Vlotte levering, goeie kwaliteit, goed verpakt. super, niets meer aan doen.
Levering is altijd snel, er zit altijd een kleine attentie bij. En een handgeschreven tekstje. Maar het belangrijkste het is altijd erg lekker. Dus conclusie top!
Sinds enkele maanden komen onze noten en gedroogde vruchten hier vandaan. Vooral de versheid en kwaliteit zijn belangrijk. Wij hebben ervaring bij meerdere online winkels voor noten en gedroogde vruchten maar deze staan nu met stip op nr. 1 Lief is ook altijd de persoonlijke touch die er in de bestelling zit.
Verschillende nootsoorten en krenten besteld voor mijn dagelijks ontbijt. Alles netjes verpakt en met een persoonlijke boodschap voorzien. Top!
Snelle levering, altijd goede kwaliteit, toppers.
Werd netjes afgehandeld; goede service.
snelle levering , product voldoet aan onze wensen
Lekkere noten, kwaliteit is top.
Snelle levering en super lekkere verse noten
Altijd met een persoonlijke boodschap en attentie. Alle leveringen zijn altijd heerlijk!
Bestel hier vaker! Ze hebben heerlijke en verse noten. Leuk en netjes verpakt in een doos met een persoonlijke boodschap
Lekkere noten, veel keuze, snelle bezorging, goede prijs en een erg goede en vriendelijke klantenservice!
Ging super soepel, en ik kreeg een gratis pakje gedroogde mango! Heel lief
Ik vond de noten zeer smakelijk , alleen vond ik 1 ervan te zoutig en vettig.
Snel geleverd zelfs met een persoonlijke boodschap! Erg leuk gedaan. Wij hebben er van geNoten ;)
Heerlijke noten
staat keurig voor je klaar en met een lekker iets erbij als verrassing
Lekkere noten, snelle levering en goede service.
Bestel elke maand diverse noten altijd snel geleverd.
Wat ik tot nu toe besteld heb was altijd goed vers.Al met al heerlijke noten voor een goede prijs.Ga zo door.
Super goed
Mijn ervaring met Noten.nl is erg goed. Bij de bestellingen zit iedere keer weer een verrassing. Heel erg bedankt. En het verhaaltje op de binnenflap van de doos is erg vriendelijk.
Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering van heerlijke producten en altijd een klein zakje met iets's extra's en een vriendelijk geschtreven bedankje in de doos.
Goed en lekker