Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Duidelijke, degelijke kwaliteit en snelle service

prima - snel geleverd en mooie kwaliteit

Snelle levering, product zoals beschreven. Perfect!

Mooi, correct en vlot

Verschillende items besteld, eenvoudig met één muisklik kunnen bestellen en geleverd op de gewenste dag. Tevreden over de hele lijn, van product tot leverancier.

Mooie producten, perfecte levering

Leuk assortiment voor ieder wat wils. Vlugge levering. Alles in orde

Zoals steeds, heel tevreden.

Mooie producten aan mooie prijzen. Zo eenvoudig te bestellen, deftig verpakt en snel geleverd.

Tout était parfait , seul bémol, livraison à domicile hors que j’avais demandé dans un point relais.

Produit conforme à la déscription , paiement facile et livraison rapide aussi. J’ai enlevé une étoile pour le lieux de livraison qui n’a pas été respecté.

mooier en beter dan verwacht

Het meubel werd dag na order reeds geleverd, heel stevig verpakt. Handleiding heel goed en na ineenzetten ( wat vlot ging ) : prachtig ! Mooie patine , mooie houttekening, degelijk, heel stevig en vooral perfect passend in het geheel van onze slaapkamer! Zijn er echt blij mee..

Vlugge service

Snel antwoord over een bestelling die niet aankwam. Direct werd mijn bestek terug opgestuurd en de volgende dag kwam pak aan. 10 op 10 voor klantenservice.

Top zou het iedereen aanraden.

Heel tevreden , zoals afgebeeld en super snel geleverd . Doe zo verder .Bedankt . Gr .

Snelle levering en omruiling

Supervlotte levering van ons nieuwe tv-meubel. Bij aankomst bleek het meubel onderweg schade te hebben ondervonden. Helemaal geen probleem bij Fonq, want ze hebben heel snel een nieuw meubel opgestuurd. Het beschadigde meubel breng je zelf wel terug binnen in een post.nl punt. Heel tevreden van de service en nu volop genieten van onze nieuwe aanwinst.

Perfect product, moeite met levering

De kast is perfect maar ik koos een specifieke dag als levering zodat ik zeker ging thuiszijn en uiteindelijk kwamen ze toch de dag erna. Beetje jammer als die optie er is en dan niet werkt. Voor de rest perfect.

zeer tevreden

positief

Zeer mooie selectie aan kwalitatieve meubels.

Een familielid bestelde eerder al een zetel bij Fonq. Hier zijn ze zeer tevreden over. Ik besloot dus ook mijn nieuwe zetel op basis van de foto's (tegen mijn principes in) te bestellen. Het resultaat? Ik ben zeer tevreden van de service, leveringstermijn, kwaliteit en look van de zetel. Zo tevreden zelfs, dat ik de rest van mijn meubels hier ook ga bestellen! Veranderingen in je interieur? Niet twijfelen. Fonq is een aanrader.

Fijne lamp met snelle verzending

Zeer toffe lamp, degelijke kwaliteit en relatief makkelijk te monteren. Dit alles voor een correcte prijs. Bovendien genoten we van een snelle levering. We zijn dan ook zeer tevreden!

Snelle levering. Mooie lamp en goede prijs kwaliteit

zeer correct

Wij hadden een lamp besteld en deze was stuk bij levering. Via retourmelding hebben na 2 dagen een nieuwe lamp gekregen. Heel correct in afhandeling.

top

vlotte levering, correcte prijs, alles ok,

Mooie kwalitatieve design stoel

Ik heb 2x basic Bele Barkruk - 66cm - Zwart besteld. Hier moest ik wel even geduld voor hebben, 1,5 maand mr Fonq heeft me telkens op de hoogte gebracht van de nieuwe vertraagde levering. De stoelen zelf zijn supermooi, het samenstellen was even zoeken maar uiteindelijk is alles perfect gelukt. Ze zitten ook heerlijk aan mijn keukeneiland. Het was het wachten waard, ik kan zowel de stoelen als Fonq ten zeerste aanraden.

Ik ben tevreden over heel de lijn van bestellen tot leveren aan huis.

Website is overzichtelijk en geeft duidelijke info. Levering was zoals aangegeven reeds de dag nadien. Bestelling was prima en veilig verpakt.

Goed adres !

Perfecte bestelling, duidelijke website, goede , vlugge levering, scherpe prijzen ! Één minpuntje : had een leveringspunt gekozen in de buurt , doch werd de levering aan huis bezorgd . ?

Best andere transporteur kiezen.

Zoals gewoonlijk laat postnl een tijdspanne weten waarbinnen het pakket wordt geleverd, waarna ze die tijdspanne nadien nog eens korter maken. Als die verstreken is krijg je de melding dat ze er niet zijn geraakt maar alsnog tot 22u aan huis kunnen komen leveren. Blijkt dat om 18u08 het pakket op een afhaalpunt kilometers van ons deur werd afgeleverd. Daarvoor zijn we dan een ganse dag thuisgebleven. Bij vorige leveringen werden de paketten zelfs pas 's anderendaags gewoon achter de brievenbus gedropt in weer en wind. We zijn echter zeer tevreden over de manier waarop de artikelen werden ingepakt en over de kwaliteit van deze artikelen. Dus over fonq zeker geen slecht woord.

Stevig en praktisch!

Niet het meest elegante rek, maar je kan er veel op kwijt. Stevig en super praktisch!

Vlotte levering

Fonq Top - Bezorging is een zorg

Producten die ik heb gekocht bij fonq zijn kwalitatief top, mooi design. Fonq op zich is aanrader. Zou er zeker opnieuw kopen. Daarentegen niet te spreken over PostNL dat de leveringen doet. Ze droppen onbewaakt de goederen af zonder maar de moeite te doen om aan te bellen. Ik zou enkel nog bestellen als ik weet dat ik thuis kan zijn om te ontvangen.

Reactorweg 53

3542AD Utrecht