Snel geleverd, heerlijke noten!

Snel geleverd, heerlijke noten!

Goede service en heerlijke noten

Zakken waren alleen dicht geplakt met stikker. Heb ze dus in een gazen pot gedaan ,hoop dat het goed vers blijft. Verder waren de noten tot dus ver heerlijk.

Goede kwaliteit, aandacht en service!

Alles klopt aan Noten.nl

Ik heb al veel verschillende producten gekocht op Noten.nl. Onder meer granola, zaden en verschillende noten en notenmixen. Alles is lekker, goed verpakt en snel bezorgd. Meestal doen ze er een aardigheidje bij en schrijven ze een persoonlijke groet op de binnenkant van de verpakking. Dit is echt een kleine ondernemer die ik mijn klandizie gun. Ik bestel altijd een flinke voorraad zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen.

(ge)noten!

Goede ervaring tot op heden, veel keuze en snelle levering.

Prima ervaring!

Op aanraden van een vriendin heb ik al tweemaal besteld bij Noten.nl en alles is prima verlopen. Prima service, ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering ... Wat moet er nog meer zijn?

overzichtelijke web site en een prima service

Nu 2 keer een bestelling gedaan en de bestelde producten komen netjes en degelijk en vers verpakt aan, met een vriendelijk en leuk handgeschreven bedankje van de persoon die jouw bestelling heeft klaar gemaakt en verzonden.

Prima kwaliteit en snelle levering

Betrouwbare webshop. Kwaliteit van de producten is uitstekend en de levering was snel. Aanrader!

Prima, erg vriendelijke mensen

Prima, erg vriendelijke mensen En verse producten

order snel klaargemaakt alleen jammer dat dhl er 4 dagen over doet om te bezorgen

Feestje!

De verschillende noten en chocolade variaties zijn echt mega lekker! Moeilijk om van af te blijven!

Snelle levering + niet onbelangrijk goede noten!

Makkelijk besteld, snelle levering en goede kwaliteit noten.

Lekkere noten snelle bezorging

Ik gebruik de rauwe notenmix om zelf granola te maken en ik vind de mix iets te grof vooral de paranoten zijn erg groot voor granola

Levering al de volgende dag en heerlijke noten. Goed verpakt.

Bestelling was netjes, alleen DHL niet.

Bestelling was verder prima. Alleen het afleveren schijnt nogal moeite te kosten. De zending werd via DHL geleverd en was daarvoor de hele middag thuisgebleven (levering tussen 13.00 - 18.00 uur). Dus ja, dan moet je wel de hele middag thuis blijven, wat ik ook deed. Het werd steeds later en later en kreeg een mail dat DHL de zending had ''afgeleverd'' om 16.03 uur. Oh, maar niet bij mij, hoor! Toch stond in de mail dat DHL aan de deur was geweest, wat dus niet gebeurd was. Ik kon een nieuwe bezorgtijd aangeven of het pakketje afhalen. Ik koos het voor laatste. Bij het DHL afhaalpunt het pakket afgehaald en mijn klacht ingediend. DHL zei doodleuk dat de chauffeur waarschijnlijk ''geen tijd'' meer had en daarom het pakket niet had afgeleverd. Hij hing er ook niet achteraan en het leek 'm ook weinig te interesseren. Hij gaf het pakket mee en ging weer door. De bestelling was verder in orde, maar DHL moet niet zeggen dat ze aan de deur zijn geweest als dat verzonnen is. Als je geen pakketjes wilt bezorgen, moet je geen chauffeur worden...

Echt smaakvol!

Je proeft het verschil tussen de noten van Noten.nl en de supermarkt. Echt de moeite waard!

Mensen die graag hun werk doen en klanten verwennen

Ik ben een nieuwe maar al een terugkerende klant. Ik maakte hier twee bestellingen en ik ga zeker nog bestellen. Ik kocht hier een grote (bulk) zak Franse walnoten in dop, nergens te vinden rauw en ongezouten pistachenoten ook in dop, rauwe kleine vliespinda's, en dadels in Belgische chocolade (puur en melkchocolade). En nog een zadenmix met pijnboompitten, pompoenpitten en zonnebloempitten. Alles is heerlijk vers, van uitstekende kwaliteit. Dat was ook heel leuk om toffe groetjes van de zaakvoerders aan de binnenkant van de doos te vinden en nog een schattig wasknijpertje om zak noten te sluiten. Merci!

Besteld, vlot geleverd en lekker vers.

Versheid kan beter

De noten zijn kwa verpakking goed maar ik mis de info zoals waar de noten vandaan komen welke duikers zijn toegepast en welke productie datum Ivm versheid nu staat alleen een datum einde versheid Verzending mag sneller !!!!

Lekker, fresh noten

I loved them! I will order again for sure

Super quality - Excellent service

In need for nuts? Then Noten.nl

Goede prijs, heel vriendelijke persoonlijke klantvriendelijkheid en snelle service.

Dit was mijn eerste aankoop bij noten.nl, maar zeker niet de laatste!

Snelle bezorging , leuk en goed verpakt ,heerlijke verse noten

Altijd een feestje om je pakket uit te pakken .Er zit altijd wat extra,s bij om te proeven , de noten zijn heerlijk vers !!!!

Perfecte service En kwaliteit

Persoonlijke boodschap op zak noten Snel geleverd en niet te vergelijken met noten uit de supermarkt Top

Heerlijk!

Te lekker!