Snelle bezorging, zo veel lekkerder dan uit de supermarkt!
De vliespinda’s zijn minder vers ( knapperig) sls gehoopt. De gezouten notemix was niet gezouten. Smaak was wel oké overigens.
Correct, lekker, snel en een personal touch!! Dikke aanrader.
Fijne site, goede producten. Leuk dat je kunt sparen voor korting. Ook het persoonlijke berichtje bij de bestelling en het kleine extraatje zijn top!
Mijn favoriet zijn de Franse walnoten in dop, veel lekkerder dan de amerikaanse gepelde
Een fijne eerste ervaring bij Noten.nl Voor mijn notenmelk heb ik verschillende noten besteld. De prijs- kwaliteit verhouding is erg goed. Alles geproefd: super lekker! Een fijne verrassing was dat het snel werd geleverd in een duurzame verpakking. Daarnaast toverde de persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de verpakking wel een grote glimlach op mijn gezicht.
Ik heb al verschillende malen noten gekocht op noten.nl, en omdat ze zich specialiseren in noten kunnen ze in bulk kopen en dat zorgt ervoor dat hun noten verser zijn en beter smaken. Ik heb ook een ervaring gehad waarbij ik het verkeerde adres had ingevuld voor mijn levering, en de manier waarop ze dit behandeld hebben was meer dan ik verwacht had. Altijd een cadeautje en persoonlijke boodschap bij de verzending. Meer kan je niet vragen als klant.
Met enige regelmaat bestel ik noten waarbij onze favoriet is en blijft de macadamia mix ongezouten. Altijd heerlijk vers en goed gevuld met macadamia noten. Ook onze vrienden uit Zweden eten inmiddels mee van deze heerlijke noten en nemen de nodige zakjes mee als ze terugkeren naar Scandinavië.
Vlotte afhandeling.
Noten zijn lekker en leuk dat er een gezellig woordje aan de binnenkant van de doos staat. Komt persoonlijk over.
Mooie producten, netjes en snel geleverd.
Heerlijke noten, snel bezorgd.
Lekkere mixen van vers gebrande noten
Jullie hebben een mooie, duidelijke en overzichtelijke website. Alle producten zijn te bekijken met foto. Er is keuze in grootte van de verpakkingen. Snelle service en levering aan huis of afhaalpunt. TOP!
Bestelling wordt vlot geleverd, met persoonlijke aandacht. Tot nu toe (na 2 bestellingen) is de kwaliteit ook goed. Prima voor elkaar.
Voor het eerst noten besteld online en dat ging goed. Goede service, snelle levering van de producten. Het was netjes verpakt en ook nog met een verrassing erbij van chocolade. Ga zeker nogmaals bestellen.
Goede en lekkere noten
Fijn om een persoonlijke boodschap te ontvangen bij levering
Goede kwaliteit producten en keurig geleverd. Met iedere levering een klein cadeautje en een persoonlijke boodschap in de doos geschreven. Daar word je toch blij van.
Ik kocht een grote zak superfoodmix, ruim 75% is echter gevuld met rozijnen de overige 25% met noten en andere ingrediënten.
Hele goeie website, snelle levering, producten van goede kwaliteit, prima prijzen . Een tevreden klant.
Makkelijk om het te bestellen.Snel leverbaar.Genoeg variatie .Prima eten.Is alleen wat te duur geworden de laatste tijd.Is niet voor de gewone man zeg maar.
Ervaring is minder goed.Op de websitebezoek stond vrij verzenden en men laat de kosten wel betalen ,die zijn ook erg hoog.
op tijd geleverd mooi en goed verpakt prijs/kwaliteit in orde
Lekkere verse noten. Ik ga zeker weer bestellen.