Persoonlijke communicatie en super verse producten

Goede kwaliteit en persoonlijke communicatie

Helemaal top

Goeie snelle levering, top product, leuke service

VERY SATISFIED

Easy website, fast delivery and great products - they go the extra mile to make you happy and their stuff is nice and fresh.

Gewoon goed!!!

Een hele goede ervaring met Noten.nl gehad. Telefonisch contact en bestelling was top

Super goed

Goede noten en rozijnen,heel tevreden

De heerlijkste noten zijn hier

Altijd keurig verzorgd en super vers en voorallekker.

Fijne communicatie

Ik vind de noten altijd erg lekker en de laatste keer ging er iets mis met dhl maar jullie hebben het gewoon nog een keer verzonden zonder problemen. Echt super fijn! Dankjulliewel!

Goede en correcte afhandeling

Goede ervaring

Hearlike pûdsjes mei nuten!!

Ik hie fiif pûdsjes mei nuten besteld. It wie flot besoarge en se wiene geweldich lekker!!! Dat kin wol werris!

Snel, lekker, goede kwaliteit

Een goede en prettige service, leuk met een persoonlijke boodschap in de verpakking geschreven. Dit geeft aan dat er met zorg aan de bestelling wordt gewerkt.0

Prima noten/ granola

Heerlijke noten, snelle levering

Toplevering

Vlotte verzending met een super leuke opmerking in de doos. Zelfs in deze hitte geen gesmolten chocolade

Heerlijke noten

De noten van noten.nl zijn heerlijk van smaak en super vers

Netjes op tijd

Levering zoals verwacht.

Snel, goede kwaliteit en iets extras

Snelle verzending, hele verse noten en altijd een leuk bedankje geschreven id doos.

Outstanding

Ik heb zojuist mijn eerste maar zeker niet laatste levering heerlijke noten van Noten.nl ontvangen: Super kwaliteit en een hele goede en vriendelijke service. Mijn pakket was vertraagd in het DHL-systeem, maar Martina is onderweg zeer informatief geweest over de status. Op de kassa stond een persoonlijke groet voor mij geschreven en dit is weer een bewijs dat je je klanten serieus neemt bij Noten.nl. Ik ben er vrij zeker van dat ik daar weer ga winkelen :-). Groeten, Max-Henrik, Denemarken

Mooi verpakt

Leuk de persoonljke aantekening in de doos

Heerlijk!

Heerlijke verse noten, snelle levering en wel twee cadeautjes in mijn bestelling! De ene was om te snoepen, en die snel op!!! Heel erg bedankt!!

Ruim assortiment

Zoals altijd, snel en smakelijk

Bestel al een tijd maar heb nu naast mijn’normale’ producten ook nieuwe geprobeerd zoals de bbq cashews en sojakoekjes en ook die zijn heerlijk

Prima service!

Voor de eerste keer besteld bij deze shop en alles verliep prima. De noten werden snel genoeg geleverd en de verpakking was prima, net als de inhoud :)

Ruim assortiment, website overzichtelijk. prima winkelmandje en betaling gemakkelijk

Nice touch @ bestelling; handgeschreven boodschap medewerker binnenkant verpakking en sample lekkernij. Iedere keer 'n verassing!

Heerlijk!!

Heerlijke producten, snelle levering en zorgvuldig verpakt. Goed mailcontact en prima service. En altijd 'een soort van persoonlijke noot' Super!

Mijn bestelling werd snel en keurig verpakt met een leuke tekst en attentie, super

Geweldige service

Prima. Ik ben zeer tevreden over de service. Eerlijke antwoord op je vragen.

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum