Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Makkelijk te bestellen, vlotte bezorging, persoonlijke touch, goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Prima noten , snelle levering , leuke persoonlijke service

Prima kwaliteit , snelle levering en leuke persoonlijke service . Aanrader !!

Goede ervaring

mijn ervaring met noten.nl is prima de noten zijn vers goed verpakt ook voor het vervoer ik zou zeggen mensen ga zo door blijf goede ,kwaliteit leveren

Heerlijke mix van noten(kakelvers!) en granberries

Ik vind jullie noten heerlijk en wordt blij van het in het ontvangst nemen van de bestelling.

Super vriendelijk, snelle levering en als je de bestelling in ontvangst neemt wordt je gewoon blij door het leuke bedankje wat jullie schrijven en de kleine attentie. Denk dat iedereen dit erg kan waarderen. En niet te vergeten de noten zijn heerlijk, al vanalles uitgeprobeerd. Echt top.

Smel en betrouwbaar

Mooie grote pinda's, en een snelle levering Top!

Heerlijke noten, goede en vriendelijke service en leuk dat er nog een berichtje aan het pakket wordt toegevoegd. Zeker voor herhaling vatbaar :-)!

Topbedrijf

Overzichtelijke website Lekkere producten Leuke attentie Toffe boodschap binnenkant verpakking Absolute aanrader

gewoon prima

Nergens te koop bij mij in de buurt, mijn lievelingsnootje Dus bij Noten.nl besteld....en genieten maar. Heel vlot en netjes, Ik ben tevreden!

Gewoonweg prima!

Alles prima verzorgd ingepakt. Super vers allemaal!

Snel gereageerd prima

Heb gemaild binnen half uur reactie noten lagen klaar topp

Goede service, fijne website, snelle levering en lekkere producten!

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering

Goede kwaliteit noten, snelle levering.

Duidelijke website met heel veel keus. De noten werden in één dag geleverd, lekker snel. En het zijn goede walnoten, uitstekende kwaliteit. Ik zou ze aanraden.

Heerlijke noten en super chocolade

Snel geleverd netjes verpakt en heerlijk vers de chocolade is echt zalig zeker die donkere sterren met vulling heerlijk

Hele leuke ervaring Groot assortiment Snelle levering Altijd vriendelijk

Alles ok

Alles ok

Geweldig!

Ik bestel regel.atig cashewnoten bij noten.nl En altijd tevreden! Afspraken worden goed na gekomen, de levertijd klopt! En elke keer een kleinigheidje bij mijn bestelling! - eerlijke prijzen voor goede producten! Ik raad het iedereen aan!

Goeie spullen, nette prijzen.

Ruime keuze en lekkere spullen. Elke zending is geurig verzorgd, de laatste zelfs met een handgeschreven kerstgroet op het deksel van de doos.

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen en moest al lachen om t stickertje "eetbaar" i.p.v. "breekbaar" wat op de doos was geplakt. Alles was ook netjes ingepakt en t persoonlijke tintje zat in t visitekaartje en de leuke notitie aan de binnenkant van de doos. Ik werd er vrolijk van! Dank je wel!

heerlijk,gezellig knabbelen

Als je begint te knabbelen, kan je niet stoppen. Helaas!

Reeds meermaals besteld

Uitgebreide keuze en snelle levering. Team reageert snel op vragen of opmerkingen.

Heerlijke mix , mooi verpakt

Heerlijk, maar wel extra veel macademia noten. Heel luxe maar mogelijk iets te rijk gemengt Zeker een aanrader om de macademia mix eens te bestellen

Een bedrijf dat een hart heeft om goede noten te verkopen.

Bij deze bestelling had ik een minpuntje over iets en daar werd naar geluisterd en uitgelegd wat het probleem geweest zou kunnen zijn en dat feit en de oplossing die zij gaven is top. Raad aan om bij dit bedrijf je noten te kopen.

Vrienelijk en accuraat

Bestelling ging makkelijk en werd goed ondersteund door informatie over de bestelling en het verzendtraject. De verrassing kwam bij het openen van het pakket. keurig in cellofaan een paar chocolaatjes en bij he6t verder openen van de door een leuke ondersteunende tekst op het karton geschreven. Leuk hoor. Tot de volgende keer.

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum