Altijd weer een even snelle bezorging. En wat nog belangrijker is: prima spullen.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede ervaringen.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt.

Heerlijke (ge)noten!

De producten zijn heerlijk en een hele goede, snelle levering en service!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een (streek)markt of (streek)winkel
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Noten gekocht op de markt en dat was heerlijk. Dus toen de site opgezocht.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als goede aanvulling tussen de maaltijden of in de maaltijden

Prefect

Voor de tweede keer besteld en alles loopt zoals het hoort. Noten zijn van goede kwaliteit en de prijs is prima. Snel geleverd en goed verpakt. Dit wordt mijn vaste leverancier ;)

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Omdat het kan
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt

Snelle service. Voldoet aan de verwachtingen.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.

Lekkere verse noten

Mijn favoriet blijft de macademia mix ongezouten. Elke keer weer goed gevuld en vers. Waar ik bij een concurrent (die iets goedkoper is) tegenaanloop is dat op de duurdere noten (de macademia) wordt bezuinigd. Bij noten.nl zijn deze noten ruim vertegenwoordigd wat mij de hogere prijs weer waard is. Kortom: prima, vooral zo doorgaan.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goed en vers
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een handjevol

heerlijke nootjes

lekker en bezorgd met een persoonlijk noot

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een advertentie (online of offline)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? de lekkerste
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? 1 of 2 handjes perdag

Goede service en oog voor detail.

Makkelijk bestellen en vooral goed kwaliteit.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Doen moeite voor je.

Geweligde noten !

Heel kwaliteitsvolle producten, ik bestel herhaaldelijk !

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Uitgebreid gamma, kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Gezond tussendoortje voor de kids of mezelf of in de maaltijd indien pitten/zaden.

prima service

ik hoef geen supermarkt in, gewoon bestellen via de website. Die is informatief, het is makkelijk om te kiezen en nadat ik besteld heb, kan ik die vlot ophalen. Echter: al mijn adresgegevens moet ik telkens invoeren, terwijl ik toch een vaste klant ben en waarom men mijn geboortedatum wil weten, is mij een raadsel, dus die vul ik nooit in.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? makkelijk en dichtbij
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? als ontbijt en tussendoortjes

Geweldige smaakvolle producten

Wij hebben rauwe ,katjang pedis, knoflook pinda's enz besteld en ze zijn zalig van smaak . Netjes verpakt en snel geleverd

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Betrouwbare webshop
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Wekelijks

Gemakkelijk te bestellen en snel klaar.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Mooi in de buurt.

Perfect(g)e-noten

Dit zijn de lekkerste noten ooit... De amandelen met een flinke laag belgische tiramisu chocolade zijn hemels lekker! Maar de gekarameliseerde pecannoten zijn ook overheerlijk! Alle noten die ik besteld heb, zijn méér dan de moeite waard. Ga zo door noten.nl ! Er is maar één nadeel... stoppen met eten is onmogelijk!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Smaken net zo lekker als ze eruit zien

Aardig en snel

Mooi verpakt en een persoonlijke berichtje met een kleine attentie. Erg leuk zo wordt je gewaardeerd als klant.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? vriendelijke website en prijs

snelle levering met vriendelijke boodschap op de omslag van de doos

snelle levering met vriendelijke boodschap op de omslag van de doos

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? eigen zoekopdracht
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? dagelijks ontbijt

Erg tevreden

Duidelijke Website Leuke socials Altijd een kleine verrassing bij je bestelling en persoonlijk berichtje op de doos

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via social media (Facebook, Instagram, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs / Kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij koken , ontbijt en als tusssndoortje

Heerlijke noten. Altijd vers en super vlotte afhandeling.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Nederlandse ondernemers steunen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij de borrel

Ruime keus aan producten en alles wat ik gekocht heb is vers, smakelijk en wordt snel geleverd. Ik kocht: zaden/pitten, knoflooknootjes, amandelen met chocolade en gesuikerd fruit.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Via een kennis
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In de kwark en door het brooddeeg

Vlotte service met persoonlijke touch. Gewoon top!

Vlotte service met persoonlijke touch. Gewoon top!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? grote hoeveelheden in een keer
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Voor alle maaltijden, als tussendoortje en om mee te bakken

Altijd prima

Lekkere noten, snel bezorgd, altijd goed

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een (streek)markt of (streek)winkel
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Omdat het thuis bezorgd wordt en er online en er een ruime keuze is

HEERLIJK

ENIGE JAMMERE IS DAT VAN DE KLEINE kERSTBOOMPJES DE BALLEN ERAF ROLLEN IN DE DOOS. VAST DOOR HET VERVOER TEVEEL GESCHUD!!!!!! DE MOCCA BOONTJES VOORAL DE BITTERE GAAN NAAR ZUID AFRIKA, MIJN BROER EN SCHOONZUSJE IN JOHANNESBURG ZIJN ER DOL OP, p.s. ONDER GEEN BEDING MAG MIJN EMAILADRES WORDEN GEPUBLICEERD!!!!!!!!!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via social media (Facebook, Instagram, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? ENTHOUSIASTE EIGENAREN ANIMEREN OOK
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? BIJ DAGELIJKS GEBRUIK KOM JE KILOS AAN, DAT DUS NIET DOEN,

Helaas ontvingen wij het doosje waar alle producten in zaten kledder nat, vorige week woensdag de hele dag regen. De zakjes van de producten waren ook nat, gelukkig zit er een soort plastic laagje aan de binnenkant van de verpakking waardoor de noten enz niet nat waren geworden.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een advertentie (online of offline)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goedkoper dan in d supermarkt en goede kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij het ontbijt, op een feestje, bij het bakken

Vers en altijd goed

Vlotte afwikkeling bestelling. Altijd goede kwaliteit en vriendelijke mensen.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Zie beoordeling
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Wekelijks met koken en s’ avonds bij een boek

Heerlijke noten. Snel en lekker,

Later

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ik ben fysiek beperkt, dus bestel ik veel.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als lekkere koolhydraat arme snack, vult goed en is erg lekker.

lekker en vers

Goede service, zijn zeer lekker

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? uitproberen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? o.a. bij de borrel

Goede producten en goede service

Goede producten en goede service, en altijd een extraatje in de doos.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt en tussendoor!

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum