Bedankt . Gr .

Snelle levering en omruiling

Supervlotte levering van ons nieuwe tv-meubel. Bij aankomst bleek het meubel onderweg schade te hebben ondervonden. Helemaal geen probleem bij Fonq, want ze hebben heel snel een nieuw meubel opgestuurd. Het beschadigde meubel breng je zelf wel terug binnen in een post.nl punt. Heel tevreden van de service en nu volop genieten van onze nieuwe aanwinst.

Perfect product, moeite met levering

De kast is perfect maar ik koos een specifieke dag als levering zodat ik zeker ging thuiszijn en uiteindelijk kwamen ze toch de dag erna. Beetje jammer als die optie er is en dan niet werkt. Voor de rest perfect.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht