Prima producten

Snelle levering, met een persoonlijke boodschap. De geleverde producten waren van topkwaliteit.

Je voelde gewoon bij uitpakken van bestelling dat het hele fijne mensen zijn met goede bedoelingen.

Heerlijk

Gewoon genieten ervan.

Uitstekende service

Snelle levering, nette prijs. Ik had 2 verpakkingen gedroogde fruit mix besteld en maar 1 ontvangen. 1 belletje en binnen 2 dagen de andere verpakking bezorgd. Prima kwaliteit. Zeker een aanrader.

Prima producten, Stipte levering altijd met een vriendelijke groet

Goed product en prima service

De noten en zaden zijn heerlijk, en een gezonde snack. De granola een goed begin van de dag.

snelle service, makkelijk te bestellen, lekkere nootjes en fruiten.

snelle service, makkelijk te bestellen, lekkere nootjes en fruiten.

Op en top service

Wij kopen al heel lang hier onze noten: topkwaliteit en erg lekker. Goede service: onlangs ging iets mis ivm met onze afwezigheid en kregen wij alsnog een vers pakket nogmaals toegestuurd. Top!

Tijdig geleverd, vers en smakelijk.

Makkelijke website met te veel lekkere dingen. Te veel besteld en alles was te lekker.

Snelle afhandeling

Beter als notenshop!

Goede kwaliteit noten en goede service

Goede kwaliteit met goede service!

Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Daarnaast altijd een persoonlijk berichtje bij de bestelling + een presentje wat aangeeft hoeveel aandacht ze aan hun klanten geven. Super! Kwaliteit van de spullen is ook zeer goed, tel daarbij snelle levering bij op en je hebt een geweldige ervaring!

Geweldig ge-noten.nl

Allemaal lof van aankoop tot levering. De noten zijn ook uitstekend!

Snel en netjes geleverd! En wat ik zo leuk vind: er staat altijd een leuke opmerking op de binnenkant van de deksel!

Wederom de allerlekkerste noten ever!

Gisteren mijn bestelling ontvangen, wederom een feestje om uit te pakken! De noten mix met macadamia is echt te lekker. Tot volgende maand!!

Uitstekend!

Lekkere verse noten, groot assortiment, snelle bezorging.

Verse noten, prima verpakt

Notenmelange’s voldoen ruimschoots aan mijn verwachting. Versheid een dikke 10. Klantvriendelijk ook perfect. De granola is verrukkelijk.

Fantastische service

Hoge kwaliteit, meedenkend met de klant, in 1 woord geweldig

Heel goed en lekker.

Snel en goed,de verrassing was het berichtje op de doos aan de binnenkant.

Snel en heerlijk vers!!!!

Top!!

Goed!

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Snel, vriendelijk en betrokken

Snelle en correcte bezorging en goede producten. Er was iets mis gegaan met mijn spaarpunten; mijn vraag werd vriendelijk beantwoord en het probleem snel opgelost. Bij de levering was nog een persoonlijke groet in de doos geschreven én er was nog een lekkere versnapering toegevoegd. Kijk, dát vind ik nou een persoonlijke benadering, die je niet zo vaak meer tegenkomt tegenwoordig. Top!

Persoonlijke noot

Wederom 5 kg medjoul dadels besteld en weer stond er een persoonlijk bedankje op de doos. Vind dat zo'n attent gebaar en daarnaast zijn de dadels echt super en tegen een hele goede prijs. Tot de volgende bestelling. Groet Manja

Heerlijke knapperige noten

De pinda's in dop waren niet knapperig maar slof! Niet weer besteld!

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum