Super (ge)noten!!

Uitstekende producten, snel en correcte levering.

Wederom geweldig!

Heerlijke noten, ik blijf terugkomen! En de persoonlijke boodschap is ook erg leuk! Hartelijk dank.

Uitstekende kwaliteit noten, vlotte correcte levering. Geschreven groeten in de doos waar de bestelling in zit, is een leuke persoonlijke toch.

Niet goedkoop wel de beste kwaliteit

Altijd tevreden met alle producten! ps de berichtjes in de verpakkingsdoos zijn altijd attent :-)

Voor gezonde snoepers.

Lekkere, verse noten en heel lekkere fruitmix. Om van te smullen. Meer moet dat niet zijn.

De producten zijn super lekker de bosbes ballen zijn af en toe een beetje zuurder de dadels zijn ook lekker eigenlijk is alles is gewoon goed en hartstikke lekker ik raad iedereen het aan

Keurige levering

Netjes, snel

lekkere noten en een spontane service!

Een van de dames had ook nog een leuk berichtje geschreven op de doos! Echt spontaan :) Van dit lekkers geniet de hele familie nu!

Kwaliteit is top

Kwaliteit is oké, maar helaas was 1 kilozak pinda’s kapot gegaan en de pinda’s lagen door de doos. De doos was duidelijk te licht voor het transport van in totaal 27 kg noten. Jammer van 1 kg pinda’s. De andere noten/studentenhaver is wel goed ontvangen.

Prefect

Snelle levering en goed product Op het doosje stond een aardig berichtje voor mij!!!

Heel verzorgd

Kwaliteit van de producten is zeer goed

Lekker en vers

De producten zien er heel mooi uit, zijn goed verpakt, zijn vers en smaken voortreffelijk.

Lekker

Lekker,

knapperige noten

Dop pinda's waren wat slof

Top noten ga ik weer bestellen.

Geweldig genoten.

Goede producten en snelle service

De producten zijn altijd klasse en de handgeschreven berichtjes maken het helemaal af!

Eerste keer diverse artikelen besteld, super website, zeer fijne verpakkingen en snel in huis. Ik ben dik tevreden!!

Persoonlijke noot;)

Top levering, heerlijke dadels en wat extra attent was, was de handgeschreven persoonlijke noot aan de binnenzijde van de verpakkingsdoos. Ga zeker weer bestellen als ze op zijn.

Lekker

De chocolade is vrij dun en wat bitterder kan wel, was ook een beetje wit uitgeslagen maar was wel lekker.

Goede kwaliteit, prima service en ziet er erg leuk uit!

Supersnelle levering met een persoonlijke boodschap van Martine! Verse producten!!! Ik ben fan!!!!

Efficiënte en vriendelijke service zoals steeds!

Efficiënte en vriendelijke service zoals steeds! Ik stuurde na mijn bestelling een vraag om factuur aan te passen en nog een pakketje toe te voegen aan mijn bestelling en het werd meteen en met een vriendelijk antwoordje in orde gebracht…erg gewaardeerd!

Prima kwaliteit noten en een snelle levering!

Prima kwaliteit noten en een snelle levering!

Na een kleine vergissing prima geholpen

Contact via mail ia prima met goede oplossing en lekkere noten

Heel lekkere producten

Eerste bestelling bij jullie maar er zullen er zeker nog volgen. Bedankt voor de vlotte, persoonlijke service

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum