Nette levering en duurzame verpakkingen

Dank voor de persoonlijke boodschap, fijn dat er nu duurzame(re) voorbamelijk papieren verpakkingen worden gebruikt. Ik zou in de webshop wel meer willen kunnen vinden over de herkomst van de vruchten/noten, en info over fairtrade of bio indien wel of niet van toepassing (liefst ook de keuze dit te kiezen).

Nette levering en duurzame verpakkingen

Verse producten en goed geprijsd

De notenmix zijn goed gemixt en erg lekker, ook heel vers meteen mooie prijs. Goed verpakt met een persoonlijk geschreven tekst.

Erg lekker

Mijn winkel waar ik de noten altijd haalde ging permanent sluiten toen de noten opgezocht via internet en kwam bij noten.nl en zij hebben een snelle levering en zijn ook nog goedkoper dan in de winkel, helemaal blij ermee.

Erg lekker

Gewoon erg goed

Vers, snel en vriendelijk!

Bedrijf die de bestelling goed afwerkt

Met roland uit helmond de noten zijn van Kwaliteit en de afhandeling is perfect. Net bedrijf die ik iedereen aan kan bevelen

Altijd goede kwaliteit

Ik bestel vrijwel elke maand noten en de kwaliteit is super goed. Altijd een leuke attentie en tekstje erbij.

snelle levering met betrouwbare dienst: BPOST

op de binnenzijde van de doos stond een klantvriendelijke tekst: "Dankjewel en geniet van je bestelling Emilienne Groetjes Martine van Noten NL" Dat heb ik nog nooit ervaren, een pluim voor de verpakster!!!

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum