Ik heb noten besteld maar die waren helaas. Ik heb meteen een melding van gemaakt en er werd snel nieuwe noten op de post gedaan. Mijn dank voor super snelle reactie
Heerlijke noten en snelle levering. Ook bij vragen volgt een snelle en correcte oplossing
Noten zijn vers, mooi verpakt, op tijd verstuurd. De superfoodmix omschrijving komt totaal niet overeen met het ontvangen product.
uitstekend !!!
Heerlijke verse producten, heerlijke smaak, heerlijke mixen én snelle levering met een leuke vriendelijke persoonlijke boodschap er bij. Top geregeld en voor een fijn prijsje.
Diverse keren online besteld. Iedereen vindt de noten heerlijk. Vers, goed gekruid, goede chocolade etc. Opvallend lekker. Ruim assortiment. Ongebrand, gebrand: allemaal goed. Heel snel geleverd en goed verpakt.
Leuk dat jullie trots en persoonlijk altijd de bestelling leveren, bedankt!
Fijn om ook nu weer de versheid van de noten en dadels te proeven. Prijs-Kwaliteit ten top
Alle noten en zaden waren netjes en duurzaam verpakt. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Tevreden over het bestellen als het ontdekken op de website, de verwerking en de snelle levering. De persoonlijke "noot" die bij de bestelling zat maakte de bestelling net wat specialer en zorgt - voor mij - voor een positief onderscheid tussen de vele andere online notenshop(s).
Doordat ik 'verslaafd' ben lijkt 't alsof ik soms lang moet wachten, maar als m'n bestelling er dan is (gewoon keurig op tijd hoor!), kan ik los.
Snelle levering en een schattige handgeschreven tekst op de doos!
mijn pakket op tijd geleverd goed verpakt en netjes heel tevreden met ontvangst van mijn pakket heel tevreden over de noten en gedroogd fruit ik koop nog bij jullie en zeg het door Mvg
Prima shop. Snelle en correcte levering met een persoonlijk tintje. Jammer dat ik geen bio producten kan vinden. Prijs is ook prima.
Goedemorgen. Gisteren heb ik uw product gekocht op bol.com. 5 kg mango's. Ik vraag om een snelle levering van het product, bij voorkeur in Ik ben zeer tevreden met uw product. Het helpt mij heel erg tegen depressies. Ik kan al een aantal dagen geen gedroogde mango's meer kopen. Ik vraag dus om een snelle levering. Dank u voor uw begrip. Milena Matynia
Snelle levering van allerlei topproducten!
Zolang ik noten bestel genieten we van de lekkere noten. Bij de bestelling zit elke keer iets extra’s. Leuk zo’n verrassing. Op de binnenzijde van de doos staat een persoonlijk noot! We hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de goede service van de dames van Noten.nl!
Super verse overheerlijke noten en overheerlijke gedroogde moerbei bessen!!
Blij
Al aantal keer besteld bij Noten.nl. Producten zijn heerlijk, veel lekkerder dan uit de supermarkt en qua prijs prima vergelijkbaar. Alles netjes verpakt, snel in huis en een leuke persoonlijke notitie. Van harte aanbevolen!
Heerlijke noten en wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat er altijd een persoonlijk berichtje wordt geschreven op de doos plus nog een kleinigheidje erbij.
Ook wat ik heel leuk vind is, dat ze altijd iets aardigs op de doos zetten. Het zijn de kleine dingen die het doen.
Altijd een vriendelijk bedankje met tekst in doos met een klein zakje verrassing. Mooi ingepakt en erg lekker genieten.
Goede kwaliteit en snelle levering. Top dus!!!
Snelle en goed verpakte bezorging met nog wat extra lekkers erbij.