Het is online, maar voelt even vertrouwd als een dorpswinkel, top!

Al elke maal perfect correcte levering, topkwaliteit aan zeer correcte prijzen! Ik koop ongeveer 6 wekelijks voor meer dan 2 jaar, een echte aanrader! ❤️

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs/kwaliteit/assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een grote kop mengeling noten

Altijd een vriendelijke persoonlijke noot!

Wij zijn hier nu al tijdje klant en zijn altijd tevreden over de geleverde producten. Vooral de rauwe noten gaan hier snel de kwaliteit is erg goed. Er staat altijd een persoonlijke “noot” in de doos. ;)

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Wij zijn overgestapt van de notenshop naar noten.nl ivm de kwaliteit.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke dag rauwe noten en wij verwerken daarnaast een en ander in onze maaltijden.

TOP !!!

Makkelijke website en een snelle levering. Een aanrader !!!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ruime keus en duidelijke website
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als tussendoortje

Heel fijn om hier te bestellen. Bestellingen worden heel snel verstuurd. En wat het ook mooi is, is de persoonlijke bericht die je bij je bestelling ontvangt. Dat laat zien dat de mensen achter Noten.nl waardering hebt voor hun klanten. Heb je zin in lekker dadels, Noten en rijstzoutjes dan moet je bij Noten.nl zijn Angelle.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vanwege de kleine onderneming.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding?

Shop, aanbod, prijs, verzending en communicatie daarover helemaal goed. Maar vooral heel lekkere noten!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Leek goed, proberen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke dag een handje (meestal meer)

Altijd een 10 waard. De lekkerste noten webshop ik heb al bij meerdere plekken besteld, maar noten.nl blijft de beste. Noten blijven lang vers, zijn niet te vettig, precies goed gezout. Komen in hele mooie verpakkingen. Snel geleverd. Als je een mix besteld bijv. macadamia dan krijg je ook echt macadamia erin met een ruime hoeveelheid en niet maar een paar erin. Het is zijn geld altijd weer waard. Altijd een kleinigheidje extra erbij. Bij vragen is de klantenservice erg snel

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Snelle levering goede prijzen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een handjevol

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen en een snelle levering in een goede verpakking.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Aanbiedingen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In het ontbijt en als avond snack.

Geweldig, leuk en zooo lekker

Makkelijke website, afhalen is SUPER en de noten zijn HEERLIJK. Maar bovenal, een goede service

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Noten zagen er zo lekker uit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Iedere dag een handje vol

Top kwaliteit

Erg snel en zeer goed

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via social media (Facebook, Instagram, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Nieuwsgierigheid
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ijsbereiding

Snel verzonden.

Heerlijke noten, en snel toegezonden.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? 30 gr per dag in mijn kwark. En in het weekend een schaaltje heerlijke noten.

Zoals altijd prima kwaliteit producten en een snelle levering.

Zoals altijd prima kwaliteit producten en een snelle levering.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een (streek)markt of (streek)winkel
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Greidelan granola is de lead
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt

Heerlijke noten

Heerlijke noten en een persoonlijke en vriendelijke benadering.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Er zit geen notenbar in deze buurt.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Savonds een knabbeltje.

Snelle levering van super lekkere noten en granola met een leuke persoonlijke noot Een echte aanrader

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via social media (Facebook, Instagram, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks handje verse noten ook mee in de lunch salades en granola voor ontbijt

Top kwaliteit en goede service.

Top kwaliteit en goede service wel veel leverings kosten.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Één keer proberen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als snack

Ik ben diabeet en moet daarom koolhydraat arm eten. De koolhydraat arme notenmix is daarom een welkome afwisseling! Lekker en gezond!

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Zie beoordeling
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Zie beoordeling

Goede kwaliteit en persoonlijke service

Bij de bestelling zit altijd een persoonlijke wens en bedankje voor de bestelling. Dat is leuk. Ondanks webshop voelt deze winkel 'dichtbij'.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede beschrijving van de producten. Duidelijke visie. Heldere info over het team.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt in de ochtend en als tussendoortje

Goede ervaring

De macadamia noten zijn van erg goede kwaliteit.

• Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Geweldige service en product beleving.

• Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Goed, betrouwbaar, snel, en vooral lekkere

Prima etenswaren. Diverse producten hier gekocht. En eindelijk weer de goede borrelnoten, knoflook. Zoals ze vroeger smaakten. Koop hier graag weer.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Eigenlijk voor de borrelnoten (deze smaken tegenwoordig nergens meer naar).
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Goji bessen in thee, yoghurt

Nu vier keer besteld. Heerlijke noten die lang goed blijven en razendsnel bezorgd worden met een persoonlijke boodschap!

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks als snack of door een maaltijd

Uitstekende kwaliteit met een zeer persoonlijk tintje.

Leuk persoonlijk stukje tekst aan de binnenkant van de doos geschreven!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Was de eerste in google en website zag er goed uit.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Vaak noten in salade, soms een handje noten iets voor het diner.

Goede kwaliteit, goed verpakt, snelle levering.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vergelijking
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij ontbijt

Prima kwaliteit en snel geleverd

Alles kwam netjes verpakt en op tijd aan. Kwaliteit van de noten is prima in orde. Ik kom zeker nog terug!

• Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Lekker vers en goedkoper als in de winkel

De noten zijn vers , goedkoper als in de winkels en een ruime keuze

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vers en goedkoper
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In plaats van snoepen

zeer lekkere noten op een vlotte manier geleverd.

Wij zijn zeer tevreden over de vlotte service en de kwaliteit van de noten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? prijs/kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? dagelijks bij het ontbijt

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum