Heerlijke noten en dadels.

Ik heb heerlijke noten en dadels gekocht. Ook ben ik heel vriendelijk en correct geholpen. Top!

Super snelle levering goed product

Super zeer snelle levering goede service en kwaliteit

Heerlijke noten!

Ontzettend goede kwaliteit noten, persoonlijke tekst in de doos, erg leuk. Ik was op zoek naar de katjang pedis zoals ze die "vroeger" maakten, die heb ik gevonden! Al met al zeer aan te raden.

Heerlijk!

Zalige noten tegen een goede prijs! Ik ga zeker weer bestellen!!

Snelle levering met een persoonlijke "noot"

Voor ons de eerste keer dat wij noten bestelden bij "Noten.nl" en dat blijft niet bij deze ene keer, dat is beloofd. Noten.nl heeft een ruim assortiment, waardoor je nooit voor teleurstellingen komt te staan. En bij de levering en het openen van de de doos een persoonlijke boodschap op de binnenzijde van de doos, alsmede, deze keer, een extra verrassing in de vorm van heerlijke chocolaatjes. Super, Noten.nl!! Tot de volgende bestelling.

Heerlijke noten, snel geleverd

Heerlijke verse en goed gebrande note, snel geleverd.

een heerlijke ervaring

alle producten zijn zeer vers en super lekker. Mij zal je zeker als klant verdienen. Bovendien heb ik al reclame voor jullie gemaakt. Keep on going, you’re excellent ;-)

Heerlijke noten en alles wat ze aanbieden. Pindakaas bijvoorbeeld is perfect.

Mooie noten

Snelle levering en de noten zijn top

Heerlijk

De mango is heerlijk.

Snelle, lekkere levering

Zeer goed, persoonlijk. 1 nadeel....ze zijn snel op ;-)

Snelle bezorging, goede producten, goed verpakt en als klapper op de vuurpijl..een lief berichtje erbij.En zo werd het ineens persoonlijk.

Heerlijke noten, snelle en attenter bezorging

Telkens weer een hele goede ervaring. Bestelling worden heel snel bezorgt, noten zijn heerlijk en altijd leuk om de doos weer open te maken met een persoonlijk bedankje. Jullie doen het super leuk en goed

Geweldig lekker

Het is erg lekker. En snel klaar om op te halen

snelle levering en top kwaliteit !

je kunt merken dat de mensen van Noten.nl liefde en passie in hun werk steken, en daarbij zat er een leuke tekst en een presentje in de doos !

Super tevreden, bestel regelmatig.

Gewoon perfect geregeld. Nette prijzen, snelle levering en top klantenservice. Bedankt!

Lekker noten met een vrolijke touch

Noten worden snel geleverd, netjes verpakt en een leuke persoonlijke tekst op de doos.

Heerlijke noten en een super snelle levering. En bij iedere levering staat er een leuke handgeschreven boodschap in de doos

Heerlijk

Heerlijke noten vooral de mixen. Goede kruiden keuze over de mixen. Je proef dat het vers is.

Direct verse noten en andere producten snel thuis bezorgd in een doos met leuke persoonlijke tekst en ook altijd nog een extra lekkere verrassing!

Een uiterst betrouwbare firma, die topkwaliteit levert.

Nu tweemaal noten brsteld bij noten.nl. Werkelijk topkesliteit. Wat een cerschil mrt noten uit de supermarkt of van een gemiddelde notenkraam op een markt! En voor deze prijzen hoef je echt niet elders te kijken. We zijn zeer tevrede.

Fijne producten, mooie prijzen, snelle verzending én een lief berichtje op de doos! Ik ben helemaal blij. :)

De Greidelan Granola is lekker, echt vers en met zorg bereid.

In een krantenartikel “ Op e Skille “ las ik een kort artikel over Noten.NL. Nieuwsgierig was ik naar de Granola en heb gelijk besteld. De andere dag de Granola opgehaald uit Winsum frl. Aanrader !

Gewoon super

Snelle levering met een persoonlijke boodschap. Ik word hier blij van. Noten zijn vers en mooi verpakt.

Vlotte service en net verpakt, steeds een kleine attentie en persoonlijke boodschap.

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum