heerlijke producten

Ik bestel altijd met plezier bij noten.nl. heerlijke noten en chocoladenoten mix. Goede producten en altijd een vriendelijke tekst bij de bestelling!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? via oud collega getipt
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? in de yoghurt en als tussendoortje

Lekkere noten en snelle bezorging

De noten zijn snel en netjes bezorgd en zijn van goede kwaliteit.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Kwaliteit en prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als tussendoortje / in de granola

Lekkere noten, levering niet supersnel

Lekkere noten Persoonlijke touch met tekst waardeer ik net als kleine extra’s.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Gunstige prijs en groot aanbod
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij ontbijt en als eiwitrijk voedsel tussendoor

Zeer succesvol

Levering was erg snel, en ik kreeg nog een klein zakje noten mee als extra

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? N.v.t.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks

uitstekend. Ook het leuke berichtje op de binnenkant van de doos is erg leuk.

Goed. De bestelling is snel en correct thuis bezorgd. Daarnaast goede kwaliteit noten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? goede kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? ze passen in een eiwitrijk dieet

Uitstekend dus

Hoge kwaliteit aan producten en zorgvuldige selectie

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een advertentie (online of offline)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ontevreden over de kwaliteit bij supermarkten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks

Lekkerste noten

Ik heb 3 verschillende noten besteld en alle 3 de lekkerste die ik ooit geproefd heb mijn complimenten daarvoor.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Omdat de uitleg op de site me aansprak.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Savonds bij wat frisdrank

Goede kwaliteit, verschil is groot in vergelijking met supermarkt noten.

Snelle verzending. Altijd een lekker presentje wordt erbij geleverd. In de binnenkant van de doos schrijven ze altijd iets aardigs. Allemaal top

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Mijn dochter adviseerde me om daar noten te bestellen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke morgen 6 soorten noten door mijn fruit. Hele morgen heb je geen behoefte aan eten. Verzadigd, lekker en het is een gezonde start van de dag.

Heerlijke noten vlot verkregen

Je bestelt en krijgt altijd een lekker aandenken erbij

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Leek vertrouwd
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij het ontbijt begin ik al

Leuke persoonlijke 'noot' in de zending

Vlotte bestelling en levering. De persoonlijke 'noot' in de zending was een aangename ontdekking. Noten goedkoper dan in een grootwarenhuis.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goedkoper
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als snack tussendoor

Ik heb er van genoten

Snelle levering, hele lekkere verse noten en abrikozen

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? vanwege goede recensie, van bekende
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? in de yoghurt of handjevol in het warme eten, bij het brood en gebak maken.

Geweldigenoten

Overzichtelijke website, heerlijke noten en altijd weer het leuke berichtje in de doos geschreven.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede kwaliteit noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Yoghurt met granola en kokossnippers

De noten zijn heerlijk

De mix van noten was prima. De gezouten en gebrande noten precies genoeg zout.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Per ongeluk, zocht eigenlijk de notenshop in Strijen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In de yoghurt en af en toe een handje

Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Goede kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Gewoon elke dag als tussendoortje

Weer een feestje om te ontvangen!

Bestellen is al zo leuk, waar je deze keer voor kiest, dan het pakket openen en een kleine verrassing, een persoonlijk woord en alle lekkernijen uitpakken, vervolgens er van genieten! Geweldig! Wat een feestje!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Alles met liefdevolle aandacht verzorgd!
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ontbijt en snack in de middag

Heerlijke mix

Heerlijke, verse rauwe noten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Versheid en snelle levering
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Yoghurt en door de salade

Heerlijke noten!

Ik doe mijn bestelling smorgens en even later ligt het klaar, zodat ik het kan ophalen. Een snelle service, en lekker vers!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een (streek)markt of (streek)winkel
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Het is dichtbij, zodat ik het meteen kan ophalen.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Smorgens bij het ontbijt en/of bij de borrel

Goede kwaliteit, smaak, vlotte levering

De smaak, kwaliteit zijn echt top. Ook fijn dat je per 250 gram kan bestellen en de levering was zeer snel. ook voor cadeau pakketten kan je hier goed uit de voeten. Bij toeval kwam ik op jullie site terecht, meestal bestel ik bij een concurrent vanwege het brede assortiment aan bijverkoop (nougat, cacao, honing, bakproducten, natuurvoeding, supplementen)

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vanwege een slechte ervaring met walnoten van de AH
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Uit het vuistje, door gerechten

Het is online, maar voelt even vertrouwd als een dorpswinkel, top!

Al elke maal perfect correcte levering, topkwaliteit aan zeer correcte prijzen! Ik koop ongeveer 6 wekelijks voor meer dan 2 jaar, een echte aanrader! ❤️

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs/kwaliteit/assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een grote kop mengeling noten

Altijd een vriendelijke persoonlijke noot!

Wij zijn hier nu al tijdje klant en zijn altijd tevreden over de geleverde producten. Vooral de rauwe noten gaan hier snel de kwaliteit is erg goed. Er staat altijd een persoonlijke “noot” in de doos. ;)

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Wij zijn overgestapt van de notenshop naar noten.nl ivm de kwaliteit.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke dag rauwe noten en wij verwerken daarnaast een en ander in onze maaltijden.

TOP !!!

Makkelijke website en een snelle levering. Een aanrader !!!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ruime keus en duidelijke website
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als tussendoortje

Heel fijn om hier te bestellen. Bestellingen worden heel snel verstuurd. En wat het ook mooi is, is de persoonlijke bericht die je bij je bestelling ontvangt. Dat laat zien dat de mensen achter Noten.nl waardering hebt voor hun klanten. Heb je zin in lekker dadels, Noten en rijstzoutjes dan moet je bij Noten.nl zijn Angelle.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vanwege de kleine onderneming.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding?

Shop, aanbod, prijs, verzending en communicatie daarover helemaal goed. Maar vooral heel lekkere noten!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Leek goed, proberen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Elke dag een handje (meestal meer)

Altijd een 10 waard. De lekkerste noten webshop ik heb al bij meerdere plekken besteld, maar noten.nl blijft de beste. Noten blijven lang vers, zijn niet te vettig, precies goed gezout. Komen in hele mooie verpakkingen. Snel geleverd. Als je een mix besteld bijv. macadamia dan krijg je ook echt macadamia erin met een ruime hoeveelheid en niet maar een paar erin. Het is zijn geld altijd weer waard. Altijd een kleinigheidje extra erbij. Bij vragen is de klantenservice erg snel

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Snelle levering goede prijzen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een handjevol

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen en een snelle levering in een goede verpakking.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Aanbiedingen
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In het ontbijt en als avond snack.

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum